Tacize uğradım ve annemin tepkisi?

Merhabalar ben 20 yaşındayım, tacize uğradığımda 14 yaşındaydım ve iki günlüğüne annemle başka bir şehre gitmiştik onun arkadaşlarının evinde kalıyorduk. Geceye doğru evdekiler bir iki kadeh içki içtiler, daha sonra ben uyurken evdekilerden 30 yaşında bir adam benim yattığım odaya geldi, başımı okşadı ve beni öpmeye çalıştı ben kendimi geri çekip git buradan deyince gitti. Daha sonra ben uyuyamadım annem henüz uyanıktı annemin odaya gelmesini bekledim gece 2-3 gibi annem yatmak için odaya geldi ve ona tacize uğradığımı kısmen anlattım fakat beni öpmeye çalıştığını utanıp söylemedim sadece odama gelip başımı okşadı dedim. Annem belki benim yanlış anlamış olabileceğimi, onun alkolün etkisiyle ne yaptığını bilmediğini söyledi, daha sonra ertesi gün evdekilere hiçbir şey söylemedi hatta o adamla market alışverişine bile gitti. Daha sonrasında evimize döndük ve adam bana facebook üzerinden istek gönderdi, bunu anneme gösterdim ve annem bunu görünce onu aradı ve ona ana avrat sövdü bir daha sakın kızımı rahatsız etme dedi. Bu olay bir türlü aklımdan çıkmıyor, annemin orada susmasını kendime yediremiyorum. Sizce annem hatalı mı? Onu affetmeli miyim? +1 herkese
Tacize uğradım ve annemin tepkisi?