Aile & Toplum Bir insanı sadece akıl yönünden eğitmek yeterli midir? u EhlivukufFenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Siz ne diyorsunuz bu duruma? Sizce de sadece akıl yeterli mi? Ahlak kazandırabilir mi? Bir insanı sadece akıl yönünden eğitmek yeterli midir? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 97% 5 ay Aile & Toplum konusunda 524 görüş paylaştı. Kalbi eğitmeden, aklı eğitmek eğitim değildir. Vicdan olmadan, bilgi sahibi olmak tehlikelidir.-Aristoteles 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 92% 5 ay Aile & Toplum konusunda 576 görüş paylaştı. Üniversiteye gitmeyen birisi de maalesef hepsini misliyle yapti ve yapiyor 0 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 33 5 ay Eğitim hem aklen hem de ruhen olmalı. Ruhunu eğitmek de en temel insanî değerleri öğretmekten geçiyor. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 5 ay Akıl zaten doğuştan gelir... Anlayamadım soruyu.. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 28,9b görüş paylaştı. Bence her yönden eğitim olmalı 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 11,6b görüş paylaştı. Bence değildir Önemli olan vicdan yönünü eğitmek. 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 360 görüş paylaştı. Tabiki değildir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Kalbi eğitmeden, aklı eğitmek eğitim değildir. Vicdan olmadan, bilgi sahibi olmak tehlikelidir.
-Aristoteles
Üniversiteye gitmeyen birisi de maalesef hepsini misliyle yapti ve yapiyor
Eğitim hem aklen hem de ruhen olmalı. Ruhunu eğitmek de en temel insanî değerleri öğretmekten geçiyor.
Akıl zaten doğuştan gelir... Anlayamadım soruyu..
Bence her yönden eğitim olmalı
Bence değildir Önemli olan vicdan yönünü eğitmek.
Tabiki değildir.