Güncellemeler
1 yıl
Cenk2666 adlı vatandaş hariç hepiniz yardımına ve desteğine sonsuz teşekkür ederim ve zaten şikayetçi oldum şimdi tek yapmam gereken bütün bunlardan kurtulup kendi önüme bakmak adalet zaten sadece duvarda yazan bir yazı
Annem beni taciz etti zaten sadece bunlar değil hayatımı oğlu ve eski eşiyle beraber olmak üzere mahvettiler. Her gün beni dövdüler, ayrımcılık yaptılar, aşağıladılar küfür ettiler, odaya kapattılar, cezalar verdiler, bir mutluluğu yüzümde çok gördüler, bütün ayıp şeyleri üstüme gele gele yaptırıp söylettiler onlara olan nefretimin büyüklüğünü asla açıklayamam ama ne yapacağımı bilmiyorum her gün Allah'a canımı alması için dualar ettim kendim intihara kalkıştım yapamadım ama artık yapmayı planlıyorum babama her şeyi anlattım ama adamın umurunda bile olmadı ne yapacağıma dair hiç bir fikrim ya da umudum kalmadı kimseye anlatamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
polise gitmelisin kadın sığınma evlerinde kalmalısın şikayetçi olmalısın ki reşit bir insansın
Çıkabilmeme ne kadar engel olsalarda artık kesinlikle gideceğim kesin cevabınız için teşekkür ederim niyetim kesinleşti aradan 4 yıl geçti ama bu boşverilicek bir şey değil
asla değil zaten aile belliki senin gözünde ha varlığı ha yokluğu yani olmada daha iyi hepsinden şikeyetçi ol kadın sığınma evinde kal uzaklaştırma talebinde de bulun ki kadın sığınma evimde de sürekli kalmak istemeyip kendi hayatını yaşamak istersin belkş işin olur eşin olur falan senden uzak olsunlar ayrı hayat yaşa
Evet kesinlikle sırf aradan uzun zaman geçti diye bana unutturmaya ve kendilerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar ama böyle bir hayatımı mahvetme konusunda asla susmamı ve unutmamı bekleyemezler ki başaramayacaklar da ve çok haklısınız artık bu süreden itibaren şikayetçi olup kendi hayatıma dönebilmem gerekiyor ne kadar hiçbirşeyi unutamayacak olsamda
psikolojik olarak tedavide olursun orada
Evet
senın ruhsal ve psıkolojık sorunların var bende buraya yazabılıyorsan polısede ulasabılırsın benı zorla evde alıkoyuyorlar dıyebılırsın ya da muge anlıya bır maıl atabılırsın v. s. hıkayen gercek ıse ınternetten ıletısım kuracagın cok ınsan var senı bu durumdan kurtaracak ama burdan bır kerız arıyorsan burdan kımse yardımcı olmaz
Haklısınız zaten ve kurumlara ulaşmaya başladım ve çoktan şikayetçi oldum zaten ve internetten kimseyi aradığım yok sadece destek için ve bildiğiniz başka bir kurumlar varsa diye yazdım
anlattıkların dogruysa umarım adalet yerını bulur
Umarım ve teşekkür ederim
Aile ve Sosyal Politika Bakanlığı'na başvurabilirsin
Yapıcam zaten artık ne kadar çıkmama engel olsalarda artık böyle duramam dayanacak gücüm kalmadi
CİMER'den yaz.
Sen niye intihar ediyorsun Sana bunu yaşatanlar intihar etsin. Kötü olmazsan Kötülük yapan çok olur
Konuşabiliriz
Tabi çok iyi olur yarın yazarım
Nasıl anlamadım annen ne yaptı c*nsell olarak taciz ediyor
Dokundu işte daha nasıl açıklayabilirim bende çaresizim annem pedofilli muhtemelen
Anladım sizin yaşınız kaç liseli misiniz
19 yaşındayım
19 pedofil nasıl anlamadım reşit insansın siz kardeşsiniz sana tek mi bunu yapıyor
Siz yanlış anlamışsınız sanırım konuyu annem 45 yaşında ben 19 yaşındayım kardeşim yok o yüzden bir tek bana bunları yapıyor ve tekrar okursanız anlarsınız tekrar uzun uzun yazmak zor
Peki tamam ne istiyor Annen senden benle yat diyor sen yanaşmayınca dövüyorlar ayrımcılık yapıyorlar üvey Baban oğlu ile
Öyle anneyi
S! km
Bende
Savcılığa gidebilirsiniz …..
Cevabınız için teşekkürler ve Gidemiyorum ki dışarı çıkmama izin asla verilmiyor bir şey yapamıyorum utanıyorum artık olayın üzerinden 4 yıl geçti ama boşverilicek bir şey değil
Polise git?
Gidemiyorum ki dışarı çıkmama izin asla verilmiyor bir şey yapamıyorum utanıyorum artık olayın üzerinden 4 yıl geçti ama boşverilicek bir şey değil
Evden çıkamıyorsan eve polis çağır elinde telefon var
Ne alaka
Ney ne alaka dostum
Dostum demenden erkek oldugun belli zaten gay
İyimisiniz gayım demedim ve olsaydım bile emin olun ki bu kötü veya ayıp bir şey olmazdı