Kızlar Bir Adım Öne Meslek yok ne is yapacagimi bilmiyorum :(? (Sayfa 3) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Meslek yok ne is yapacagimi bilmiyorum :(? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Duru06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Üniversite okusaydın keşke 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gecmi simdi? Yorumla Duru06 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 25 yazmisdim Yorumla Duru06 +1 yıl Okumanın yası yoktur ;) Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Keşke bende yatsam biri çalışsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pes birsey demiyorum insanlarin neler yasadigini kimse bilemez. Insallah yatarsin Yorumla
mamuli Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl lisedeki alanın ne o alanda bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düz Lise Yorumla mamuli +1 yıl sözelmi sayısalmı hiçmi birşey öğretmediler size Yorumla
taşfırınerkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl ALLAH yardımcın olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin hepimizin Yorumla
Erhan47 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl yanımda çalısa bılırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla Erhan47 +1 yıl bana asçı lazım :) Yorumla
İvanDivanDelen Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Bismillah de tut bir işin ucundan. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hangi is iste bir bulsam Yorumla İvanDivanDelen +1 yıl Boy pos varsa güvenlik felan ol. Yorumla Soran +1 yıl Yok :) Yorumla İvanDivanDelen +1 yıl Eneeeem :)Kendini yetenekli hissettiğin bisey yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Vallah yok :( Yorumla İvanDivanDelen +1 yıl Büyükşehirde mi yasiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
izmend Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı. Açık öğretim oku ve kamuda memur olmayı hedefle 1 0 Yorumla
Murat1994 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 355 cevap paylaştı. kpss ye çalış tek çaren o ablacım 0 0 Yorumla
militan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl boş ver ne çalışaçan kocan baksın sana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl istemiyourm Yorumla militan33 +1 yıl evlenmek mi istemiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl bu ruh halimle evlilik yürütemem ben öncelikle ayaklarimin yere basmasini istiyorum Yorumla militan33 +1 yıl ayakları yere basanlar çokmu yürütüyorlar sanki Yorumla
Mikeİİ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 482 cevap paylaştı. üni. hazırlan yaşın genç. 0 0 Yorumla
samyelii Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl Bende bende :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl allah yardimcimiz olsun :( Yorumla samyelii +1 yıl Amin canim insallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yeryüzünün ilk mesleğini yap. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim ok:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizemli olduğun kadar kültürlüsünde :) Yorumla
kızlarsoruyordayım Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ev hanimligi kötü bir şey mi ki düşünmüyorsun 0 0 Yorumla
Romeooooo Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Evlen kocan baksın 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Thelifedark +1 yıl O evlencek kocası bakcak biz ne yapcaz evlenip karımız mı bakcak illa :D Yorumla
üniversitenindelisi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evlen bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben kocama muhtac olmak istemem Yorumla üniversitenindelisi +1 yıl Haklısın bende Yorumla xenon759 +1 yıl "kocama muhtac olmak istemem" vesveselerinden kurtulun bence. Böyle bir mantık yok. kocan sana parayı çok görüyorsa hayvanın tekidir zaten. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz üni mezunuyuz yine işsiziz nerde yaşıyosun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misiniz? Böyle günlük işler oluyor aslında stantta durmalık falan mesaj atarmısınz belki yardımcı olabılirim Yorumla Soran +1 yıl Yok degilim. Ben garanti bir is istiyorm :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yazın iş özelliklerinizi yani nerde çalıştınız nelerden anlarsınjz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliye geçicem cunku Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
torrential Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl İyi maas kac lira? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aylik giderleri zorlanmadan odeyebilmek Yorumla torrential +1 yıl Bence kreşlerde felan calışabilirsin. Organizasyon yapabilirsin turlar felan düzenlersin hemde eylenceli olur. Tur şirketlerini araştır iatersen. Yorumla
Doruk_han Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl özele gel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden :S Yorumla H0RR0R +1 yıl WOWOWOW haram. WQE Yorumla Doruk_han +1 yıl İş aramıyomusun yönlendirmek için dedim Yorumla
SeksiYardımcı Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 365 cevap paylaştı. İç Mimarlık oku :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :D niye Yorumla SeksiYardımcı +1 yıl Hem Maaşı İyi Hemde Kendi İşini Kurabilirsin Zamanla Benim Gibi :D Yorumla
fuocoturco Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl nerde yasıyosunki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla fuocoturco +1 yıl hmm burada olaydın bulurdun büyük ihtimal Yorumla
Burak344 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl git oku :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ok :) Yorumla Burak344 +1 yıl by :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ingilizcen var mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl almancam var ingilizceye agirlik vermedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kilon tutuyorsa hostes ol hem gezersin hem bir suru para. Yorumla Soran +1 yıl Turk vatandasi degilim yoksa bende dusundum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Hangi lise mezunusun?
Üniversite okusaydın keşke
Gecmi simdi?
Kaç yaşındasın
25 yazmisdim
Okumanın yası yoktur ;)
Keşke bende yatsam biri çalışsa
Pes birsey demiyorum insanlarin neler yasadigini kimse bilemez. Insallah yatarsin
lisedeki alanın ne o alanda bak
Düz Lise
sözelmi sayısalmı hiçmi birşey öğretmediler size
ALLAH yardımcın olsun
Amin hepimizin
yanımda çalısa bılırsın
Derken?
bana asçı lazım :)
Bismillah de tut bir işin ucundan.
Hangi is iste bir bulsam
Boy pos varsa güvenlik felan ol.
Yok :)
Eneeeem :)
Kendini yetenekli hissettiğin bisey yok mu?
Vallah yok :(
Büyükşehirde mi yasiyorsun?
İstanbul
mağazada çalışabilirsin
milletvekili ol sırtın yere gelmez
Açık öğretim oku ve kamuda memur olmayı hedefle
amway ürünleri pazarlamacısı ol :)
kpss ye çalış tek çaren o ablacım
boş ver ne çalışaçan kocan baksın sana
istemiyourm
evlenmek mi istemiyorsun?
bu ruh halimle evlilik yürütemem ben öncelikle ayaklarimin yere basmasini istiyorum
ayakları yere basanlar çokmu yürütüyorlar sanki
bence senin tekk derdin evlenmek
üni. hazırlan yaşın genç.
gel ortak iş kurak sermaye varsa :))
Özel kalemim olabilirsin? :)
ev hanımlığından güzel meslek yok.
İşkur ' a kayıt yaptır.
Bende bende :(
allah yardimcimiz olsun :(
Amin canim insallah
yeryüzünün ilk mesleğini yap.
Anladim ok:)
gizemli olduğun kadar kültürlüsünde :)
Ev hanimligi kötü bir şey mi ki düşünmüyorsun
Gel yanimda calis pampi:)
sana bı cevap bulalım kendını anlat bıraz
Evlen kocan baksın
Peki
O evlencek kocası bakcak biz ne yapcaz evlenip karımız mı bakcak illa :D
sıkıntılı bir durum :S
kendi işini yapacaksın çalışacakmısın
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
Evlen bence
Ben kocama muhtac olmak istemem
Haklısın bende
"kocama muhtac olmak istemem" vesveselerinden kurtulun bence. Böyle bir mantık yok.
kocan sana parayı çok görüyorsa hayvanın tekidir zaten.
Security
:) oldu
Hirsizlik yap :)
Biz üni mezunuyuz yine işsiziz nerde yaşıyosun
İstanbul
Evli misiniz? Böyle günlük işler oluyor aslında stantta durmalık falan mesaj atarmısınz belki yardımcı olabılirim
Yok degilim. Ben garanti bir is istiyorm :/
Bana yazın iş özelliklerinizi yani nerde çalıştınız nelerden anlarsınjz
Gizliye geçicem cunku
Tamam
İyi maas kac lira?
Aylik giderleri zorlanmadan odeyebilmek
Bence kreşlerde felan calışabilirsin. Organizasyon yapabilirsin turlar felan düzenlersin hemde eylenceli olur. Tur şirketlerini araştır iatersen.
hayat zor cok cekeceksın
özele gel
Neden :S
WOWOWOW haram. WQE
İş aramıyomusun yönlendirmek için dedim
İç Mimarlık oku :D
:D niye
Hem Maaşı İyi Hemde Kendi İşini Kurabilirsin Zamanla Benim Gibi :D
nerde yasıyosunki?
İstanbul
hmm burada olaydın bulurdun büyük ihtimal
takip+++.
Zengin bir koca bul
kasiyerlik yap
garsonluk
sekreterlik yap
Evlennn
kpss gir ona çalış
git oku :D
ok :)
by :D
nerelisin
Tele kiz ol
Okuman lazım
kpss ye gir
ingilizcen var mı?
almancam var ingilizceye agirlik vermedim
Boyun kilon tutuyorsa hostes ol hem gezersin hem bir suru para.
Turk vatandasi degilim yoksa bende dusundum
Lokal modellik