Annem bana kızdı ama?

Arkadaşlar selam. Bugün anneme önemli bir belgeyi çıkartması için mail attım (evde yazıcımız yok) ama işten erken çıkmış. Bana çok kötü kızdı son dakikaya bıraktığım için. Kırtasiyeye gittim basmak için ama eve geldiğimde hatalı olduğumu ve bunu kabul edip susmam gerektiğini, nankörün teki olduğumu, benim isteklerimi kendi isteklerinden önce tuttuğunu (dışarıdan bir şey istiyor musun diye aramıştı) ama artık böyle olmayacağını söyledi. Şu an benimle konuşmuyor.
Tamam kızmakta haklı olabilir ama resmen suç işlemişim gibi davranıyor. Asıl sorun ise pazartesi erkek arkadaşım askerden izne gelecek ve beni görmek istiyor (sadece bir günü bana ayırabilecek). Annemin son dakika evde kalmamı istemesinden korkuyorum. Seneye yurtdışına gitme olasılığım olduğu için de onu son görüşüm olabilir.
Şimdi annemle iyi olmaya çalışsam izin almaya çalışıyor gibi görüneceğim ama olmazsam içim içimi yiyecek. Sizce ne yapmalıyım? Aklımda pazar akşamına kadar bu konuyu açmayıp o zaman sormak var. Başka önerisi olan var mı? Kendimi sıkışmış hissediyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Not: barışmak istiyorum ama sadece arkadaşımı görebilmek için değil evde iki yabancı modunda dolaşmaktan nefret ediyorum :/
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bu problemden yola çıkarak size şunu sormak istiyorum. Tabii ki annenin yaptıkları sorgulanmaz ama böyle şeylere aşırı tepki verince ben de eziliyorum ve ne yazık ki hayattaki diğer insanlara karşı ezik biri haline geldim. Kendimi sürekli bir hata yapmakta gibi hissediyorum :(
Annem bana kızdı ama?