Kardeşimin psikolojik sorunları mı var?

Kardeşimin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. kuzenime kitap vericektik onun kitaplarından kitap ayıklıyorduk, bi denemeyi çözmediğini gördüm seni anneme şikayet edicem dedim. ama dediğim gibi öylesine üniversiteye falan yerleşti zaten.. sinirlendi, espiri falan gelmiyor komik değil dedi kızarak. seninle zaten konuşulmuyor ne zaman neyi nasıl anlayacağın belli değil dedim ben olsam he he der geçerdim özgüven sorunun var demek ki dedim. daha çok sinirlendi. daha önce de dershanede hocaları ne desek kavga moduna geçiyor konuşulmuyor demişti zaten annem söylemişti. kendisine fiziksel olarak koluna dahi de dokunmama izin vermiyor. çok tuhaf geliyor bana dokulmasından hoşlanmıyorum diyor. arkadaşların sarılıyordur bile dedim mal gibi suratıma baktı sadece kaldı öyle. bir dönem annemin yatağının ucuna oturmasına Bile sinirleniyordu zaten o kadın oraları topluyor kendini ne zannediyorsa. annem de zaten onun odasına gittiğinde o olaydan sonra bir daha oturmadı. banyosu da 1 saatten fazla sürüyor. eleştirdim. en azından odam senin odan gibi kötü kokmuyor dedi. diğer kardeşim odama sürekli girer çıkar 1 kere havasız kalmış demez sürekli de odama girer çıkar. annem asla odamı havalandırmaz sabahleyin bile. kötü koksa öyle mi yapar? zaten banyoma dikkat ederim dişimde çürük yok ter de kokan biri değilim. kendisi diğer kız kardeşimi odasına almıyor bile. şöyle bi kitapçığına baksak neye baktın söyle diye hesap bile sorar.

Kardeşimin psikolojik sorunları mı var?