Annemle birbirimize şiddet uyguladık?

Annemin bana yeterli değer vermediğini düşünüyorum çünkü küçücük olaylarda benim moralimi bozuyordu laf ediyodu aşağılıyodu geçen sene yazın yine moralimi bozmuştu sözleriyle ben konuşmaya çalıştığım zaman da beni dinlemiyodu kendi konuşuyodu sadece bana asla empati kurmuyodu uzlaşmaya çalışmıyodu ben de bu yüzden evden kaçmıştım teyzelerim o gün gelmişlerdi falan annemi kınamışlardı baya annem benim hakkımda kötü konusmustu teyzemde anlamıstı annemin bana değer vermediğini işte bu sene de yine laf etti bana çok sinirlenip odaya gittim sonra benden bisey istedi bende yapmadım kadın üstüme çullandı işte birbirimize vurduk falan benim tırnaklarım az uzundu kadının kolları hep çizilmiş kanamış bazı taraflarıda morarmış az şoklama geçirdim akşam üstü kavga etmiştik fark etmedim hiç o da kolumu ısırmış izi çıkmış bayağı bendede az yara var bu yaşanılanlar beni suçlu yapar mı

Güncellemeler
10 ay
Hem vicdan azabı çekiyorum ama annem asla beni sahiplenmiyodu diğer ailelerin annelerine bakıyorum çocukları için her türlü yola basvuruyolar is vs benim annem ev işini bile bazen çok görüyo bize çok sorumluluk sahibi biri de değil
Annemle birbirimize şiddet uyguladık?