AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Erkek adam sevdiğini sahiplenir ve kıskanır modernleşme ve medeniyet adı altında güzel kardeşim gerek yok bu nasıl bir tavır ya amaç ne neye hizmet bu
Yalnız o zar parçası vücuda mikropların girilini engellemeye yarıyor ve doğum anında da yırtılabiliyor.
Çok saçma ya... Sen evlenene kdr kendini sakla evlendiginde kan gelmedi diye namussuz ilan etsinler
Allah sabır versin, çok sinir bozucu bir durum.
Evet gerçekten çok sinir bozucu, üzücü bir durum
Kızlık zarın esnek olduğu için muhtemelen kanamamışsındır bence
Çok korkuyordum nasıl olucak diye zaten. O yüzden elimle hep iktirdim bile ya da kendimi geri çektim. Daha önceden bilen insan bunu mu yapar. Bildiği için ona göre davranır.
Ben bir sağlıkçı olarak böyle bir durumla karşılaşırsam hiç öyle sert tepki vermem gayet doğal bir durum her hatunda kanama olmuyor anatomik yapısı gereği kızlık zarı denilen şey esnek olur ve ilişki sırasında kanama olmaz. Ama ne yazık ki çoğu erkeklerin bunu namus meselesi yaptığı için olay orada patlıyor
Guveni yoktu demek ki. Yoksa herseyi sundum tüm seçenekleri.
Sanırım öyle hayır o değil de annesine gidip söylemesi çok saçma ve yanlış
Hadi ya bnce bu kafadaki bi insann sndn önce biri ile birsyler yaşamış iken, o snin niye ilki olasn olmuşsun evet ama yoluna bak sn.
Özür diliyorum canım Ne yapacaksın peki şimdi anlatmak ister misin biraz
Tabikide bosanicam, fakat iftira atılması çok kötü. Hemde böyle bir konuda. Hiç tanıyamamisim, yazık gerçekten verdiğim sevgiye ve emeğe
Gerçekten çok üzücü bir durum Allah yardımcın olsun konuşalım mı istersen
Ne size inanasım var, ne de doğruysa bu olay o erkeğin insan olduğuna.
Ne yazık ki doğru. Bütün ailemle birlikte şok içindeyiz.
Erkeklerin bir kısmı cahil. Size denk gelen de onlardan. Kadın hymen dokusu esnek olabilir, ya da parçalı doku değilde tek delikli bir yapıda olabilir, ya da geniş olabilir. Hatta bazı kadınların doğumda yırtılabilir. Bunu biliyor olması gerekirdi.
EVLENMEYİN, Evlenecekseniz 100 kere düşünün bu zamanda net...
Hiçbir şeyi vermek zorunda değilsin. Maddi manevi tazminat davası aç seviyesizlere
Esnek zari bilmiyorsa esin zaten evlenme... Hangi sigirla evlendin sen... Bide dugunden ince vermissin
Gelmemesi normal ama benden de gelmemestu bende emindim ama asla eşim veni sorgulayıp suçlaması bile böyle saçmalık mi olur sana guvenmiyormu
Evlenmeden önce de sonrasında da goturebilirsin benim kanitlayamayacagim bir şey yok demistim. İnanmadı. ya da işine öyle geldi
Kimi insanın bekareti hemen bozulmaz
Internetteki doktorları izlet
Bunca zahmete girip kimse son anda vazgecmez herhalde. Bir sorun var demektir senden yana ya da onlardan kaynaklı ciddi bir şey. Bir süre sessiz kalır ortalık yatışınca yapardım yapacagimi fakat karşındaki insana da bağlı açıklama yapmadan tak diye giden biriyle iletişim kuramazsın diye düşünüyorum. Üzüldüm geçmiş olsun.
bildigim kadariyla birlikte olduysaniz alamaz hediyeleri mehiri vs
Git doktora görün, kendin ne olduğunu biliyorsun bu geri zihniyete gerçekten bir şey diyemiyorum..
Cok ahlaksiz insanlarmış. Doktor raporuyla ispatla, yüzlerine çarp, nikahı da iptal ettir...
Eşyaları verme özellikle altınları hiç vermeve şikayet et
Doktora kendin git muayene ol. Raporu mahkemeye sun.
Geçmiş olsun bir şey alamazlar isteyemezler ver mahkemeye keyfine bak
Bazı kadınların zarı çok esnek oluyor anca doğum falan yaparlarsa yırtılıyor. Bir jinekoloğa gitseniz işler bu kadar büyümezdi.
Ben teklif ettim guvenmiyorsan inanmıyorsan gidelim diye. Hatta kendin bul doktoru dedim. Hayır ben sana güveniyorum sen benim karimsin dedi. Bende bilemezdim böyle yapacaginı
Annesinin gazına gelmiş. Yapacağın pek bişey yok bu saatten sonra birleşseniz de bu yamalı bir elbise gibi olur sürekli sırıtır durur.
Ben eminim sen şu an jinekoloğa gitsen eşinle yaşadığın ilişkiye rağmen hala bakire çıkarsın muayenede. Benzerini yaşadım sevgilim bekaretini benimle bozmak istedi ilişkiye girdik ama kanama oldu kendisi çok şaşırdı. Daha önce ilişki yaşamadığını söyledi ki bana yalan söylemesi için bir sebep yoktu nikahıma almıcaktım zaten. Kendisiyle 5 kez ilişki yaşadık 1 ay içinde. Sonra jinekoloğa gitti ve hala bakire gözüktü muayenede. Zarının esnek olduğunu ve anca doğum falan yaparsa yırtılıp bekaretini kaybedeceğini söyledi. Bunun penis boyuyla da çok ilgisi yok çünkü benim penisim normal boyda. Sende de muhtemelen durum böyledir diye tahmin ediyorum. Jinekoloğa gidersen o seni bilgilendirir.
Kanama olmadı*
Randevu aldım yarın gidecegim. Ben zaten çok eminim. Sadece yazılı bir kanitta olsun. Zaten dediğiniz gibi bu saatten sonra barışma olsa dahi olmaz. Yurumez
Allah yardımcın olsun zor bir süreç hayatının şokunu yaşamışsın ne desem bilemedim umarım en az hasarla atlatırsın bu süreci. Bir avukatla mutlaka temasta ol bu süreçte. 1 yılınız dolmadığı için anlaşmalı boşanamıcaksınız zira. Baya uzun ve zorlu bir boşanma süreci seni bekliyor maalesef.
Allah büyük. Dualarla inşallah halledilecek. En yakın zamanda açacağım davayi
Bu nasıl kafa ben onların olmayan kafalarını... m senin yapacağın çok belli bence
Pes diyorum başka da bir şey demiyorum boşan kurtul
Doktora sen niye gitmiyorsun? Her şekilde çıkar ortaya bakire olduğun veya bozulup kanaması olmayacak anatomiye sahip olduğun. Alıp raporunu güzelce tazminat davasını açıp donlarına kadar al.
Sakın hicbirseyi verme bu senin hakkın onlarda defolsun gitsin cahiller
Konu sence bunlar mı bu kafa yapısı biri ile evleneceksen öl gitsin
Hiç bir şey vermek zorunda değilsin. Boşan gitsin. Hiç bir şey ispatlamaya da çalışma.
Sana güvenmiyorsa seninle neden evleniyor bu işte biraz ilginçlik var...
Bırakın şu kız kadın muhabetini kimse bir erkeğin bakireliğini sorgulamıyorsa kadınınkinide sorgulayamaz. Zaten seni sevse bir damla kan için senden ayrılmazdı. Sonuna kadar hakkını savun.
Mükemmelsin ✨
Oyle biri ile ömür geçmez sen kendini biliyorsan gerisi önemli değil cok gec olmadan dön zaten o yoldan herkes hakkettiğini yaşar zaten At aldıkları herseyi önlerine yoluna bak kimse seni yargılayamaz.
bakire olmadığın için boşanan biriyle evlenmek senin kabahatin
Vwrme dava aç canım resmen evlisin senin hakkını yiyor yobazlar. Boşan ama ellerinde ne varsa iste bu dediklwrini kaydet. Bide doktorea git rapor al. İlkinde bozulmamışta olabilir zar hiç olmaz bazı kızda önemli değilkş onlar.
Bide hiç üzülme bunun evli kalsan daha kötü yobaz hayvanın tekii böylelerine herşeyi yapıp sonra kandıran kızlar layık.
Annemin şehrinde de buna dikkat ederler. Git kontrol ettir kız olduğuna dair rapor alıp dava acabilirsin. Yirtildigini mutlaka kan gelir
Aaaaa cahilllllll Olabilir benimde oyle oldu 1 hafta sonra bozuldu cahilmis demekki bosan yaaa onlami ugrasican kurtulmussun
yuh gerçekmi la bu olay? halaa bu kadar cahil insan warmı yaaa
Alamaz aptal olma. Resmi nikah var ve hakaret ediliyor sana hemen avukata git
Evet gideceğim. Davaya kadar hiç bir şekilde muhattap olup bir şey vermiyeyim değil mi
Tabi ki de verme. Senin kadınlık onurunu ayaklar altına alıyorlar. Dava et ki görsün nasıl oluyomuş. Şerefsize bak
yarım anlatılmış konu
annesi neden böyle bir şey dedi
Annesi mi dedi bilmiyorum ki, eşim söyledi. Sürekli başka bir şey söylüyor insanlara sebep olarak. Kendi arkadaşları bile anlamadı
kaynanam gelmediği için kız değilsin diye eşin mi dedi
ayrıca kaynanan nereye gelmedi
Yanlış okumussunuz sanırım :) kanama gelmediği için yazmıştım fakat anlaşılmamış
Allahım ya bende neden anlamıyorum bu konuyu diyorum kusura bakma
zarın esnekse kanama olmaz
ama kocanda iş yokmuş seni hak etmeyen bir insan
kız olsan ne olur, olmasan ne olur
önemli olan huzur saygı sevgi
Bazı insanlar için önemli olabilir tabiki ama dediğim gibi ben zaten her konuda her zaman kanıtlarım dedim. Yaşadığım yer zaten küçük yer. Bu gune kadar tek bir kisiyle adım çıkmadı. Aileme kötü bir söz getirmedim. Ailemi de beni de herkes tanir
nerede yaşıyorsun? buradan yazmak istemezsen gizli değilim
Ya senin ya @Aslanbey032
Ya senin am1na koy1m
Neden kanama gelmediğine dair. başka bir sebep hastalık vesaire
.
Hakaret , aşağılayıcı tavır, iftira sucundan mahkemeye ver.
Onurunu kurtar bin pişman olsunlar.
Dediğin gibiyse
Hayırdır ya sekste bazen kanama gerçekleşmez büyük ihtimalle karşındaki profosyenel çok üzüldüm senin adına evlenmeden bekaretinin gitmesine keşke dügünü bekleseydin ailen ne diyor duruma
nedense esnek vajina olayları artmaya çalıştı. yapmıssın iste eminim diye kendini kandırma.
Alamazlar dava aç düğünde takılan bütün altınlar kadına ait yeni karar böyle
Hiç bisey verme üstüne onlara bu dediklerinden dolayı dava aç
Öncelikle geçmiş olsun. işin uzmanı cevap vermiş bize bir şey düşmez
Esnek zardır o zaman, gerici aileyle evlenmişsin
Pislik.!! Sana yaşattığının bedeli olsun altınlar.. ye iç gez.
kızma yanlıs anlama ama, senin ilk ilişki yaşadığın kocanmı oldu
Evet ilk ilişkim hatta ilk opusmem bile kocamla. Zaten bu yüzden zoruma gidiyor
yani senle alakası yok ama bazı insanlar zar diktiriyor bi gün önceden felan
istemeden o aklıma geldi kusura bakma, eğer ilk erkeğin oysa
ve bunu sana yaşatmışsaa tabiki hakkını ara, ara amaa
sonraki eşine bu durumu nasıl izah ediceksin oda cok zor bi durum
Nasıl yani diktiriyorlar
Sebebp sadece o mu ve neden kendi küçük düşürecek şekilde doktora götürmesini istedin
Hiç bişeyi geri isteyemez düşün İçin yapılan masrafta ortak malda hakkını ara mahkeme senden yana olacaktır
Ona bu yaptıklarını cezasını öder yaptığı şeyler hiç de hafife alınacak şeyler değil ben senin yerinde olsam onun işini bitiririm
Sen hangi sehirdesin kimse bunu sormamis sana galiba işe ihtiyacin flan var mi maddi guc lazim sana
cok gecmıs olsun dr dan kızlık raporu aldır gozlerıne sok raporunu sonrada hıc bır bokunu gerı verme bosa andavallıyı
Turk halkinin kan gelmemesinin daha iyi oldugunu anlamasi kac sene surer
Bu gidişle imkansiz
Eşin ile ilişkiye girdin ben eşimle yaptım diyemiyor mu da annesine söz hakkı veriyor
Eşim olduğunun farkında değil sanırım. Yüzüğü çıkarınca bitti sanıyor kendisi hâlâ 🙂
canım herhalde kocan ilişkiye giren senle o o zaman kızlık zarın yırtılmadı mı kan gelmedi mi daha ne kadar kanayacak canım herif
Hiçbir şey verme mahkemeye ver onu hakaret davası aç anasını şekersin gercekten kız isen
İnsan bilir ne yaşadığını. Nikahlı kocam dışında herhangi biriyle hiç bir zaman birlikte olmadım. Ve bunu er ya da geç kanitlayacagim
Direk karşı dava aç şikayetçi ol zorla mallarını istiyor de iftira atıyor diye mesajları sakla varsa
Tanıştığımız günden bu yana tüm mesajlarım duruyor. Hiç birisini silmedim
Ne güzel işte davani aç uzaklaştırma işte birde arayamaz seni birdaha
Her zaman kanamaya bilir normal
Geri kafalı adam
Allah akıl fikir versin
Madem o kadar dindar bütün takılar kadının olur hiçbir şey verme hakliysan korkma
Peki neden düğüne az zaman kala bu oldu demekki bir şey duymuşlar ya da hissetmişler
Mahkemede doktor teşisi gereke bilir bence yaptırman iyi olurdu
Bence hiç bir şey verme neticede seninde bir gururun var sonuçta zedelenmiş durumdasın bence
Sen git rapor al ve sen dava edip yüklü tazminat isteyip al
Hakaret davası falan aç bul açığını
WhatsApp mesajların hepsi duruyor ama mahkemede kullanılamıyor sanırım. Ben yinede silmedim. Tanıştığımız günden beri olan tüm her şey duruyor. Eğer sun derlerse sunarım tabiki
Delil değil ama insiyatif olarak işe yarar belki