Annem bana aniden saldırıp psikolojik şiddet uyguladığı için polis çağırdım, geri eve dönsem annem beni çok kötü mü yapar?

Annemin hep öyle huyu vardı durduk yere gelip saldırır küfür hakaret eder sen zavallısın tımarhanelik deli der kıyafetime karışır dalga geçmek ister kıyafetimle bunların hepsi kıskançlıktan. İşte bi gin durduk yere gelip bana vurdu sonra zorla koltuğa attı sıkıştırdı delirmişti aklını kaybetmiş gibi durduk yere dünyanın hakaretini ediyordu ben cenin pozisyonunda 23 yaşında olmama rağmen duruyordum ve sadece git diyordum en sonunda kurtulmak için polisi aradım.2 aydır evde yokum ama en son anneanneme geldim bu annemden de manyak bir insan anneannem. Annem de kardeşime demiş ki yazık ediyor kendine buraya gelsin elimi öpüp özür dilesin demiş ama polis çağırdığım için onu rezil ettiğimi düşünüyor eve gidince bunu çok konuşmaz mı bi çarem daha var o da ankaradan İstanbul’a gidip otelde oda temizlikçisi olmak ama 23 yaşında üniversite öğrencisi bi genç kız kolay kolay temizlikçilik falan yapmaz

Güncellemeler
+1 yıl
Neyse mal olmayım İstanbul’a gideyim bir ay oda temizliği işi yapayım aman hiç zor değil ki
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Annem bana aniden saldırıp psikolojik şiddet uyguladığı için polis çağırdım, geri eve dönsem annem beni çok kötü mü yapar?