Annem benim namusuma iftira atıyor ne yapacağım?

Annem ruh hastası şizofren. Kendi kendine kurup lafın yanına laf koyup gerçek gibi salak saçma konuşuyor. Annem demek bile istemiyorum kendisinden nefret ettim artık. Geberse de kurtulsam. Her yerde her ortamda mahcup düşüyorum. Kendi ailesinden nefret ediyor. Anneanneme dedeme demediği küfür kalmıyor. Kendi annesiyle babamı yakıştırıyor. Anneannem namazında hacca gitmiş bir kadındır. Anneannem babamla birlikte olmak istiyormuş yok evliliğini bitirmeye çalışıyormuş. Böyle kurup kurup kendi kendine küfürler ediyor sonra kavga çıkarıyor. Çevresinde herkes hatta ben bile onu kocasından boşatmaya çalışıyormuşuz güya. Bana güya nispet yapmak için babama durduk yerde kocacım demeler sanki evde bizden başka birileri varmış gibi beni çok seviyorsun demeler durup dururken. Ailesinden herkese durduk yere laf söyleyip küfür edip herkesle kavga etti. Nereye taşındıysak saçma sapan kıskançlıklarla herkesle kavga etti taşınmak zorunda kaldık. Her bayramda dedemlere gitmemek için kavga çıkartmaya çalışıp gitmemezlik etmeye çalıştı anneannem ağlattı yaşlı başlı kadını bayram günü üstelik. Babam bari siz gidin bayramlaşın dedi. Tek başıma kardeşimle gittim geldim. Onu da burnumuzdan getirdi. En ufak sinirlenmesinde namusuma iftira atıyor ben İzmirdeyim yaşıyorum 23 yaşındayım kendi halimde biriyim onun yüzünden hiçbir arkadaşımla İzmirde arkadaşlık edemedim. İnsanlarla telefonda konuşurken arkamdan onlara küfür edip duruyor.
Annem benim namusuma iftira atıyor ne yapacağım?