Annemin bana şiddeti ve ağır sözleri?

29 yaşındayım ve 6 aylık bebeğim var. Dün annem bana öyle tokat attı ki sağ gözümün kenarına denk geldi ve sağ kulağım gece boyunca çınladı. Sebebi ise annem yine sinirliydi anne sakin ol dedim diye. Erkek kardeşimde kızdı ne yapıyorsun koca kız diye ama küçükken de çok dayak yedim özel bölgeme kadar sıkardı. Irısspı fihişi kelimeleri havada uçuşurdu. Her neyse bugün bana özür dilemesini beklerken sen şöyleydin böyleydin deliydin lisede psikiyatrine gidiyordun. Sanki gitmek delilikmiş gibi. (Şunu sorgulamıyor bu kızın lisede ne derdi vardı da psikiyatrilik oldu? Benim derdim annemdi.) o ağır kelimeleri ve şiddetleri beni öyle yapmıştı. Şu an durumumuz çok iyi ama o zaman böyle gecekondu demeyelim de iki katlı amcamların aşağıda bizim yukarıda yaşadığımız bir ev vardı. Ortaokuldayken utanıyordum şimdi olsa utanmam ama o zaman arkadaşlarımın evini görünce üzülüyordum çocukluk aklı işte. Gelmiş diyor ki sen utanırdın sen lüks takıntın vardı sen fıhişi hayatı istiyordun. Arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve bebeğim var hala böyle laflar zoruma gidiyor. Ağlıyorum ve bir daha annem denilen kadının suratına bakmayı düşünmüyorum. Bu sondu ben ne yapacağım?
Annemin bana şiddeti ve ağır sözleri?