Annem beni dövüyor?

öncelikle liseliyim. her gün annemle kavga ediyoruz ve beni dövüyor. şöyle anlatayım, benim annem ben 6 yaşındayken ikinci bir evlilik yaptı ve artık babamlada görüşmüyoruz, üvey babam var yani. üvey babamla 2 tane çocuk yaptılar neyse, hep ben bakıyorum o çocuklara küçüklüğümden beri. çocukluğumdan beri bez değiştirdim, mama yaptım, bakıcılık yaptım vesaire çünkü annem bunları yapmadı. hala ben bakıyorum kardeşlerime gece gündüz ben doyuruyorum, herşeylerine ben yetişiyorum. annemin kesinlikle ruhsal problemleri var çünkü en ufak bişeyde bile delleniyor, en ufak bir tartışmanın ortasında birden bağırıyor ve acele ederek benim yanıma geliyor beni dövmek için. or*spu gibi şeyler söylüyor bana, k*hpe, anlayın işte. bide bana beddua ediyor inşallah ilerde seninde benim gibi bir hayatın olur diye. abimede diyor ki ilerde buna sahip çıkmayacaksın ne hali varsa görecek diyor.. ben bu kadına annem diye seslenmek bile istemiyorum. artık dayanamicam ben bu duruma hergün hergün. beni her dövdüğünde vücudumda iz ve yara bırakıyor, insanlar soruncada kedim yaptı demek zorunda kalıyorum ama artık dayanamıyorum. bir yerede gidemiyorum.. beni döverken beni sıkıyor bide canımı çok yakıyor. nefret ediyorum bu kadından keşke defolup gidebilsem. başınızıda şişirmek istemiyorum ve muhtemelen bunu kimse okumaz ama ben yinede bu aciz durumumu belirlemek istedim. bıktım böyle bir hayattan böyle yaşamdan. milletin anneleri sever çocuklarını benimki ise böyle şeyler yapıyor. hem anne hem baba yönünden asla bir şansım olmadı. bu benim ailem olamaz, ve hayır evlatlık değilim maalesef

Annem beni dövüyor?