Yavuz Selim in bize verdiği zararı bugünde çekiyoruz farkindamisiniz?

Ondan Nefret ediyorum o safevi hanedaligi ile savaş yapmasaydi şu an Anadolu'da Kızılbaş Türkler olucakti Kürtler olmicakti Anadolu bizansti Yunanlılar yönetiyordu bizim girdiğimiz doğu Anadolu ise Ermenilerin yaşadığı yerlerdi Van Diyarbakır Batman Ağrı sadece Ermeniler vardi bütün kitapları okudum cidden sadece Ermeniler varmış doğu tarafinda biz Anadolu'ya geldiğimizde yunanlilar ile savaşmıştık Ermenide ise bize yardım etmişler Mesala bir Ermeni dese Van Diyarbakır bizim toprağımız Yunan İzmir İstanbul bizimdese haklı olabilirler çünkü biz yokken onlar devlet kurmuş ama Kürtler burada hiç devlet kurmamış nasıl Kürdistan oluyor bura onlar Irak'ta yaşıyordu Eğer yavuz selim onları getirmeseydi Bugün kafamiz rahatti ne terör vardı ne ülkemizde iltica başvurusu yapıp pasaportumuzun değerini düşüren vardı şu an Türkiye'nin nüfusu 65 milyon olurdu Çoğu yerde daha çok iş gücü olurdu türk şehirleri olan Gaziantep Hatay Iğdır Ardahan Hatay Kars Erzurum gibi yerlere Kürdistan diyemezdi kimse biz Yokken orada ermeniker varmış sadece ermenilerde 1915 te Suriye'ye göndermiş olurduk bugün kafamız rahatti😡

Güncellemeler
+1 yıl
Askerimi polisimi kimse şehit etmezdi
Yavuz Selim in bize verdiği zararı bugünde çekiyoruz farkindamisiniz?