Resmi nikah 13 gün önce yapıldı. Dini nikahta. Düğüne bir gün kala eşim geldi ayrıldık bitti dedi. Annesi çok ağır hakaretler etti. Nikahtan sonra birlikte olmuştuk. Kanamam gelmediği için kız değilsin dedi. İlk defa biriyle birlikte oldum kız olduğuma eminim. Doktora göster dedim onuda yapmadi. Gelinlikle bindallıyi geri istiyorlar. Nisan 'da taktigi bilezikleri de. Ne yapmalıyım. Nasıl bir sürec olur bilgisi olan var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklarını savunacaksın, zaten sana güvenmeyen birisiyle yoluna devam etme.
Doktora git, ispat et masumiyetini, doktor raporu al, belki beyfendi ilişkiye girmeyi beceremedi, sonuçta daha çok cinselliği erkek yönetiyor ya da vajinan esnek, doktor anlar ve duruma göre rapor verir ve sende raporun neticesinde maddi ve manevi tazminat istersin, kendini akla doktora giderek ve kurtulduğun için de sevin, bu zihniyetteki bir kişiyle zaten yoluna devam etmemelisin, doktora gitmeyi kabul etmesinler, ne cahillik bu böyle. Sana tavsiyem kendini ispat et ama bunu o aile için değil kendin için yap, maddi, manevi tazminat davası aç onlara, nişan da takılan bilezikleri vermek zorunda değilsin, başlangıçta hem doktora gitmeyi kabul etmesinler, hemde her şeyi istesinler, öyle bir dünya yok. Masum olmasan doktora gitmeyi teklif etmezdin onlara, dediğim gibi elindekiler zaten senin. Gelinliği, bilezikleri, bindallıyı verme onlara, üstüne masumiyetini doktor raporuyla ispat edip maddi ve manevi tazminat davasında bulunabilirsin, senin de şerefin var, emin olmaya da çalışmıyorlar doktora gidip, bunlar gerçekten cahil. Kurtul bunlardan ama elindekileri de verme, üstüne haklarını da al, sonuçta sende ilk kez evlendin, ne hayaller kurdun, seni daha yolun başında yargısız infaz edip ayrılmak isteyen bir adamdan darbe yedin, herkes yaptığının bedelini ödemeli05 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyada ödemese bile, ahirette ödesin. Allah iki cihanda da hep önüne çıkarsın girdiği kul hakkimi
- +1 yıl
Ayrıca onlar dönmek istese de bu saatten sonra kabul etme , hem dönmek isteseler bile maddi kayıptan dolayı, mahkemeyi sen kazanacaksın diye, sen masumsun diye dönmek isterler, hiçbir şekilde kabul etme, yolun başında güvenecekti sana, seni bu duruma düşürmeye hakkı yok.
Annesine anlatmak zorunda mı beyfendi? Kendi işini kendi çözümlesin, bir erkek anasıyla yatak konusunu nasıl konuşur? Onları affedersen kendini değersizleştirirsin. Kendine değer ver ve affetme, ayrıca bu adam demek ki seninle olan sorunlarını annesiyle paylaşacakmış, neyse ki yolun başında gördün bunu, ertesi gün hapı da al, gebelik durumu oluşmasın, hiç üzülme, yine evlenirsin. İnşallah hep mutlu olursun - +1 yıl
Bu dünyada da ödet. Ahirette de ödesin tabiki. Bedel ödesinler, asla takılarını verme, kıyafetleri verme
Soran+1 yılErtesi gün hapı için çok geç maalesef 😔
- +1 yıl
Üzülme hemen hamile kalacaksın diye bir kaide yok, büyük ihtimalle değilsindir. Hamile olmama ihtimalin daha yüksek
En İyi Cevaplar
+1 yılBildiğim kadarıyla bu sizin şahsınıza ciddi hakaret ve ailesine suç duyurusunda bulunup tazminat davası da açabilirsiniz ayrıca kadının beyanı esastır ilkesini kullanabilirsiniz. Eğer gerdekte yalnız ikiniz idiyseniz bana tecavüz etti diye suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ha bunları mutlaka gerçek bir avukatla konuşun ben sadece boş zamanlarında keyfi TCK okuyan bir mühendisim ama böyle bir alçaklığa karşı kadının beyanı esastır ilkesinden yalan beyanla yararlanabiliyorsanız mutlaka yararlanın derim. Bedel ödesinler o kadar kolay mıymış insanların haysiyetiyle oynamak?
05 Yorumla
Soran+1 yılDavayı da kendisi açsın daha iyi olur dediler ama sizce ben mi acmaliyim yoksa o dava açınca ona karşı dava mi acmaliyim
- +1 yıl
Hanımefendi benim bile onuruma dokunduğu için ben biraz hiddetle yazdım. Lütfen bir avukat tutun danışın.
Şundan eminim kadının beyanı esastır diye bir ilkemiz var. Eğer gerdek gecesi yalnızdınız ve herhangi bir kanıtı yoksa, ses kaydı video vs. bence tecavüzden suç duyurusunda bile bulunabiliyor olmanız lazım. Size yaşattıkları zaten kısmen tecavüz ne kadar çirkin iğrenç bir şey... Işinin ehli bir avukata mutlaka danışın. - +1 yıl
Ama belirttiğim gibi ben hukuka meraklı bir mühendisim gerçek bir hukukçu değilim mutlaka ama mutlaka iyi bir avukatla görüşün. Bu kadar çirkin bir olayda sizin mağdur olmamanız gerekir. Bir de takıları hayatta alamazlar bildiğim kadarıyla onlar da nikah sonrası kadının zimmetine geçer.
Soran+1 yılElimden geldiğince, Allah'ın da yardımıyla savaşacağım inşallah. Herkesin evladı var, kardeşi var, akrabası var. Herkes kendi derdiymis gibi görüp yorum yaptı. Allah hepinizden razı olsun 🤲🏻
- +1 yıl
Kolaylıklar dilerim canım kardeşim, umarım tekrar mutluluğu bulabilirsin ama peşini bırakma bu senin haklı davan ✊🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi duygularını kapıda yaz. Ne hissediyorsun ona göre bir avukata danış.
Bence haksızlık var. İftira var. O kadar emek, sevgi, gider/masraf yapılmış. Ve olmayan bir şey, sanı/zan üzerine bir anda her şey yok edilmiş duruma gelmiş/getirmişler.
Hee yönden büyük bir zarardasın. Kim karşılayacak bu zararı? Olmayan bir şey üzerine bütün güzellikleri yok edip sana derin bir acı bırakmaya çalışıyorlarsa haksız yere, iftira üzerine o zaman yaptıklarının karşılığı olmalı.
Ya Allah’a havale edeceksin ; ki kalpleri en iyi bilen O’dur ya da Türk Adaletine baş vuracaksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide yapmayı planlıyorum hem bu dünyada bedel odesinler, hemde ahirette inşallah
Soran+1 yılMaddi her şekilde halledilir ama o manevi boşluğu sevgi emek güven sadakat, bunu hiç birşeyle geri veremezler
- +1 yıl
Geçmiş olsun. İnşallah mutluluğu değer bilen başka bir insanla bulursun 🍀
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
110Cevap
Ayyy ne kadar iğrenç pislik insanlar var okurken sinirlendim ya ne diyeceğimi bilemiyorum onlara. Ama sen dik duruş sergile, asla kendine hakaret ettirme hiçkimse sana hakaret edemez. Gerçekten yapmış olsan bile asla bunları söylemeye hakları yok. Ayrıca zarı esnek oluyor kimisinin hatta o zaman olmayıp 1 hafta sonra kanaması olanlar da oluyor. Gururlu bir tavır sergile, kendine hakaret ettirme, yapılabiliyor mu bilmiyorum ama yapılıyorsa hastaneden rapor al onlara göster, sonra onlar özür dileyip seninle devam etmek isterse bile kabul etme
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapılıyormuş randevu aldım yarın gidicem hemen
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Tanımadığınız halde ailem gibi yanımda oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hâlâ daha iyi, adaletli insanlar varmış demek ki
Soran+1 yılEvet kendimiz tanıştık. Ve herkes imrenerek bakıyordu bu nasıl aşk diye. Demek ki güzel oyuncuymus. Tüm çevremi hatta kendi çevresini bile kandırabilmis
+1 yılbakın bilim ve mantık bir insanı tamamile çöze bilir ve mantıklı düşünürsek o erkek o olayı anne babasına söylemişse işte o erkek sağlıklı düşünemiyor ve ya olgun biri deyil çünkü olgun bir erkeyin bu gibi durumları anne ve babasına anlatmasındansa olgun bir erkek gibi davrana bilirdi yani kendi kendine şöyle demesi gerekiyordu ben evliyim artık yükümlülüklerim var yani aile yönetmeyi düşünen birisi aile içi problemi anne ve babasına aktarmamalı kendisi gücü yettiyi kadar problemleri sorunları kendisi çözmesi lazım zaten çözemiyorsa anne ve babası onun yüzüne söylemesede mantıksal olarak oğullarının beceriksiz olduğunu bilmiş oldular
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında sebep bu değil bahane ediyor bence. Çünkü arkadaşlarıda aynı şeyi diyor. Ayrılma bahanesi olarak herşeyi ben aldım diyormuş. Düğüne 1 gün kala mi geldi aklına bilmiyorum. İlk baştan evimi de geldi gördü ailemide. Hiç biseyim olmadığını, durumumun olmadığını zaten biliyordu. Ben bişey istemedim. Kendisi dedi ben yıllarca bunun için çalıştım herşeyi ben yapicam diye. Bilerek kabul ederek geldi
- +1 yıl
eyer behane ediyorsa yani açıkça gerçek sebebi yüzüne söylemiyorsa o zaman o dürüst biri deyil demektir ve dürüst olmayan birisini kendine layık görmek aslında kendini küçümsemek demektir
ama hakkında girmek istemem yani eyer her şey gerçektende senin dediyin gibiyse o zaman cevabım yukarıda yazılı duruyor
Soran+1 yılGerçekten her şey benim dediğim gibi. Allah'ın izniyle bunu kanitlayacagim
- +1 yıl
zaten önemli olan dünyevi olarak o kanıtları mahkemeye sağlam kanıt olduğunu kanıtlamaktır ve en en en önemliside ALLAH herşeye şahit yani kanıtı benim ve ya burdakilerin görmesi o kadarda önemli deyildir eyer gerçektende haklıysanız ve o sizin hakkınıza girmişse zaten ALLAH adaleti gereyi kimsenin hakkını kimsede koymaz ve buna şüphe etmiyorsanız o zaman kendinizi dahada fazla üzmeyin yani beyninizin içinde şöyle düşünün (zaten ALLAH biliyor) bu kadar işte başkası bilmesede olur ama dediyim gibi maddi durumları ele ala bilmek için dünyevi olarak bazı kurallar vardır ve o kurallar gereyi haklı olduğunuzu kanıtlamanız gerekir aksi taktirde adalet yeriniz bulmaz çünkü kanıtın olmadığı yerde işe duygular karışır ve işe duygular karıştığı zaman herkes kendine yakın bildikleri insanların tarafını tutarlar
+1 yılYorum kısmında bir avukat gereken cevabı vermiş , Hiç birşeyi vermek mecburiyetinde değilsin hem dinen hem hukuken , dini nikahında ne kadar mehir istediysen onları dahil karşılamak zorundalar hatta, böylesine aşağılıyıcı bir olaya maruz kalıpta bu evliliği sürdürmek akıl karı değil , kızlık zarı 1 ila 3 cm arasındadır kimilerinki esnektir, senin doktora gösterlim demen dahil kendini aşağılamandır, ikna etme durumuna girme bile hukuki yolla bir anca önce evliliğini bitirmelisin, Yanlış seçimler neler yol açıyor yazık cidden
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. Zaten evliliğin sürdürülmesi mümkün değil o kadar hakaret ve iftiradan sonra. Mehir istemiyorum dememe ragmen o bir zorunlulukmus, kendileri yazdirdilar 1 2 tane bilezik. Ayrıca mi vermek zorunda onları. Yoksa nişanda taktiği iki bilezik mi gecerli
- +1 yıl
Sen ne kadar istediysen onu vermek zorunda eşin nişandakiler hariç, Mehir bu tip olaylarda boşanmada kadını korumak için var olan bir şey dinen ve ayrıca hakaretlerine davada açmalısın
Soran+1 yılAyrıca mehiri de isteyeceğim avukatla beraber o zaman
- +1 yıl
Şuanki isviçre kanunlarında mehir olmadığı için hukuken istiyemessin sadece sölersen karşı tarafa verirse verir vermesse hesap gününe kalır, nereden buluyorsunuz şöyle hödükleri anlamıyorum 1-2 yüzünüze gülene gönlünüzü kaptırmayın lütfen.
+1 yılGeçmiş olsun, çok acı bir tecrübe olmuş sizin için. Altınlarınızı kesinlikle vermeyin. Bu surecte zitlasip inatlasmayin kiskirtilmamak icin iletisim de kurmayin. Birlikte bir yerde bulusmayin tek kalmayin. Mahkeme süreci için dava acildiktan sonra iyi bir bosanma avukati bulun.
Zarara ugrayan kisi sizsiniz , bu cok aci ve incitici biliyorum ancak kadın doğum uzmanından bununla alakalı bir rapor alarak mahkemeye sunarsanız size ödeyecekleri paraları kalmaz. Tazminat davanızı da acın. Böyle insanlardan kurtuldugunuza da sukredin. O da annesi ile yaşamaya devam etsin, kafaya dank eder ancak is isten çoktan geçmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah er ya da geç doğruyu çıkartacak ortaya. Evet gidip alacağım yazılı olarak. Allah razı olsun hepinizden
+1 yılBir kişinin yorumunda belirttiği gibi, daha önce bu işi yapmış ve eşini kandırmış olabilirsin. O da gerçeği öğrenince güle güle demiş olabilir. Bizim millet böyle sürü işini pek sever. Nerede bir çekik gözlü varsa Çinli diye hücum etmeleri gibi, covid zamanı. Trafikte kadına bağırıyorsa bir erkek, kadın kesinlikle haklıdır, hemen oradan üç beş orangutan kadını müdafaya kalkışır, olayın aslını bilmeden, öğrenmeden. Bunu da erkeklik sayarlar.
Şimdi senin dediklerin doğru olduğunu varsayarsak, a be saftirik, acelen neydi, bekleyemedin mi, bi gün daha, nikahı basar basmaz bastırmıssın kendine. Belki düğün olsaydı böyle davranamayacaklardı.
Bunu dışında zaten yorumlarda denilen denmiş.00 YorumlaTam bir cehalet örneği. İlk ilişkide herkeste kanama olmadığı bilimsel gerçek. Ama sanırım bazı yörede kanlı çarşaf merakı devam ediyor.
Aile baskısı oluşmuş olabilir.
Herneyse tez elden kurtul bunlardan…
Ayrıca düğünde takılan altın para vs. hepsi kanunen kadına aittir.. Hiçbirini verme.
Kıyafet bohça vs varsa karşılıklı iade olabilir..
Ayrıca rapor alıp karşı tazminat davanı da mutlaka aç..
İyi bir avukat tut. Maddi manevi tazminat ile nafakayı da ihmal etme..44 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Dikkate alacağım söylediklerinizi
Soran+1 yılAllah razı olsun. Çok dua ediyorum. Allah'ın izniyle her şey tüm gerçekligiyle ortaya çıkacak. Onlar düşünsün bundan sonra
- +1 yıl
Dogru soyluyosunuz
+1 yılAllah yardımcın olsun çok üzüldüm doktora gidip kontrol ettirmeyi söylediğnde kabul etmelşydi belki doğuştan yok bu bakılması lazımdı çok kötü bir durum ama şer bildiginde hayır hayır bildiğinde şer vardır üzülme belkide ilerde sana eziyet edicekti Allah kurtardı
19 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Allah'ın dediği olur zaten. Tek dileğim gerçek ortaya çıksın oda attığı iftirayla ve vicdanıyla baş başa kalsın
- +1 yıl
Herkes hakettiğini bulur merak etme
- +1 yıl
3 kişiyle birlşkte olmus demişssin cinsel birliktelik olmuşmu
Soran+1 yılEvet cinsel olarak 3 kişi. Ama çok kişi oldu dedi hayatımda.
- +1 yıl
Valla gülünç ya diyelşmki sen yapmış olasın kendisi zaten yaptıgı bir şey için seni nasıl sucluyor kendi yapmıs birde yapmamış birini arıyor keşke onun yaptıgını bildigin halde onla olmasaydın kendin gibi yapmamıs birini bulsaydıb
Soran+1 yılErkektir, yapar gibi bir algı var ya. Bende üzerine gitmek istemedim. Olmuş bitmiş bir şey, bı anlık hevesini almış dedim. Ben bile kabul ettim bu şekilde. Ya daha önce yapmış olsam içim gam yemicek. İnsana yapmadığı bir şey için iftira atılması çok kötü bir şey
- +1 yıl
Abla haklısın haketmedin bu davranışı ama erkektir yapar olmuş bitmiş demene hak vermiyorum keşke yapmasaydın bunu kendine
Soran+1 yılKeşke yapmasaydim evet. Kendi değerimi dusurmusum boşu boşuna.
- +1 yıl
Öyle düşünme onlar utansın değerini falan düşirmedin başın dik olsun onlar utansın yukardaki avukat görüşündede hakkın olanları söylemiş birşeyi bermek zorunda deilsin
+1 yılYa varya ne kadar ayıp ya ailesine kadar söylemiş özel şey neden gizlenmez neden dillendirilir ben anlamıyorum bu insanları ne kadar ahlaksız bi toplum
Keşke evlenmeden anlasaydın böyle psilikk bi insanla evlenilmeyeceğini adam olan yapmaz zaten öyle bişey02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke daha önceden gosterseymis yüzünü. Keşke
- +1 yıl
Önce ailesine bakacaksın ailesi nasılsa illa evlatlarıda öğledir sonuçta eğiten ailesi
Ailede önemldir evliliklerde dikkat etmekte fayda var
Bu arada hukuki yollara başvur asla kendini ezdirme hakkını neyse al sonrada boşa gitsin
+1 yılVerme kız aç tazminat davanı da sömür. Doktor kısmında ise istersen şart değil tabii de kendin git, doktordan raporunu al, hani esnek zardır seninki ondan kanamamıştır vs. raporu da kopyalattır kopyasını kaynanan olacak şahsiyete ver. Asla hakaret falan etmeden imalarda bulunmadan. Mahkemede görüşürüz de ve daha da muhattap olma
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yorumlarda da çoğunluk bu şekilde dedi. Evet bunu yapacağım bende
- +1 yıl
Varya senin adına o kadar çok sevindim ki, asla acıma bunlara, uzlaşmaya falan da gelirler bunlar asla uzlaşma, al alabildiğin kadarını. Bütün ailesi böyleyse asla acıma ama bence sırf annesi böyleyse, babası farklı dayıları farklı ise ben olsam alırım fakat zorlamam.
Sonucunu da yazın buraya da neşemiz yerine gelsin artık kaç ay sonra olursa şlaksjdlksad
Soran+1 yılBiraz uzun sürecek dava, en az 1 yıl ama olsun. Guncelleyecegim sonucu paylaşacağım
+1 yılAltınlar kadınındır, geri isteyemez ve asla verme. Boşanma davası açsa, kendi kaybeder. Zira zarın esnektir, ondan kanamama gelmemiştir. Kaldı ki bakire olmaman bile, boşamaya haklı neden teşkil etmez ve hiç bir şey alamazlar senden. Hat da sen onlardan alırsın. Hangi şehirdesin? Bir Avukata yönlendireyim seni. Tam bir, * yapmışlar sana
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok iyi bir avukat var. Yaşadığım yerde en iyisi. Sadece maddi olarak zorlayacak. Çünkü babam yok, annem ev hanimi. Bende düğün için işten çıkmıştım. Maddi olarak zor durumdayım. Ama avukatla konuşup gerekirse taksit gibi ya da aile büyüklerinden borç alarak halledeceğim inşallah
- +1 yıl
Anladım, sakın bir şey verme.. Hat da sen onlardan al..
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim sayet dedigin gibiyse kimseyle iliski yasamadiysan zivaf gecesi de bisey gelmediyse senin Şu an hala kiz olman lazim googleden baktim kadariyla esnek olabiliyor muş hastane git neden bozulmadi şu an ki durumu nasıl belgesini al
2 ci husus bu işte bi sıkıntı var iliski sirasinda sorun yok diyip hastaneye gerek yok diyip sonradan niye bitti diyor altinlari istiyor
Insan oğlu insan oğlu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yarın gidecegim zaten. Doktorum kendiside söyledi ilk hemen gelecek diye bir şey yok. Kimi insanim doğumda yırtılır diye. Yarın gidip belgemi alacağım insallah
- +1 yıl
Yorumlari okudum ve üzüldüm ağzından ALLAH kelamı eksik olmayan birisin
Yaptiklari suçlama gerçekten çok kötü bir iftira
Senden tek ricam var her türlü tazminati ac asla orta yolu bulalim vb muhabbetine girme bile zina iftirasi yapanları af etme
( hz meryem RABBINE sığindı RABBİM onun için ayet indirdi) ALLAH a sığın ve onu zikret selametle
Soran+1 yılGünlerdir dualar okuyup zikir çekiyorum. Rabbim bunuda karsiliksiz bırakmaz biliyorum.
+1 yılBelli ki dogulusun, bu saçma zihniyetli biriyle olmak bence berbat..
Beyinleri olsa şunu bilirler, her bakire kızdan kan gelmez. kan gelmesinin sebebi ilk ilişkide korku ve kendini kasmaktir. oyuzden asla kendini suçlu hissetme.
Ben evleneli bir yıl oldu ama ilişkiye 6 ay boyunca giremedim, yapmaya çalıştım ama canımın acısından yapamadım, doktora gittim vajen duvarin çok dar bu sekilde bir beraberlik yapamazsın zaten, yapsan da çok acı cekermissin dedi, mecburi olarak bir ameliyat geçirdim, ameliyat sebebiyle kızlık zarimi da açtılar, sonrasında beraberlik yaşadık ama ameliyattan sebep kan falan gelmedi, dediğim gibi zaten herkeste kanama olmuyor bunu doktorlar da söylüyor. boyle anlayışınız biriyle evlenmene gerçekten üzüldüm, ayrilman daha iyi bence, bu zihniyetle ömür geçmez, adam olsa arkanda durur, işini bitirdikten sonra istemiyorum demek serefsizliktir03 Yorumla
Soran+1 yılŞaka gibi ama doğulu değil Egeliyim. Keşke adam olup dursaydi. Kullanıp atmaktan başka bir şey değil bu
- +1 yıl
Gerçekten çok şaşırdım, bu olaylar doğu da olur genelde.. orada da var demek.. inan o pislikten kurtulman daha iyi, ailesi zaten berbatmis, çocuğun aklı yok annesi parmağında oynatıyor, böyle adamdan koca da olmaz baba da olmaz, hakkıni sonuna kadar al, sana bu haksızlığı yaptılarsa bedelini de odesinler
+1 yılHala böyle şeyler oluyor mu ya. Hangi çağda kalmış bunlar. Keşke evlenmeden önce daha iyi tanisaydinjz. Bu zihniyet iğrenç bir zihniyet. Resmen pek çok kötü onur kırıcı davranıslar. Üzüldüm adınıza. Tabiki hakkınızı arayın sonuna kdar. Altinlarinizi da vermeyin bı zahmet.
10 YorumlaHiç bir şey geri verme, nikah öncesi birliktelik olduysa bu dürüstçe karşılıklı söylenmeli, çünkü evlilik sonrası durumu kötü etkiliyor. Olayın başka bir boyutu sen şimdi Dul oluyorsun, insanların sana bakışı direkt değişiyor, 1 gün evli kalmanın bedeli ömür boyu iz bırakıyor. Tazminat davası aç, hakarete uğradığını, bedenin yıprandığını, psikolojinin bozulduğunu söyle. Çözülebilir bir şey ama, erkek tarafının anlayışının geniş olması lazım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak hakaret davası acınız var bütün ziynet eşyalar sizindir. Kan meselesine gelince esnek olabiliyor ve bu nedenle de kan gelmeyebilir. Bu sözü size söylemesi bile size karşı bir hakarettir. Bilmeyen erkeklerin kadın bedeni hakkında mutlaka eğitim alması gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar bekleyeyim bakire kalayım diye kendinizi kasıyorsunuz , değdi mi cidden?
Gençliğini bu kanka harcattığına değdi mi?
Ayrıca ne hakla özel hayatınızı millete anlatıyor? Kadınlar bu çağda neden bakire olması gerekiyor? Dr gibi aşağılayıcı bir şeyi sen ne akılla talep ediyorsun?
Sinirim tepeme çıktı.
Dava aç , süründür.
5 kuruş bile verme.
Allah belalarını versin tüm bu zihniyette olanların.10 YorumlaSen ona daha önce kimse ile birlikte olmadım deyipte buna inanmıyorsa zaten bıraksın gitsin. Ki kızlık zarı denilen şey bazı kadınlarda elastiki olabiliyor. Hala kaldı mı ya o kan muhabbeti. Hayır yani bunun da bir hilesi hurdası var. Gider zar diktirir yani. Önemli olan beyin bence zar değil.
00 YorumlaBöyle sığ düşünen birini nasıl buldun bilmiyorum. Düşündüğünden emin bile değilim gerçi nasıl böyle konuları araştırmaz kimse.
Hızlıca uzaklaşmanı tavsiye ederim. Daha büyük pencereden birini bulmanı temenni edebiliyorum anca maalesef, çok üzücü.
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten.
Ama yıllar sonra gerçek yüzünü görmektense erkenden göstermis olmasına da sevindim senin adına..
Zaten iyi niyetli insanların başına gelir hep bu tür durumlar. Yorumlardan okudum da çok da fazla bir şey istememişsin , aşırı istekler sıralayanlara karşı tarafı zor durumda bırakanlara kızıyordum ama belki de öyle yapmak gerekiyormuş.
Allaj yardımcın olsun , sonuna kadar hakkını ara 👍👍💗
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılTazminat davası açıp bu olan şeyleri mahkemde hesabını sorup cezalandırılmasını talep etmelisiniz bu resmen ağır bşr hakaret rencide edici bir davranıştır bunun etik olan bir yanı yoktur kaldı ki bu kişi hayat arkadaşın olacaktı büyük utanç verici tutum buna tahammül edilemez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. Yorumlarda bahsettiler mi göremedim ama kızlık zarın esnek de olabilir düşük bir oranda kadınlarda görülebiliyor. Daha önceden istediğin kadar ilişki yaşamış ol patlamaz ya da kan gelmez. sadece doğumda bu kızlık zarı patlar sende de yaşadığın durum bu sanırım
00 YorumlaKuzum bu adamdan ayrıl. Resmi nikah olduğu için ve bir birleşme yaptığınız için , ve ayrıca erkek tarafı ayrılmayı istediği için hiç bir şey vermek zorunda değilsin. Altınlar sana ait. Altınları da evde tutma sakın. Bankaya git kasaya koy. Resmen evli oldupun için kanunen de dava açsalar bile senin hakkın. Ayrıca bu adamla da evlenilmez boş ver ayrıl kurtul
00 Yorumla
+1 yılBence birlikte olduktan sonra hevesini almış ve ayrılmak icin bahane aramış, doyumsuz birisi oldugunu düşünüyorum. Mahkemeye konu açıldığında birlikte olduğunuzu da belirtmelisin bence. Mağdur edilmişsin sonuçta. Bu süreçte harcamaların olmuş, duygusal anlamda da yıkılmişsın ve hakarete ugramişsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. her birliktelikte kanama olacak diye bir şey yok ya esnek yapıya sahipse o zaman ne olacak çok saçma düşünceli insanlarımız var gerçekten bir çırpıda her şeyi bitirebiliyorlar.
işte bu senin karşılaştığın aile tam cahil bir ailedir. konuşarak bir şeyi çözemezler asla bunlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun üzuldum işe eğitim statü onemsiz diyoruz ama cahillikde çok kötü bu durum benimde hep aklıma geliyor yani hiç sevgilim bile olmadı elini tuttuğum bile olmadi ama işte boyle biyolojik bir durum var olmayadabilir cahil biriyle evlenirsem diye aklima geliyor ayrılsin o önemli değilde butun hayatımı alt ust edip ayrilması kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Ayrilmasi değil iftira atıp birakmasi kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yılAllah yanına koymaz merak etme beyinsizin tekiymis
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Olaya bak cahillik diz boyu ya kız olmayada bilirsin ne yani bu karşındaki adammi peki ayrıca kızlık zarı esnektir bazen hemen öyle yırtılmaz insanımız bunu bilmediği ve cahil olduğu için ve eşine değilde bir zara değer verdiği için ben utanıyorum yazık boş ver bence sende kurtulmuşsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılTakıları vermeyeceksin tabiki, burada hatalı olan sen değilsin. Yol ver hepsine , birde nafaka bağlat mahkemede. Penisi küçük olduğu için başaramamış, zaten bir ömür geçmez onunla. Biri gider bin i gelir ,
12 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ilk defa böyle biseyi yaşayıp gördüğüm için büyük küçük onu bile bilmiyorum inanın ki. Zaten erkekler bencede anlar ilk kez yasayanla birden fazla birlikte olanı. Elimden geldiğince savaşmaya çalışacağım hukuki yollarla
- +1 yıl
Süründürürsün hepsini. Sen haklısın
+1 yılTipik anne tarafından dolduurlan zayıf erkek olayı.
üzüldüm gerçekten. cahiilliklerine, zavallılıklarına ve bunu namus adı altında yapmalarına çok kızıyorum. çok çok iyi bir avukat bul
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç beklenmedik bir insandan, beklenmedik davranış. Görseniz asla yapmaz dersiniz siz bile. Anneler neden böyle yapıyor bilmiyorum. Evladın mutlu olsun neden karışıyorsun. Sana saygısızlık yapan yok, eden yok. Birde konu namus olunca insan ister istemez kötü oluyor. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLinclenecegim ama boyle neanderthalleri nereden buluyorsunuz aklım almıyor. Tam acıyacak oluyorum. Sonra eski iliskilerimde kibar ve saygılı oldugum icin tc kadınının degisik tavırlara girdigi aklıma geliyor ve bu duygularımdan hemen ayılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan her kişide olmayabilir, ilk ilişkiside olsa esnek zara sahip olabilirsin diğer gün gelebilir, hiç gelmeyebilir doktora gidip bunu kanıtlamak onur kırıcı bence sana güenmeyen, onurunu gururunu çiğneyen bu insanla yola çıkılmaz, yola devam edilmez, hakkını hukuken ara baro vericektir avukat tazminat aç, dini nikahta var diyorsun türbanlı mısın senin ailen bu durumu duyarsa onlarlada aran açılabilir.
00 Yorumlaİğrenç bir davranış !!! Cahillik , cehalet resmen boşanman iyi olmuş boş ver? Taktıklarını geri , hayatına bak böyle insanla işini bile olmasın? O güzel kardeşim sanki senden önce biriyle beraber olmadı olmuştur ama kendisine gelince bakire birini istiyor öyle mi hadi ordan … Eğer vermek istemiyorsanda mahkemeye ver iyi bir avukat tut. 👍👍
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişiyle birlikte olmus daha önce. Hatta ben ilk kan gelmedigi zaman üzüldüm ne oldu diye. Üzülme takma kafana ilk defa yaptığın çok belli, hal ve hareketlerinden anlaşılıyor zaten demişti. Demek ki yalan söylemiş
+1 yılBu ne biçim gerici zedeleyici bir zihniyet böyle sülale içinde olmaman daha iyi.. şimdi git bir doktora al raporu bunlara da maddi manevi tazminat davası aç
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum. Allah yardımcım olsun inşallah
+1 yılBu yaşta evlilik senin neyine hem de geri kafali cahil yobaz bir hayvanla
611 Yorumla- +1 yıl
Beni çıldırtmayın reşit olunduğu taktirde evliliğin yaşı olmaz
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız olur. Gebcecik kizlar evlenip hayatlarini karartiyorlar. Hayatlarını yasamalari gerek egitim kariyer yaomalari gerek onlarin evlilikte b*k mu var sanki. 30 dan once rvlilik yasaklanmali bence.
- +1 yıl
Doğru kişiyi bulduğuna inanan her reşit kız ve erkek herhangi bir yaşta evlenebilir nokta
- +1 yıl
Evlenince kariyer yapılmıyor mu kadınlar eve mi tıkılıyor yani
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız evlenemez o yastaki kizin aklı da basmaz bunlara. Ben bu sitede 11 yıldır varim onbinlerce evli kadınla muhabbetim oldu hepsinin de hatasi buydu gencken evliligi bir halt sanip evlenmisler sonrasinda pismanlik kuttsuzluk bubalik ve depresyon. Hayatlari bitmiş. Kadin erkrk fark etmez he4kes 30larina kadar hayatini yasamali. Evl3ndikten sonra da egitim de olmaz kariyer de zaten onlari yapabiliyorsa ona da evlilik denmez. Toplum baskisindan kurtularak rahat seks yapmak amacli yapilmis bos beles evlililerdir onlar.
- +1 yıl
Her 30'undan önce evlenen mutsuz yani. Çok çirkin bi ima. %30'u kötü evlilik yaptı diye %70'ini de bu payın içine alıyosunuz. Evliliği eve kapanmak hapis zannederseniz biz zaten bu gidişle hiçbir yere varamayız.
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız sen cidden sitede gunde kac tane kadin mutsuz evlilikleriyle ilgili soru soruyor hic takipliyor musun? Yoksa hayal dunyanda kurduğun evlilik anotomisine uymadığı için hepsini görmezden mi geliyorsun? Bence ikinci şık.
- +1 yıl
Bi takmışsınız evlilik kötüdür evlenince eve kapanırsın evlenince okuyamazsın evlenince kariyer yapamazsın ya abicim yapan nasıl yapıyo neyin kafası bu. Mutsuz evlilikler yanlış seçimlerden ibarettir. Herkes yanlış seçim yapacak diye bir şey yok. Evlilik doğru kişiyle gayette özgürce yaşanabilir. Bu hayal dünyası değildir keza çokta örneği vardırç
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız 30lu yaşlardan önce hiç hayatını , cinselliği yaşamamış , karşı cinsi doğru düzgün bir kızın doğru seçim yapma ihtimali yok denecek kadar azdır. Doğru kişiyi bulduysa da sadece şanstır. Zaten o yaşlardaki erkeklerin çoğu da yaşları gereği otomatikman yanlış kişilerdir. Eski hayatla günümüz hayatını kıyaslayamazsın. Artık yaşam kökten değişti. Bu kadar değişen bir hayata hala eski düzen bir yaşamla uyum sağlayamazsın. Zaten günümüz evliliklerinin çoğunun boşanmayla sonuçlanması, bosanmayanların da çoğunun mutsuz ama çocuk , maddi sorunlar, aile-toplum baskısı vs nedenlerle boşanamaması , hep bu eski ataerkil kadına evlenmekten başka bir yaşam hakkı vermeyen feodal düzen yüzündendir.
- +1 yıl
ben 21 yaşında evlendim, evlendiğimde okuyordum. Okulumu bitirdim mesleğimi elime aldım kariyer yaptım. hala da evliyim ve mesleğimde de evliliğimde de çok mutluyum, asla pişman olmadım. genellemeniz çok saçma, sanırım siz 30 yaşından önce terkedildiniz de bu kadar çıldırdınız? ki etrafımda da gençken evlenen çok kişi var ve neredeyse hepsi memnun.
- +1 yıl
Bak duydun mu
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir durum kendini ifade etmen imkansız neredeyse zaten sana inanmıyorsa sana olan sevgisi ordan gelecek 1-2 damla kana bağlıysa boş ver ikna olsada sen ayrıl ve hiçbişi geri verme hatta üstüne tazminat davası aç
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum. Gerçekten bu sebepten mi boşanmak istiyor? Benimde evlendiğimde kanamam olmadı ama eşim böyle bir şey aklının ucundan bile geçirmemiştir, zaten böyle bir şey hissettirmedi bile. Herkesin kanaması olmak zorunda değil. Peki sana böyle yakıştırma yapan ve inanmayan insana ne diye doktora göster dedin. Sen kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin bu kadar güvensizse ne diye evlenmeye kalkmış. Böyle insanla geçim olmaz en başından hayırlısı buymuş diyip yolunu ayır bence. .
01 Yorumla
Soran+1 yılBilseydim o hayır dese bile ben kendim zorla götürürdum. Hadi ayrilmak istedim ayrıldım dese bu bile bir seçenek. Ama iftira atmak çok büyük günah cok
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence hiç bir şey verme madem o kadar takıntılı idi muayene ettirip seninle yatması gerekti. böyle bağnaz insanlar yüzünden bazen yaşam çizgisi bile değişiyor. bundan sonra ona denk gelecek kadın önce tiktirir tiktirir sonrada diktirir.
00 Yorumla
+1 yılInsani degerleri sadece bir zara indirgeyen bu tip ybzlari nerden buluyorsunuz. Sen de "insanlik onurunu kırdığı icin" mahkemeye tazminat davasi ac. Hic bir sey de verme!
02 Yorumla
Soran+1 yılGebelik söz konusu da olabilir şuanda. Onun içinde daha fazla alabilir miyim. Ortada birakti resmen. Tüm konusmalar yazışmalar duruyor. İnanıyorum diyordu
- +1 yıl
Geb2lik varsa sonlandir. Senin icin iyi olmaz. Onunde uzun bir zaman var.
kanamanın gelmediğini annesi nerden biliyo? bu hikaye ataerkil aile düzeyini hatırlattı bsna
39 Yorumla- +1 yıl
Ataerkillikle alakası nedir ☺️
Soran+1 yıl30 yaşına geldiği halde, hala annesiyle birlikte uyuyan bir insan bunu da söylemiştir normaldir
- +1 yıl
Tamamda ataerkillikle alakası yok. Her yorumuna hak veriyorum ☺️ soyun anneden ilerlediği tek toplum yahudiler. Onun harici minangkabau kabilesi. Kavramlar karışmış biraz. Onun haricinde kesinlikle haklısın. Bağnazlık cahillik ataerkillik demek değil ☺️
- +1 yıl
Her bir cümlene. Bu soruda patlaştığın yorumun ve yorum cevaplarına. Onayım iş bu yorumlarla sınırlıdır. Ne diyim noterden mi onay alalım 🥶😂
- +1 yıl
@flrttaxx rica ederim 🙏🏻😂
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Odun kafalı bir dangalakla evlenmişsin.
Bitmesi daha hayırlı olacaktır. Eşine güvenmeyen biri ile evlilik zaten yürümez.
30 Yorumla
+1 yılŞerefsizler masum bir insanım günahını aldılar Allah gün yüzü yaşatmasın göstermesin inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah 🤲🏻 Allah büyük
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yerinizde olsam direk yipranma payi ve psikolojinizin alt ust olmasi + itibarinizin zedelenmesini gerekce gostererek karsi tarafa dava acarim.
10 YorumlaBilezşkler altınlar sende kalır. Danıştay kararları var. Her türlü zorla. Böyle alçaklara ve ailelerine prim verme. Üstüne kadınlık gururuna hakaret ettiği için tazminat davası da aç.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Ne biçim insanlarla hayatınızı birleştirme kararı alıyorsunuz ya hiç mi tanımadınız birbirinizi boş ver kardeşim iyi olmuş ver neleri varsa bak önüne
10 YorumlaNedeni malum, keşke başta başka adamlar la birlikte olduğunu söyleseydin, seninki iki yüzlülük, sakladın hiç be hiç kimse olmadı dedinse suçlu sensin, önce dürüst ol, bu arada kimi feminist tavırlı tiplerin senin haklı bulmaları seni haklı yapmaz, ne ektinse onu topluyur sun
00 Yorumla
+1 yılbence bakire değilsin, yapacak bir şey yok biraz para girer cebine. senin karsındakini kandırmanın maalesef hukuk önünde bir cezası yok. biz buna adalet diyoruz. allah bereket versin.
00 Yorumla
+1 yılKeşke insanları biraz tanımak için zaman göstersenizde sonra böyle perişan olmasanız yani şu dönemde bu kafada yaşayanlar var ya hala ben bir şey demiyorum ya sizde de hatta aslında hem tanımadan bu kadar şeye girmişsiniz hemde insan sevgilisinin bu kadar cahil olduğunu nasıl fark etmez ya
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar nasıl yaşadınız?
Kocanızın karakterini ailesini biliyordunuz ve hiç konuşup etmeden tak diye bu oldu.
Saçmalık ya bu nasıl bi insanlık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe g*rizekalı insanlar var ya... İyi ki daha başında göstermişler ne mal olduklarını... Bu davadan senin lehine tazminat doğar. Altınlar da son Yargıtay kararına göre senin.
00 Yorumla
+1 yılAslında alamazlar hakkı değil senin hakkın ayrildiysa yüzüğü attıysa onları isteyemez sen ayrilsaydin verirdin vermen gerekir di ama ayrılan sen değilsin o yani isteyemez buralarda böyle
00 Yorumla
+1 yılBöyle bi çahil insanlardan kurtulduğun için dua etmelisin herşeyi geri ver sonra gitsin dava açsın boşansın hiç muhatap olma eşyaları da gelsin kendi alsın
00 Yorumla
+1 yılGizli üye üzülme senin kazanacağına eminim şahit lerin de olduğunu okudum korkma yüzün asla yere gelmez karşı taraftan da söke söke istediğini alacaksın.
00 Yorumla
+1 yılcanları cehenneme diyip hayatına devam et, ucuz kurtulmuşsun. karşısındakine böylesine mal muamelesi yapan insanların yüzüne bile bakılmamalı. evlenmeyi başarmış olması bile mucize olmalı aslında
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle hakaretler için dava etmelisin. Ve senden hiç bir şey isteyemezler altın maltin. Verme hiç bir şey verme. Boşanma davasını aç gitsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Hatta ekstra seni maruz bıraktıklaei durum için. Maddi manevi tazminat davası açabilirsin diye biliyorum
Soran+1 yılEvet öyleymiş. Açacağım Allah'ın izniyle
- +1 yıl
Tüm masrafını da isteyebilirsin bence altınlar da sende kalıyor. Bu normal bir m boşanma durumu olsa. Haksızlık derim tüm altınların kadında olmasina ama senin uğradığın durum çok kötü.
Gizli Üye(18-24)+1 yılWhatsapp mesajları mahkemede delil niteliğindedir, kullanılır. Mesajları silme. Kizlik zari takintisi olan erkeklerden de uzak dur alayi ilkel çağ maymunu sana degil vajinandaki zara deger veriyolar igrenc insanlar
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet silmiyorum kesinlikle. Kanıtlarım hepsini
Cevap sahibi+1 yılBu arada derhal avukat tut tazminat alirsin ve sakin anlasmali boşanma çekişmeli boşan
Soran+1 yılEvet tutacağım. 30.000 TL diyorlar. Nereden bulurum bilmiyorum ama tutmak zorundayim
Cevap sahibi+1 yılBarodan devlet avukati talep edebilirsin o ucretsiz
Cevap sahibi+1 yılFeminist derneklere yaz bak en mantikli yol bu. Evlendik kadin degilsin diye bana şiddet uyguladi ve şimdi tehdit ediyor vs can guvenligim var fakan de onlar avukat ayarlar eğer cesaret edip twitter da o p++cin adresini fotografini paylasarak basindan gecen olayi flood seklinde yazarsan senin intikamini alan cok olur sana destek cikan cok olur eksi sozlukte de yazarlara twitter floodunu atip baslik actirtirsan hizla yayilir bir cok destek alirsin
Cevap sahibi+1 yılTwitter floodunun yayilmasi icin de takipcisi yuksek sayfalara ozelden mesaj at rt ve like atmalari icin sesimi duyurur musunuz vs de bak noluyo o serefsize. Benim burada agirima gitti sana yasattiklari burunlarindan getir allah askina
senin namusuna dil uzatmislar asla geri verme bosanma davasi ac boşan zaten takilar hersey sana birakicaktir hakim
ortada madur olan sensin sebepsiz direk bosanilir mi yaaa00 YorumlaŞu kafada iğrenç insanlar var mı hala ya kızlık zarı kanatma fantezisi mi bu
44 Yorumla
Soran+1 yılVarmış, bizzat yaşamış öğrenmiş oldum 😔
Soran+1 yılEvet haklısınız. Zaten böyle bir olaydan sonra en yakınıma bile güvenmem
Geri verme ve onları dava edeceğini söyle, bir kızın gururuyla oynadıklarını söyle
20 YorumlaG... rizekalı adam. Şimdiden sana ömürboyu nafak borçlu. Takılar ve tüm malları artık senindir.😂😂😂Güle güle kullan.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir cahillik. Kan gelmemiş lan güzel kardeşim sen bakirmisin kardeşim olan sana olacak ya. Aptal adam sinirlendim kafasını gözünü kıracaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu soruyu da yorumları da okuyunca resmen kanım dondu. Tek dileğim sizin gibi insanların hayatımın hiçbir yerinde olmaması.
Allah gönlüne göre versin bacım. Hani doğduğun yer kader cidden ve kaderini yaşıyorsun sen de.00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nikahtan sonra direkt boşanmak istedi. Her şeyi geri istiyorlar. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler