Annemin bana küsmesi?

Ben 30 yaşındayım evliyim. Kendimi bildim bileli babam annemi aldatıyor. Daha ben ortaokuldayken bile annem aldatıldığını hep bana anlatırdı, şöyle oldu böyle yakaladım gibi. Bir türlü ayrılmadılar. Annem her defasında affetti. Ama benim ve kardeşimin de çocukluğu sürekli bu olumsuz hikayelerle dolu geçti. Sürekli mutsuz depresif bir anneydi. Bizim için ayrılamadığını söylüyordu. Ben gerçekten çocukluğumu yaşayamadım, çok da yoruldum bu mevzulardan çünkü hep aynı. Aldatılıyor yakalanıyor ama asla ayrılma bedel ödeme yok. 3 sene önce yine babam başka bir kadınla aldatırken anneme yakalanmış. Annem yine ayrılmak istemiş babam yalvar yakar ikna etmiş. Anneme dedim bu sefer biz küçük değiliz ayrılmak istiyorsan ayrıl, yine ayrılmadı. Şimdi de olayın üstünden 3 yıl geçmişken instagram hesabı açıp o kadına mesaj yazıcam diye tutturdu. Ben de sorunumuz o kadın değil sorun babam dedim diye bana bozuldu, küstü. Bu zamana kadar belki 30 kadınla aldattı, hepsine yazmakla kavga etmekle sorun bitmiyor ki.. sizce kim haklı?

Annemin bana küsmesi?