Annem bana dusman oldu?

Annemle aramizdaki bag gun gittikce kopmaya basladi en kotusude ona icimdeki sevgide git gide azalmaya basladi, korkarim ilerki hayata onu hic birzaman icten sevemiyecegim artik. Biz annemle kucuk yaslarda (12-16) yaslarda kavga ederdik. Heleki yaz gunlerde. (24 saat berabersin) . Ondan sonra aramiz cok ii oldu, cok mutluyduk. Ben hep guldururdum onu cok samimiydik arkadas gibi. Her hafta sonlari cikardik disariya gezdirirdim onu. Ama bu sene nogulduysa oldu. Bana dusman oldu nerdeyse. Anlatmaya nerden baslasam. Resmen bana kufur edio hakaretleri sayiyor. Disardan melek gibi bir kadin gozuksede evde cok farkli. Sigaram yok sevgilim yok ama beni resmen sokak kadinlara benzetigi bile oldu. Dha neler neler bilseniz agziniz acik kalir. Heb baska kizlari ovuyor bana karsi. Resmen bana sen o kizin tirnagi olamazsin dedigi bile var. Guya baskalari beni kandirip kulaniyolarmus. Halbuki oyle bisey soz konusu bir degil. Tam tersine kadinlar arasi vesayre beni cok begenenler var cok hanim hanimcik oldugumu diyenler var. Bide 2 haftaligina turkiyeye gidiyorum yanliz, bana 1 ton laf soyledi ama teyzemin yanina gidecegim sadece. Yanliz gezip tozmiycam. 1 bucuk 2 aydir kusus. Ve birdhaa eskisi gibi olmiycak bunu biliyorum sirf bana hakketmedigim onca laf soyledigi icin. Piskolojikmen cok baski yapiyor bana cildirmamak elde degil. Lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum cok ihtiyacim var. Arada intihar bile dusunmuyorum desem yalan olur. Okadarda yitirmedim kendimide. Hata babam bile bir ara dedi size ne oldu boyle sizin araniz acildi.
Güncellemeler
+1 yıl
bir kac arkadasimiz beni guzel motive etti. Inshallah bu kotu gunlerde arkada kalip cok guzel gunler vardir diye umut ediyorum. Sonucta bir gun evlenip gidecegim evden, belki ozmaan dha iyi anlar anlariz degerimisi. Inshallah fazla buyumeden duzelir. Cok tskkrler.
Annem bana dusman oldu?