Merhaba benim sorunum biraz uzun kısaltmaya çalışacağım.
Öncelikle ben küçükken yaşıtım olan erkek kuzenimin tacizlerine hatta neredeyse tecavüzüne uğrayacak bir travma yaşadım. Bunu kimseye söylemedim. yanımda olacağına, beni suçsuz göreceğine inandığım bir ailem yok. Özellikle annem tacizin çoğunun kadının suçu olduğuna inanan biri.
Bu travmalarımı kendi başıma atlattım sorunum bu değil. Yeterince güçlü biriyim hala ayaktayım. Ama beni yıkan ve kendimi daha da kötü hissettiren bir kaç ayrıntı var.
Annem beni taciz eden kuzenime bayılır. Sevmediğimi bilir nedenini bilmese dahi sevmediğim için bile beni suçlu görür. Bu bile nezlimde önemli değildi.
Fakat annem bu kuzenim için beni harcamaya başladı. Bir işte çalışıp para alsam, durumları yok diye paramı alır onlara gönderir. Karşı çıkabilirim izin vermeyebilirim ama annem manipülatif biri ve bunu yaptığım an duygusallığı ve kinini kullanıp beni dünyanın kötüsü ilan eder. Bu riske girip kendimi kaosa sokmak dahi istemiyorum.
Asla birinin kötülüğünü istemem. En kötü insan bile ölsün diye dua etmem. taciz eden kuzenime dahi bunu demedim. ama annem öyle bir boyuta getiriyor ki kuzenim için kendimi yıpratmamı, ona yemek yollamamı para vermemi, kendimi seferber etmemi bekliyor. Bunları yaptıkca ben kendimi parçalıyorum.
Zihnim hayatımı mahvetmis birine yaptığım bu fedakarlıkları hazmedemiyor. Oğlan o kadar şımarmış ki artık bana bir şeyler yapmamı emrediyor. Sanki bana zorla dokunmamış, geceler boyu kendime fiziksel zarar vermeme neden olmamış gibi yüzüme bakabiliyor ve bunlar annem yüzünden oluyor.
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. annemle kötü düşmek istemiyorum ama anneme gidip tacizi anlatsam ve beni suçlu görürse artık o ayakta olan güçlü kız olabileceğimi sanmıyorum. Belki tam tersi beni destekler bilemiyorum ama zihniyetini tanıyorum.
Tam olarak size ne sormak istedigimi dahi bilmiyorum sadece bir fikri olan olursa en azından nefes alabileceğimi hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer