Sen sensin onlarda onlar. Kendini başkalarıyla kıyaslama. Eşit şartlarda eşit imkanlarla büyümedi kimse. Eşit zamanda aynı kişilerle çevre oluşturmadı. Yani kimse ile kıyaslama kendini. Gelişmemişsen de kendini dünkü sen ile kıyasla.
Herkesten daha iyisi var. Daha yüksek statülüsü, daha yakışıklı/güzeli, fiziklisi, yüksek kazananı, sevileni, saygı duyulanı vs. Bunlar hep olan ve olacak şeyler.
Bugün Ronaldo'ya bunadin, yaşlandın çık git diyorlar, daha 5-6 sene önceye kadar peşinde dolanıyorlardı. İnsanlar bu kadar değişkendir, zklerinin keyfi beklenmez10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence hayatımız her şey mükemmel olunca değil, biz bazı şeyleri kafamızda oturtunca düzene girmeye başlıyor. Çünkü hayatın hep bir eksiği, bir derdi, bir koşturması oluyor. İnsan biraz ne istediğini bilince, gereksiz yükleri azaltınca ve kendi huzurunu önceleyince düzen dediğimiz şey yavaş yavaş geliyor.
10 Yorumla
Hayattan keyif almaya çalışıyorum ve hayatımı asla başkalarının hayatlarıyla kıyaslamıyorum sürekli olumsuz ve negatif düşünürsen hayatın güzel yanlarını göremez hale geliyorsun ben elimdekilerin değerini bilip anı yaşamaya çalışıyorum
10 Yorumla
1 ayKendi hayatını başkalarının hayatlarıyla kıyasladığın sürece bunu hep hissedeceksin. Aslında kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışmalısın, her zaman kendinle yarışmalısın daha iyisi için. ❤️🍓
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Hayatın bazen akışı bizi zorlayabiliyor ve bir şeylerin gerisinde kaldığını hissetmek yorucu. Unutma ki her inişin bir çıkışı var, tıpkı dalgalar gibi. 🌊 Kendi hızında ilerlemek en güzeli. Belki biraz doğayla iç içe olmak, kendine vakit ayırmak iyi gelir. 🌿 Her şey yoluna girecek, inanıyorum sana! Sen değerlisin. 💖🧘♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayBirilerine bakarsak hep hayatın gerisindeyiz hissi oluşur. Her insnaın kendi çizfisi vardır, sen dön bi kendine bak başlangkç noktsından nekadar uazkalmışsın diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayOlacak bir şekilde nasıl bilmiyorum ama olacak başka çaresi yok
1110 Yorumla
Soran1 ayValla biz de çaresiz ama böyle umutlu bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz
Cevap sahibi1 ayÇaresiz değiliz onu unut ölmedik ayaktayız ve yanlış düzelecek başka çaresi yok
Soran1 ayBurcun ne senin? Böyle pozitif bakman hoşuma gitti
Cevap sahibi1 ayKoç
Başka yolu yok ki pozitif olacağız ki hayat yoluna girsin
Soran1 ay👍🙂
Cevap sahibi1 ayKoç olmam sorun mu 🥱
Soran1 ayHayır, benim açımdan bir sorun yok, senin açından varsa orasını bilemem 😂
Cevap sahibi1 ay😃😁 sence benim için böyle bir sorun olsa senin moralin yerine gelsin diye yazar mıydım
Soran1 ayNe kadan da ince düşünceli bir birey 🥹
Cevap sahibi1 ayİnce dusunceli olduğumu iddia edemem ancak mutlu olmanı cokk isterim
Soran1 ayTeşekkür ederim, umarım sen de mutlu olursun 🙏
Cevap sahibi1 ayMutluluk yalnız yaşanan bir duygu değildir
Cevap sahibi1 ayRica ederim ancak paylaşmadan mutlu olunmaz
Soran1 ayBölünürse de bir anlamı kalmaz, boş ver zirve herkes için tek kişiliktir, sonuçta mezara da biriyle girmiyorsun değil mi 😂
Cevap sahibi1 ayZirvede kalanlar yalnızlıktan öldü
Ölenler yalnız kalmadı aftet party devam ediyor 🥲
Soran1 ayBulursun umarım gönlünde uyutacağın bir prenses
Cevap sahibi1 ayÖyle bir umudum yok.. umarım sen bulabilirsin mezara beraber girebilecegin bir prens
Soran1 ayMezara değil de aynı yastığa baş koyacağım birini bulsam fena olmazdı 😂 sağol canım iyi geceler
Cevap sahibi1 ayBelki bir tık uzağında belki başucunda iyi olur umarım geceler 🥹
Soran1 ayBakacağız kader yol gösterecek
Cevap sahibi1 ayKader kendi çizdiğimiz yoldan fazlası değildir yeter ki bir ışık yansın 😉
Soran1 ayKendi çizdiğim yoldan memnun olsaydım gece gece böyle bir sitede bu soruyu sormazdım herhalde 😂
Cevap sahibi1 ayBelki de böyle bir sitede böyle bir soruda kendi cizdigin yolda değişecek kaderin neden imkan vermek aklının ucundan geçmiyor 🥲
Soran1 ayİmkan veririm de değişeceğine ihtimal vermiyorum 🥲 rahatsız etmeyeyim en iyisi
Cevap sahibi1 ayBaşlamak değil inanmak başarmanın yarısıdır eğer inancın yoksa sana şans verilemez
Cevap sahibi1 ayKeşke bir şeyleri değiştirmek için gösterdiğin çabaya destek olabilseydim
Soran1 aySıkıcı ve sohbet etme kabiliyetine sahip olmadığımı gördün bence o yüzden uzatmadım 😂 neyse umarım hayatında çok mutlu olursun
Cevap sahibi1 ayBence en azından ufak bir şans hak ediyor bunca konuşma
Soran1 aySenin iyiliğin için şans isteme bence
Cevap sahibi1 aySorun buysa ben şanslarımı feda etmek istiyorum 🥲😁
Soran1 ayBu kadar bitirmek istemememin başka bir sebebi var bu soru da o yüzden soruldu aslında o yüzden zorlama 🙏🙃
Cevap sahibi1 ayZorluyor gibi hissettiysen özür dilerim
Cevap sahibi1 ayAmacım kaderi değişecek birisine yoldaşlık etmekti
Soran1 ayHayır asla öyle hissetmedim 😂 sen kendini garip hissetme diye dedim
Soran1 ayGizliden çıkar mısın rica etsem
Soran1 ayTanıdığım biri misin yani gördüm mü daha önce diye merak ettim
Cevap sahibi1 ayYok ne daha önce gördün ne de tanıdığın biriyim
Soran1 ayÇıksana bir
Soran1 ayGöreyim de ben karar veririm
Cevap sahibi1 ayKendimi garip hissetigim falan da yok
Kendimi açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum
Cevap sahibi1 ayGizliden çıktım umarım tatmin edici gelmiştir 😅
Soran1 ayTamam görmemişim doğru 😂 gizliye geçebilirsin
Cevap sahibi1 aySenin kaderin senin ellerinde
Soran1 ayDoğrudur, inşallah adım adım iyi yerlere doğru inşa edeceğim
Cevap sahibi1 ayDaha fazla yormayacağım eğer konuşmamı istemiyorsan
Soran1 ayBen yorulmadim ama istiyorsan çık tabi
Cevap sahibi1 ayÇıkmak isteseydim bu kadar diretmezdim ama ben bir şeylerin değişeceğine inanıyorum
Cevap sahibi1 ayAma bazı şeyler tek taraflı oldukça zor geliyor
Soran1 aySıkıcıyım o yüzden daha fazla muhatap olarak seviyeni düşürmeyeyim 😌
Cevap sahibi1 ayKendi kendine mi verdin bu kararı
Cevap sahibi1 ayKendimi hiç bir zaman kimseden üstün görmedim ama sende kendini bu kadar düşürme
Soran1 aySen de içten içe bunu hissetmedin mi zaten 🙃
Cevap sahibi1 ayHislerimi anlayabiliyorsan müneccim der kendi hislerimden şüphe ederim ancak seninle aynı düşüncede değilimm..
Soran1 aySevindim knk 🙂👍
Cevap sahibi1 ayPki knk
Soran1 ayİncir reçeli ha 😂 mazimiz yaralı galiba 🙃 neyse ben uyuyayım artık iyi geceler
Cevap sahibi1 ayYok yaramiz falan bazı şeyleri değiştiren film o yüzden yeri var
Soran1 ayAnladım
Cevap sahibi1 ayTokat gibi bişey kendine getiren bir film bunlar yaşandi sen yaşama benzeri
Cevap sahibi1 ayAma...
İncir reçeli güzeldir.
Soran1 ayTamam abi gece gece dertlendirme 🙃
Cevap sahibi1 ayAbi ve knk dedin ve bitirdin bütün kaderi 🥲🥲
Soran1 aySen hangi amaçla konuşmak istedin ki 🙃
Cevap sahibi1 ayİlk defa tanıştığım birisiyle hayatımızı birleştirelim demedim ama belki de dertdaş belki de yoldaş belki de iyi bir sırdaş olmak isterdim
Soran1 ayHayatlarını birleştiren çoğu kişi ilk defa tanışmamış mıdır zaten 😂 neyse
Cevap sahibi1 ayAhahaha haklısın
Cevap sahibi1 ayAma gelecek belirsizdir belirleyenlerin yolunda ilerler gelecek adına sana söz vermemem gerekir
Soran1 ayKorkma kimseye yavşamıyorum 🙂 ben uyusam iyi olur sen de keyfine bak
Soran1 ayEndişelenme bende kimseyi istemiyorum zaten 👍 hadi Allah'a emanet ol 👋
Cevap sahibi1 aySenin birisini isteyip istememen senin kararın birisine yavşadigini da iddia etmedim ben sadece yalnız kalmak derdi de mutluluğu da paylaşamamaktan şikayetçi olmuştum belki sen yardımcı olursun diye umut etmiştim
Soran1 ayŞimdi takiplesip gün içinde konuşalım mı istiyorsan?
Cevap sahibi1 ayOlsun mu olmasın dert sana ugramasin demiş ya
Gitsin de gelmesin ayrılık bir daha hiç
Mevlam sakınsın seni her türlü dertten
Demişler onun gibi bişey
Cevap sahibi1 ayBen zorlamıyorum seni ama istersen buradayım
Soran1 ayPeki
Cevap sahibi1 ayEğer gün içinde konuşmak istersen actim hesabı
Soran4 güAz önce sorudaki yorumlara göz attım da baya yorumlaşmışız, kimsin merak ettim
Cevap sahibi4 güStandart insan modeli, sunabilecegim çok fazla bir farklı özelliğim yok
Soran4 güAnlıyorum
Soran4 güSunacağın şeyleri sormadım gerçi
Cevap sahibi4 güSen kimsin ve neden buraya geri geldin
Soran4 güSorularını inceleyen ve bazılarını silip siteden çekip gidecek bir fani
Cevap sahibi4 güİnsanlar ilk tanışmadan itibaren birbirlerine biseyler sunarlar söz mimik üslup karakter vs sormadan da sorulabilecek bir şey bu
Cevap sahibi4 güFani olman sevindirdi dünya o kadar da uzun süre takilabilecegimiz bir yer gibi gelmiyor
Soran4 güYok be yaşamaya değer birini yol arkadaşı edinince mutluluk süren artıyor, en azından benim için öyle 😏 teşekkür ederim yorumun için tekrardan
Cevap sahibi4 güMutluluğun da fani olduğu bir dünyada yaşadığının farkındasın ama dimi
Soran4 güO da fani diye kendimizi mutsuzluğa mahkum mu edelim arkadaşım?
Cevap sahibi4 güÖyle bir şey söylemedim ama her güzel şey bir gün biter o yüzden bitmeyecek bir şeyin güzel olacağına inanmıyorum
Soran4 güSeninkiler bitmiş diye bu kadar genelleme yapıp olumsuz konuşmasan sevinirim 🙂 geçmişte ben de olumsuz çok deneyim yaşadım ama bazen insan er ya da geç ya kendisiyle mutlu olmayı öğreniyor ya da yanındakilerle. İnşallah sen de sevip yanında gönlüne ferahlık katan biriyle karşılaşırsın
Soran4 güİyi geceler
Cevap sahibi4 güBen mutluyum mutluluğumu bozabilecek kadar değerli bir şey tanımıyorum
Neden bana mutsuz biriymişim gibi davranıyorsun ki
Sadece senden farkım yaşadığım mutluluğun bir gün biteceğini ve yerine baska bir mutluluk geleceğine olan inancım
Bunu düşünmeden mutlu olursa insan hayal kırıklığı yaşamaz mı?
Soran4 güMutlu olan insan sürekli olumsuza odaklanmaz çünkü ve senin duygu durumun beni pek ilgilendirmiyor açıkçası sadece sen başlattn ben de saçma sapan konuşuyorum uyku mahmurluğuyla, elbette biz de her mutluluğun ebediyen sürmeyeceğini biliyoruz ama hep de aklımızda bu bitecek korkusuyla yaşamıyoruz. Soruyu ve hesabı siliyorum o yüzden yorum yapıp yorma kendini gecenin bir vakti
Cevap sahibi4 güKader 🤷🏻♂️🤧
Soran4 güO kim?
Cevap sahibi4 güKader birisi mi
Cevap sahibi4 güBelki de sensindir
Soran4 güHe kader ve kaza olandan bahsediyorsun anladım
Cevap sahibi4 güYok senden bahsediyorum kaza değilsen kadersin
Soran4 güKaza olma ihtimali daha yüksek boş ver, dediğin kişi değilim büyük ihtimalle çünkü adım kader değil
Cevap sahibi4 güAdının kader olması mı gerekiyor kaderim olman için
Soran4 güKaderin olacak kişinin adı Kader olsaydı daha anlamlı olmaz mıydı arkadaşım o açıdan dedim de önemli değil 🙂↕️
Cevap sahibi4 güBelki de adın kader ve beni manipüle etmeye çalışıyorsun 😁
Soran4 güTanıdığın kişi olsam bu kadar konuşur ve inkar eder miyim sence?
Soran4 güAradığın kişi değilim o yüzden sal artık gideyim 😅🤣
Cevap sahibi4 güTanıdığım bir kader yok ayrıca neden inkar etmeyesin ki inkar etmesen gizli takılmazsın
Cevap sahibi4 güAma senin aradığın kişi benim cevapsız çağrı bırakmayı sevmem 🤣
Soran4 güGizliden çıkma imkanım olsaydı çıkardım zaten korkum yok 🙂
Cevap sahibi4 güKullanıcı adını yazmak bu kadar zor veya imkansız değil
Soran4 güAbi Allah aşkına sen kimsin tam olarak? Dedim ya soruları siliyorum ve tekrar yorumlara bakıyordum, sen baya konuşmuşsun da konuşmuşsun dedim kim bu şahıs diye. Sorduğuma da pişman oldum zaten 🤣 iyi geceler abi
Cevap sahibi4 güBen zaten ruh sağlığı sorunları yaşayan birisiyim böyle kendi kendime konuşuyorum 🤣 sen konusuyosun da konuşuyorum hemen bütün sorumluluğu bana at zaten
Soran4 güSöylemesen de anlaşılıyor 😊 sustum artık iyi geceler
Sabır ve yön bulmak önemli bir durum, boş durmak yerine harekete geçmek önemli ama bazen insanın kendisini destekleyecek birilerine ihtiyacı oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayHepimizin kanını emen AKP Hükümeti bir gün defolup gidince!
12 Yorumla
Soran1 ayOnlar kazık çaktılar bu dünyaya, bunlar gitse soyları devam eder. Sanki Osmanlı döneminde yaşıyoruz babadan oğula
Cevap sahibi1 ayHerif "Esed Rejimine" söyleniyor o kadar ama hiç aynada kendine bakmıyor.
Devasa Silivri Hapishanelerini kim kurdu?
Silivri hapishanelerinin Esed'in zindanlarından farkı ne?
Silivri mahkemelerinde bir gün olsun adalet yerini buldu mu?
Varsa yoksa hep AKP karşıtı isimlerin duruşması, tutuklanması...
Gazetecisiyle, Habercisiyle, Siyasetçisiyle, Memuruyla hemen herkes!..
- Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.
1 ayhiçbir zaman yolunda gitmeyecek sadece yola getirmeye uğraşacaksın
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla şu an Dünya sıkıntıda, ne zaman düzelir Allah bilir. Bizim ülkeyi daha çok etkiliyor. şu an yaprak kıpırdamıyor desek yeridir. Gerçekten durumlar çok vahim.
00 Yorumla
1 ayBen artık yarışta geride kaldığımı düşünmüyorum; meğer herkes maraton koşarken ben yanlışlıkla yan taraftaki büfeye sapmışım.
00 YorumlaBende öyleyim Umarım buluruz düzgün iyi kişilikli birini evlenir düzenimizi kurarız
01 Yorumla
Soran1 ayBen sadece evlilikten bahsetmiyorum ki genel olarak söylüyorum ama o da var tabi
Hayat düzene girmez olan düzeni hayatımıza adapte etmeye çalışırız başarılı olsan düzenli bir hayatın olur ama başarısız olursan o bocaladığın hayatla başa çıkmaya çalışırsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
1 ay6 ay sonra rahatım dememin arasından 5 yıl geçti hala 6 aylık sıkıntım var.
10 Yorumla Ben de öyleyim ya bütün hayatım üç ay sonra değişebilir ama
00 Yorumla
1 ayElbet bi gün rabbimin izniyle
111 Yorumla- 1 ay
Sıkma canını sende
Soran1 aySıkmıyorum her şey olacağına varır zaten 🙂
- 1 ay
Hiç bi şey için üzülmeye değmez hayat çok kısa
Soran1 ayÜzülmüyorum zaten abi 😂
- 1 ay
He böyle gül eglen işte benim gibi olma 😅
Soran1 ayHayatım zaten yıllardır çöküşte yani hep ağlasaydım şu an bu soruyu sorup cevap verecek gücü kendimde bulamazdım belki de
- 1 ay
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah abim kalbine inşirah ferahlığı versin daima güçlü kal pes etme
Soran1 ayAmin, sen de 🙏
- 1 ay
Kalbi güzel insan rabbim seni hep iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın kötü niyetli insanlardan uzak tutsun inşallah uzun ömürler versin saglık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah 😊
- 1 ay
Allaha emanet ol
Soran1 aySen de 👋
Kavanda bitirmen gerekiyor ve kabul etmen lazım
10 Yorumlaböyle düşünmemek lazim bazen hayat olumsuz da gitse bir yerden toparlarsın eminim canını sıkma düştüğün yerden dah güçlü kalk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBir kız bulup evlenme aşamasına gelirsem o zaman olur gibime geliyor
03 Yorumla
Soran1 ayBulursun abi dert etme
Cevap sahibi1 ayYaş 30 artık zorlaştı
Soran1 ayYok be millet bu yaşlarda aramaya başlıyor
Gizli Üye(30-35)1 ayGiriyor yavaş yavaş
Hayatında biri olsa düzelirmiydi03 Yorumla
Soran1 aySanmıyorum
Cevap sahibi1 ayBana bir şans ver ciddi niyetle tanıma yoluna girelim
Uyuşursak ciddi yolda devam ederşz
Bir şans ver bana
Soran1 ayYorumu görmemiş gibi yapacağım o yüzden iyi günler
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayPlanlı yaşamak zorundasın bunun için
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz bekleme modundan çıktığımız zaman girer ancak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı.
1 ayHiç bir zaman o yüzden akışına bırak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yıllardır fırsat olmuyor
00 Yorumla
1 ayMuhtemelen ölünce düzelir ya.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayDuzelcez isallah
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevdiğin birini bulunca
00 YorumlaGelişine bıraksan inanılmaz rahatlarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Yarıştığımız sürece bitmeyecek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 ayAl benden de o kadar.
00 Yorumla Bilmiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Zor düzelir
00 YorumlaSağlık olsun
00 Yorumla
1 ayBu düzende sistemde zor ya
00 YorumlaPara bulunca
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı.
1 ayBen evlenince
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı.
1 aySorma bende
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Düzende zaten
00 Yorumla
1 ayİnqndığında
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kiyas yapmadiginda
01 Yorumla
Soran1 ayEn çok bu cevap gelmiş 😂 kıyas yapmıyorum tabi ama başarısızlık zoruma gitmeye başladı
Gizli Üye(18-24)1 ayİntihar en mantıklısı geliyor
01 Yorumla
Soran1 aySaçmalama
Gizli Üye(25-29)1 ayVardır bir hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayZamanla
00 Yorumlayarın
10 YorumlaÖlünce.
00 YorumlaMerakla bekliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHangi konuda
05 Yorumla
Soran1 ayİş, arkadaşlık ve evlilik gibi
Cevap sahibi1 ayYas kacti
Soran1 aySenden küçüğüm diyelim
Cevap sahibi1 aySohpet seversen yaz
Soran1 ayAbi git ya harbiden sinir oluyorum senin gibi boş yapanlara, ben ne diyorum bu ne diyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat