her ay bilindik giderlerden kastin butun fatura, mutfak, giyim kusam dahil ise ve buna ek olarak birikim yapacagim bir para diyorsan. en az 4000 - 5000 lira alman lazim o zaman. ki bunu da bu kosullarda alabilmen cok zor.
İstanbuldaysan ismek kurslarından sana hitap eden bir branşı seçersin ve kaydolursun, sonunda da sertifika alıp bir yerlerde iş yapma imkanın olabilir gizliciğim. Ayrıca bu kurslar ücretsiz, aklında bulunsun.
Rahatsızlık için kusura bakmayın, iyi rumuz Candy Crush da canım bitmişti sürem dolmuştur, hatırlattığınız için teşekkürler bende bu aralar bu oyuna sarmış durumdayım... :))
Sanayide arkadasa is baktik, kime gitsek ne is yapar dedi. Adamin uzman olduğu bir konu olmadigi için kereste fabrikasinda is buldu. Kalifiye elemana is, As ekmek var.
kariyer net secret cv gibi siteler bak bir yerden başlanman lazım biliş sektöründe yakınsan o tarz bir iş bakabilirsin neye ilgin var kimse sana bir anda iyi maaş vermez
Atatürk Havalimanında ucaktan bavulları indiren insanlar var ya hah işte onlara halen işçi arıyorlar 1300 maaşı var mesailerle 2000-3000e cıkıyor bir düşün derim
ya şu bazı kızları anlamıyorum okurlar okurlar okurlar artık niye o kadar okuyorlarsa yani sırf para kazanmak için okuyanlara söylüyorum tabi sonra da gider manavla evlenirler uyuz oluyorum onlara ya
Şimdi ben birşeyler önerebilirim ama sevmediğin işlerse, geleceğin olmaz pek. Ben kendi işimin eğitimi için yıllardır kendimi geliştiriyorum. Sevmediğim bir iş olsa bunca yıldır katlanamazdım açıkcası. O yüzden, hayalinde bir meslek varsa eğer, aynısı olmasa bile ona yakın bir bir meslek bulunabilir.
Bunları hobi olarak gerçekleştirebileceğiniz şeyler önerebilirim ama adı üstünde hobi olur. Geçiminizi sağlamaz. Bilgisayar çağındayız, bilgisayarla ilgili mesleklere sıcak bakıyormusunuz peki; Grafik tasarımı Web tasarımı Bilgisayar programcılığı Mimari görselleştirme Oyun programcılığı bunlardan size sıcak gelen var mı? Ya da; Tur rehberliği Spor eğitmenli daha aktif şeylerde olabilir. Bir komşumuz vardı, platese gidiyordu zayıflamak için, bir yıl sonra ders vermeye başladı gittiği kursta.
Bende grafik tasarımla başladım , sonra 3d öğrendim, sonra programcılık öğrendim. Gerçi bir kaç yılımı aldı hepsini öğrenmek. Grafik tasarımda sabit kalırsanız iyi olmaz tabiki. İlerletirseniz, farklı programlarda öğrenirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz.
Hmm gecmis olsun Allah yardimcin oldun bende 21 yasindayim lise 19 yasinda bitti hala uni sinavina hazirlaniyorum bende bos sayilirim ve bu durum cok uzucu anliyorum seni sen benim gibi kafaya takma gecmise takili kalinca mutsuz oluyo insan yarin yeni bir sayfa ac sanki hayata yeni baslamissin gibi ne isinde calismak istiyosa bir an once basla ve her aninini kebdini gelistirmek icin kullan :)
nereden biliyorsun bakmadigimi? belki diger sekmede kurslar ve is ilanlarina bakiyorum? ayni anda olamazmi? belkide sagliksal bir sorunum vardi olamazmi?
"25 yasinda kazik kadar olmus birisiyim meslegim yok Lise mezunuyum. Ne is yapacagimi bilmiyorum. Iyi bir is iyi bir maasim olsun istiyorum. Yasliligimda zorlanmak istemiyorum :( ama ne is yapicam bilmiyorum" bu yazdıgından saglık sorunun oldugunu ya da diğer sekmede iş ilanlarına baktıgını dusundurecek hiçbir cümle yok. tamamen keyfi yatmışsın ne iş yapcagını bilmediğinden ve durumundan memnun odugundan bir girişime bulunmamıssın gibi bir anlam cıkıyor. kandırma kendini canım. geç olmuş ama güç olmasın. aklın basına gelmiş. kısa zamanda umarım birşeylere karar verir bu yolda ilerler hedefine ulasırsın. başarılar..
Seni kendi dusuncelerinle bas basa birakiyorum nasil dusunmek istiyorsan oyle dusun. Insanlarin neler yasadigini bilemezsin bilmedende Bukadar dovme. Iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
tipin nasıl? nereye gitsem bakıyorum çalışan kızlara hepsi düzgün fizikli güzel kızlar oluyo
yok o yüzden kaybediyorum
:( fiziğin iyi olsa bulurduk bir iş ya tüh :(
Allah yardımcın olsun kardeş
O_o 0_o 0_o
devlet meslek eğitim kursları veriyordu en son hala veriyormu bilgim yok bir bak istersen bir kaç fikir edinebilirsin.
Üniversite mezunu bile iyi bir maaşlı iyi bir iş bulamıyo senin işin çok zor malesef acı ama gerçek
maş dolgun degil ama güvenlik görevlisi olabilirsin işe bir devlet yerine girersen ozamanda cokta rahat edersin
tezgahtarlik, sekrerterlik. kurslarla da kendini gelistirebilirsin. ama iyi maastan kastin nedir?
iyi bir maas zorlanmadan her ay bilindik giderleri ödeyebilmek azda olsa birikim yapabilmek
her ay bilindik giderlerden kastin butun fatura, mutfak, giyim kusam dahil ise ve buna ek olarak birikim yapacagim bir para diyorsan. en az 4000 - 5000 lira alman lazim o zaman. ki bunu da bu kosullarda alabilmen cok zor.
İstanbuldaysan ismek kurslarından sana hitap eden bir branşı seçersin ve kaydolursun, sonunda da sertifika alıp bir yerlerde iş yapma imkanın olabilir gizliciğim. Ayrıca bu kurslar ücretsiz, aklında bulunsun.
Rahatsızlık için kusura bakmayın, iyi rumuz Candy Crush da canım bitmişti sürem dolmuştur, hatırlattığınız için teşekkürler bende bu aralar bu oyuna sarmış durumdayım... :))
ne rahatsızlığı purelife, yorumun için teşekkürler :)
Tesekkurler göz aticam
Sanayide arkadasa is baktik, kime gitsek ne is yapar dedi. Adamin uzman olduğu bir konu olmadigi için kereste fabrikasinda is buldu. Kalifiye elemana is, As ekmek var.
Üniversite oku.. hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın nefes aldığın sürece..
merhaba İstanbul dasın ok okumaşansın yok mu? 2 yıllık filan ayıp değil ya
hiç çalışmadın mı bu zaman a kadar?
yani elinden ne gelir?
Staj yaptim cesitli sektorlerde ama hic biri bana Gore degild. 2Ilik istemiyorum
kariyer net secret cv gibi siteler bak bir yerden başlanman lazım biliş sektöründe yakınsan o tarz bir iş bakabilirsin neye ilgin var kimse sana bir anda iyi maaş vermez
Tesekkurler bakarim
benim gibi amele işleirnde çalış ben ilkokul mezunuyum inşaatda çalışyorumu sende sosyete okuyarak zengin olmuş evlere temizliğe git
dimi başkalarının evini temizlemek çok daha iyi okumaktan
okumadığına göre Bruja_BLANCA başka altrenatif yok
Pazarlama ve satışda kendini geliştir gitsin, pazarlama yeteneğin nekadar güçlü ise okadar maaş var diploma felan hikaye
2.500 lira maas yaptigin is basina % 50 prim nerde yasarsan yasa her yerde sirketin subesi var
neresi orasi anlamadim
Kolsuzlara 31 cektircen is o adamlarin kolu yokmus :))))))
Umarım diledigin sekilde bir iş bulursun. ama liseden cıkınca direk ıs hayatına atılaydın dıye söyleyebılırım.
magazalarda tezgahtar olarak çalışabilirsin. mesela magazaların tekstil ürünleri falan varya onları gelen öüşterilere tanıtıp ilgilenirsin falan
Biz sana yardımcı olamicez google amcaya sor bide bir büyüğe danışmak lazım
Büyük cok ama insan yok
Atatürk Havalimanında ucaktan bavulları indiren insanlar var ya hah işte onlara halen işçi arıyorlar 1300 maaşı var mesailerle 2000-3000e cıkıyor bir düşün derim
ya şu bazı kızları anlamıyorum okurlar okurlar okurlar artık niye o kadar okuyorlarsa yani sırf para kazanmak için okuyanlara söylüyorum tabi sonra da gider manavla evlenirler uyuz oluyorum onlara ya
zengin bir koca bul al sana iyi bir maaş yaşlılığında zorluk çekmezsin ama çocuk yapmak sartı ile :)))
Ah be kardesim tip yok napcam :))
sıkıntı yok her topalın bir kör alıcısı mevcuttur vazgeçme :)
bence kurslara git bir süre kendini geliştir sonra iş konusunda daha rahat edrsin
Kızım buradakilerin çoğu zaten işsiz, dert yandığın ortama bak saçmalama!..
Neye yeteneğin varsa ona yönel, kurslar var gitmelisin.
Aaa senin durum betermis sakin rahat diye Sekreterlik falan işine bulaşmada ne yaparsan yap.
Boşver bunları. Bul kendine zengin bir koca, keyfine bak :))
iyi bir maaş iyi bir iş zor sekreterlik yapablirsin veya açık öğretimden üniversiteye devam da edebilirsin hem yaşın çok genç
bende ünvte mezunuyum bendede durum aynı kanka gel ticaret yapalım :D
olur kanka ne okudun sen :D
ekonomi :D
Lise mezunusun peki hangi alandan mezunsun? düz lisemi? okumaya devam et açıktan oku hem çalış
çoğunluk sekreterlik yapıyor sanırım ama sekreter alanlarında niyeti iyi olmuyo pek
Ben bir turzım bı ıktısat bıtırdım sımdı tekrardan ıs arıyorum cıkar elbet ara aramadıkca cıkmaz.
Gir bir yere tezgahtar olarak calis. Elbet level up olur
Buyuk bir beklenti içine girme umarim istedigin olur
kendini geliştirmeye bak o zaman seveceğin bir iş bulursun
Sekreterlik kafidir tüm işsiz kızların mesleği ses tonunda iyise tamamdır :D
bir yerden başla akıntıya bırak kendini gerisi gelir
bence iyi bir koca bul ev hanimiğindan güel meslek olamaz
Ev hanımı ol , geleneksel mesleğimiz
Sen bir sus
Bir suru eksi sanki ise gitmek zorunda kiz buda bir secenek adam sunmus simdi
Bunlar anlamaz @Kabuk3495 :))
Ya su fast food mağazalarında yükselerek mudur olabilirisn
Gel ben sana resim dersi vereyim. bir sanatın olsun
:) yetenek yok
Evlen yat cidden en rahatı :D ama yok diyosan elin falan yatkınsa grafik tasarım falan olabilirsin
kocaya muhtac olmak istemiyorum :D
Evlen kafan rahat eder sonra iş imkanı daha çok eline geçebilir
Modelist yardimcisiyla basla once uc dort ay kursa git bence biriki yil snra sitilstlige adim at guzelde maas veriyolar
Düz lise mi meslek faln mı? Kurslar da çok güzel bir alternatif şansını deneyebilirsin derim
Kurslara falan gitsen olmadı garsonluk olabilir giyim magazalarında calısabilirsin ben de okudugum bolumu sevmiyorum hemsirelik :/
:/ neden okudun? güzel bir meslek aslinda
Okumak icin hala okuyorum bakalım ne olacak sonunda :D
hayirlisi :) insallah istedigin gibi bir hayatin olur
Tesekkurler ins senin de napmayı dusunuyosun
Tesekkurler ins hic bilmiyorum :/
Dilencilikte sağlam para var... Bak Garip Dedeye 1.500.000 yapmış :)
aynen dün görünce bende cok sasirdim :)
Ya bunlarda var hayatta... Bizde aylık 2000 lira ile bişeyler yapmaya çalışalım :\
Başını kapat , temiz kız ayağına yat zengin koca arayışına çık. Etraf s*lak kaynıyor , bir tanesini kap işte.
ya evlen ya da kpss ye asıl memur ol değilse işin zor
Meslek edinmek için kurslar var bilgisayar, çocuk gelişimi ve eğitimi üzerine vs onlara gidebilirsin
Ev hanımı olmaya ne dersin :) dolgun ücret ve extralar :))
Benımle evln çalışmamada gerek olmaz benim mesleğim 10 köyü birden bkar
Tamam
Kuaför sektörüne adım atma sakın tavsiyem
Yok istemem :)
İyi :)
Hangi alanlara yeteneğin ya da ilgin var?
Hic birsey desem :/
Şimdi ben birşeyler önerebilirim ama sevmediğin işlerse, geleceğin olmaz pek. Ben kendi işimin eğitimi için yıllardır kendimi geliştiriyorum. Sevmediğim bir iş olsa bunca yıldır katlanamazdım açıkcası. O yüzden, hayalinde bir meslek varsa eğer, aynısı olmasa bile ona yakın bir bir meslek bulunabilir.
Çocukken ne olmak isterdin mesela?
Cocukken hic karar veremezdim herseyi soylerdim. Spiker muhabir sunucu olmak isterdim ama onun icin ne guzeligim var ne cesaretim Uni mezunuda degilim
Bunları hobi olarak gerçekleştirebileceğiniz şeyler önerebilirim ama adı üstünde hobi olur. Geçiminizi sağlamaz.
Bilgisayar çağındayız, bilgisayarla ilgili mesleklere sıcak bakıyormusunuz peki;
Grafik tasarımı
Web tasarımı
Bilgisayar programcılığı
Mimari görselleştirme
Oyun programcılığı
bunlardan size sıcak gelen var mı?
Ya da;
Tur rehberliği
Spor eğitmenli daha aktif şeylerde olabilir. Bir komşumuz vardı, platese gidiyordu zayıflamak için, bir yıl sonra ders vermeye başladı gittiği kursta.
Önemi olan bir işin size sıcak gelmesi, onu öğrenmek süreç ister elbet ama karar vermek lazım önce. ne istiyorsunuz?
Grafik tasarim olabilir ama 2 arkadasim o isi yapiyor maasi az ailelerinden yaninda yasadiklari icin sorun olmuyor
Bende grafik tasarımla başladım , sonra 3d öğrendim, sonra programcılık öğrendim. Gerçi bir kaç yılımı aldı hepsini öğrenmek.
Grafik tasarımda sabit kalırsanız iyi olmaz tabiki. İlerletirseniz, farklı programlarda öğrenirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz.
Örgü yap dantel yap işte kazan kendi paranı
Benimde aklima geldi el isi tesekkurler
hastanede çalısmak istermisin
Ne olarak?
hastabakıcılık veya kantin hastanenin bünyesinde
Hastabakici olarak staj yaptim ama duygusal anlamda bana Gore degil
ne anlamda sana göre degil
Cok duygusalim hastalari gorunce gozlerim doluyor
:D daha iyi ya onlara daha iyi davranırsın
Yok :D
o nasıl istersen ama çalısmak istersen ve seyhat engelin yoksa uygun bir iş bulunur hem tatil yaparsın hem çalısırsın
Insallah
marmariste hem yaşamak hem çalısmak istermisin
Yok İstanbul disi dusunmuyorum
ok o zaman insallah aradıgın işi bulursun ama buralar bence yanlış yerler bu iş konusu için
Bakalim hayirlisi
aminnnnn
Basit zengin koca avına çık. 😊
Peki
Yenimi aklın başına geldi?
Psikolojik sorunlarim var
geçer umarım
iş konusunda yardımcı olurum sana beni bul...
Serbest meslek bence en güzeli :))
Lise bittikten sonra ne yaptin merak ettim
psikologlari ve tedavi merkezlerini dolasdim
Hmm gecmis olsun Allah yardimcin oldun bende 21 yasindayim lise 19 yasinda bitti hala uni sinavina hazirlaniyorum bende bos sayilirim ve bu durum cok uzucu anliyorum seni sen benim gibi kafaya takma gecmise takili kalinca mutsuz oluyo insan yarin yeni bir sayfa ac sanki hayata yeni baslamissin gibi ne isinde calismak istiyosa bir an once basla ve her aninini kebdini gelistirmek icin kullan :)
cok tesekkür ederim canım umarim sende üniversiteye gidersin. allah yardimcimiz olsun
İnsallah bende tesekkur ederim İnsallah guzel olur senin icin her sey
tesekkürler hepimize
Kpss ye gir devlet memuru ol ;)
bu yasa kadar aklın neredeydi?
insanlik hali belki sorunlarim vardi? .
herkesn sorunları var bu bahane değil. şurda yazı yazcagna iş bak.
nereden biliyorsun bakmadigimi? belki diger sekmede kurslar ve is ilanlarina bakiyorum? ayni anda olamazmi? belkide sagliksal bir sorunum vardi olamazmi?
"25 yasinda kazik kadar olmus birisiyim meslegim yok Lise mezunuyum. Ne is yapacagimi bilmiyorum. Iyi bir is iyi bir maasim olsun istiyorum. Yasliligimda zorlanmak istemiyorum :( ama ne is yapicam bilmiyorum" bu yazdıgından saglık sorunun oldugunu ya da diğer sekmede iş ilanlarına baktıgını dusundurecek hiçbir cümle yok. tamamen keyfi yatmışsın ne iş yapcagını bilmediğinden ve durumundan memnun odugundan bir girişime bulunmamıssın gibi bir anlam cıkıyor. kandırma kendini canım. geç olmuş ama güç olmasın. aklın basına gelmiş. kısa zamanda umarım birşeylere karar verir bu yolda ilerler hedefine ulasırsın. başarılar..
Seni kendi dusuncelerinle bas basa birakiyorum nasil dusunmek istiyorsan oyle dusun. Insanlarin neler yasadigini bilemezsin bilmedende Bukadar dovme. Iyi geceler
hiç çalışma hayatın olmadımı bu yaşa kadar _?
Staj yaptim cesitli sektorlerde
o işe devam et
Sekreterlik yapabilirsin.