Aile & Toplum Bir insanı sadece akıl yönünden eğitmek yeterli midir? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Siz ne diyorsunuz bu duruma? Sizce de sadece akıl yeterli mi? Ahlak kazandırabilir mi? Bir insanı sadece akıl yönünden eğitmek yeterli midir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence her yönden eğitim olmalı 0 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Eğitim hem aklen hem de ruhen olmalı. Ruhunu eğitmek de en temel insanî değerleri öğretmekten geçiyor. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kalbi eğitmeden, aklı eğitmek eğitim değildir. Vicdan olmadan, bilgi sahibi olmak tehlikelidir.-Aristoteles 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Üniversiteye gitmeyen birisi de maalesef hepsini misliyle yapti ve yapiyor 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Akıl zaten doğuştan gelir... Anlayamadım soruyu.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bence değildir Önemli olan vicdan yönünü eğitmek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence her yönden eğitim olmalı
Eğitim hem aklen hem de ruhen olmalı. Ruhunu eğitmek de en temel insanî değerleri öğretmekten geçiyor.
Kalbi eğitmeden, aklı eğitmek eğitim değildir. Vicdan olmadan, bilgi sahibi olmak tehlikelidir.
-Aristoteles
Üniversiteye gitmeyen birisi de maalesef hepsini misliyle yapti ve yapiyor
Akıl zaten doğuştan gelir... Anlayamadım soruyu..
Bence değildir Önemli olan vicdan yönünü eğitmek.
Tabiki değildir.