İkidir böyle oluyor bıktım artık.
20 yaşındayım ve normalde ayrılacaktım bu sene ama işlerden dolayı gidemedim farklı şehre. Okuyorum. Annemde babamda öğretmen. Annemin sürekli görüştüğü bir velisi var. Kız işte 4. sınıf dedesi amcası ananesiyle beraber yaşıyor ve amcasıyla ne zaman göz göze gelsem adam bana yiyecekmiş gibi sapık gibi bakıyor sürekli taciz ediyor sürekli korkuyorum artık sürekli bakıyor arkaya dönüp bakiyor taciz ediyor dünde piknikte tulum giymiştim arkadaşımla yürürken arkadan omzumdan aşağıya kadar dokundu çığlık atacaktım kalabalıktı ortam atamadim adam uyuşturucu bağımlısıymis duymuştum ve ben artık korkuyorum hem bakışıyla taciz ediyor hem de dün dokundu bana. Babama da anneme de diyemedim ne yapacağım kalabalık ortamda babam varken annem varken de rahatsız edici şekilde bakıyor
20 yaşındayım ve normalde ayrılacaktım bu sene ama işlerden dolayı gidemedim farklı şehre. Okuyorum. Annemde babamda öğretmen. Annemin sürekli görüştüğü bir velisi var. Kız işte 4. sınıf dedesi amcası ananesiyle beraber yaşıyor ve amcasıyla ne zaman göz göze gelsem adam bana yiyecekmiş gibi sapık gibi bakıyor sürekli taciz ediyor sürekli korkuyorum artık sürekli bakıyor arkaya dönüp bakiyor taciz ediyor dünde piknikte tulum giymiştim arkadaşımla yürürken arkadan omzumdan aşağıya kadar dokundu çığlık atacaktım kalabalıktı ortam atamadim adam uyuşturucu bağımlısıymis duymuştum ve ben artık korkuyorum hem bakışıyla taciz ediyor hem de dün dokundu bana. Babama da anneme de diyemedim ne yapacağım kalabalık ortamda babam varken annem varken de rahatsız edici şekilde bakıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zmaan karşılaşsam sürekli taciz ediyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Babama söyleme bu isi annenle konuş sessiz sedasız görüşmeyi keser. ayni ortamda bulunmamaya çalış bu tipler takıntılı olur
Hemen şimdi gidip anne babana şikayet ediyorsun. Hemen!
Teşekkür ederim ortalik karışıyor diye korkuyorum söyleyeceğim ama
Korkuyorum çünkü..:/
Karışsın kızım karışsın onlar hak ediyor korkacak bir şey yok sen yapmadın o pic yaptı. Susma lütfen sürekli susmak zorunda kalmayalım bak annenler öğretmenmiş bilinçli insanlar hiç korkma direkt paylaş
Kesinlikle soyle annene babana , böyle devam eder bu sapık
Ortalık karışır diye korkuyorum ama söyleyeceğim:/
Ortalık karışırsa ne
Sana bir şey yaparsa
kesinlikle söylemelisin babanla annene
Annenin velisi ne demek
Troll soru
Türkiye'de yaşıyorsun nesi troll? Her gün onlarca kadın erkekler tarafından katlediliyor, tacize uğruyor. Tek bir gün tacize uğramadığımız gün yok. Sizin kafanıza scayım ben. Annenize kız kardeşinize yazık
@LeydiStark kendi kafana sıç asabımı bozma, böyle egolu ergen davranıp herkese hakaret edin sonrada taciz edilin dayak yiyin öldürülün sonra vayy efendim kadınlara böyle şöyle oldu diyin. Sen şimdi durduk yere bana hakaret ettin yanımda olsan seni dövsem vayy efendim kadına şiddet dersiniz. Bunun kadınla alakası yok bi erkek bana kafana sıçayım dese onuda döverim senide ona göre ya insan gibi konuş ya da ikile senin ergen tavırlarını çekemem
Sen beni dövene kadar senin o elini g*tüne öyle bir sokarım ki. Baban gelse çıkaramaz. İsteyen istediği gibi konuşur sen şiddet de gösteremezsin, taciz de edemezsin. İnsan olmayı öğreneceksiniz. Gözlerinizi kapatıp hak etti diyip kenara çekiliyorsunuz kendinize taciz, şiddet hakkı tanıyorsunuz. Yatacak yerin yok. Üreme de g*ber inşallah.
Potansiyel tecavüzcü, katil sg
@LeydiStark lan aptal aptal konuşma hak ediyosun demedim, taciz falan bu duruma bende karşıyım ama dayak konusu sırf kadınsın diye ileri geri konuşup hakaret edip herşeyi yapacağın anlamına gelmez. Şimdi sen bana durduk yere bir sürü hakaret ettin ve bir sürü insanın önünde gurur onur kırıcı ağır şeyler söyledin. Sanaldasın diye rahat rahat küfrediceğini sanıyosun ama buda siber sanal suçlara giriyor. şu an benim sana hakaret davası açma hakkım doğmuş oluyor, seni savcılığa verip bu bana dediğin kelimelerin hakkını sorucam. Ben sadece sırf kadınsınız diye küfretmeyin suç işlemeyin diyorum, kimse kimseye durduk yere vurmak istemez. Sen bana böyle hakaret ediyosun ve bende sinirlenip seni dövsem kadına şiddet dersiniz diyorum eğer kadına şiddeti istemiyosanız sizde ona göre davranınki şiddet görmeyin diyorum ama sen dediğimi bile anlamayıp hala küfredip sayıyosun bakalım savcılığa ifade için çağrıldığında o zamanda böyle küfredebilecen mi, ben senin hakaretini duymak görmek zorunda değilim babanın oğlu değilim yasal yollardan görüşcez senle
Ha tabi şunuda yazayım eğer özür dilersen şikayet etmem. Çünkü ben sana ne hakaret ettim ne bişey sadece fikirlerimi yazdım herkes düşüncesini söylemekte özgürdür bu hakaret beddua küfür ediceğin anlamına gelmez hatanı anlayıp özür dilemeni umuyorum.
Benim babam savcı hadi bakalım senin gibi sapıkları çok gördük yazdığın her şey duruyor sapık
@LeydiStark hala sapık diyor şizofren misin? Nerde sapıklık yapmışım sana bişey yaptığım yok sen üstüne hakaret edip duruyosun savcı kızısın diye millete hakaret etme serbestliği mi buluyosun kendinde? Merak etme seninde yazdıkların ortada
"böyle egolu ergen davranıp herkese hakaret edin sonrada taciz edilin dayak yiyin öldürülün sonra vayy efendim kadınlara böyle şöyle oldu diyin. Sen şimdi durduk yere bana hakaret ettin yanımda olsan seni dövsem" bu yazdıklarının suç karşılığına bak bakalım bir hadsiz. Babam sağolsun senin gibileri çok gördüm. Ne leş ifadeler okudum hepsi de bu sözleri söyledi. Potansiyel tacizci. Normal insanlardan uzak durun.