Ülkemizde milyonlarca istilacı varken, emeklinin, asgari ücretlinin, memurun, işsiz gençlerimizin, eğitim seviyemizin durumu ortadayken ve daha birçok sorunumuz varken, bunları düzeltmeye çalışmak için enerjimizi harcamamız gerekmez mi? Ortadoğu çöplüğünün bitmek bilmeyen savaşları ve Haniye bizi ilgilendirmeli mi? Neden?
İsmail Haniye öldürüldü. Peki bu bizi ilgilendirmeli mi?
Çok haklsn ya Kendi kişisel meselelerimiz hep ikinci planda kalıyor ama siyaset böyle bir şey dünya gündeminde olan biten her şeyi devlet olarak takip etmek zorndayz İran daha kendi cumhurbaşkanına sahip çıkamadı ona mı sahip cikacakti zaten
Millet şehit oldu müslümana sahip çıkamadılar diye paylaşım yapıyor ne oluyor s mk bu adam e*meni soykırımını kabul eden hamaslılardan mı? Uygura karşı çini destekleyen. Yoksa küfredecem paylasanlara
Siyasi anlamda ilgilendiriyor, ilgilendirmeli siyasileri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
ilgilendirmeli çünkü oralar aşıldıktan sonra sırada biz varız. s*ke s*ke ilgilendirecek arkadaşım
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Seni iyi kandırmışlar. ABD ve Avrupa ile iyi geçinmek yeterli. Ortadoğulu olmaktan bir şey çıkmaz. Çağdaş batı değerleriyle uyumlu, akıl ve bilimden yana tavır alan, eğitim sistemimizi buna göre düzenleyen bir ülke olmalıyız.
Bizi ilgilendiriyor tabiki. Israil bunu yaparak bize gözdağı verdi. Açıklamalarından belli zaten.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu kadar ticari ilişkiler yürüttüğümüz birisinin bizi gerçekten vurabileceğine inanıyor musun? Yoksa perde önünde göstermelik olarak birbirimize atıp tutuyor ve perde arkasında ticaret mi yapıyoruz?
İsrail'in kutsal gordüğü toprakların bir kısmı da bizim ülkemizde. Ayrıca ülkemizin insanı çok ciddi boykot yapıyor. Bu işin sonu eninde sonunda bize de değecek, ister kabul edin ister etmeyin. Kendinizi böyle üç kuruşluk sebeplerle aldatmayın, gözünüzü açın.
Ben halkta hiçbir boykot görmüyorum. Starbucks dolu, su gibi kola ve diğer birçok ürün satılıyor, devletler bazında da ticari gemiler gidip geliyor. Nasıl boykot bu anlamadım. Ortadoğu'ya bulaşmayalım yeterli. Ortadoğu bir çöplük. İlişkilerimizi iyi tuttuğumuz sürece gerisi bizi ilgilendirmez.