Annem bana iftira attı. Sizce ne yapmalıyım?

Annemin konuştuğu birileri vardı. Çok şaşırmıştım. Sapık adam mı dersin yoksa bir başkası mı tam 2 ya da 3 kişiyle konuşuyordu. Sevgili gibi olmuşlardı. Bazen babam evde yokken telefonla konuşuyorlardı. Kalpli falan mesajlaşıyorlardı ve annem o adamlara resimlerini atıyordu. Ben de bir gün annemin telefonundaki mesajlaşmaların fotoğrafını çektim kendi telefonumla elimde bir ispat olsun diye. Ardından bir tane fake hesap açtım ve bu hesabı donattım. Yani bir kadın resmi profile koydum ve annemin konuştuğu o adama istek gönderdim ne olduğunu öğrenmek için. Fake hesapta sadece bu adam ekliydi ve tam 1 aydır hesapta ekli kalmış farketmeden. Mesaj bile atmadım, güya araştıracaktım ama uğraşmadım. Ardından günlerden bir gün bu fake hesabımı bilgisayardan açık bırakmışım. Kardeşim ise fake hesabımı gördü, o adamın ekli olduğunu gördü ve bana 'ooo kimlere yazıyorsun böyle' diyerek iftira attı, ev halkına rezil etti ve evdekiler de kardeşime inandı. Dün çok zor durumdaydım. Bütün bu iğrençlikleri yapan annem ise ne özgüvendir bilmiyorum ama resmen bana suç attı. İftira attı. 'Boşuna bana masum ayakları yapma, herkesle yazışıyorsun o telefonda, yakında başımızı belaya sokarsın, kardeşinin başını da belaya sokarsın' gibisinden bir sürü laflar söyledi babamın yanında. Babam ise başta sesini çıkarmadı ama kardeşime ve annemin dediklerine o da ikna olmaya başladı ve iftiraya ne yazık ki biraz inanmaya başladı. En üzücüsü de annemin bana iftira atmasına karşın bile annemin yaptıklarını ortaya dökmedim. Oysaki telefonumda ispatım vardı. Ama bunu yapmadım. Benim yerimde bir başkası olsa bu iftira karşısında eminim annesinin babasını aldattığını söylerdi. O adama para gönderdiğini bile söylerdi. Ve benim anneme söylediğim tek şey 'sen bana şükret' dedim ve bana hala 'sana neden şükredeyim ya' diyor yüzsüz gibi. Eğer onu oracıkta ifşa etseydim sonu olurdu resmen. Sizce ne yapmalıyım? :(
Annem bana iftira attı. Sizce ne yapmalıyım?