Ben kötü bir ablamıyım?

En büyük ablayım 2 kardeşimle hep ilgilendiğimi düşündüm onlar mutluysa bende mutluyum ama zaman geçtikçe ne yaparsam yapayım bir süre sonra onlara yetmemeye başladım içimden dedim size yetemiyorsan artık yapmayacağım erkek kardeşim evlenene kadar hep destek oldum maddi manevi şimdi 2 çocuğu var ben geçen sene emekli oldum artık özgürce hayatımı yaşamak ve benim yerime sözler ve kararlar alınmasını istemiyorum benden bir şey istediklerinde artık hayır dediğim için emekli oldun iyicene değiştin kardeşimin eşi de çalıştığı için benden çocuklara bakmamı istiyorlar ama ben istemiyorum buğün erkek kardeşim eve yemeğe çağrıyor annem hemen telefonda gideriz diyor ben hayır diyince başlıyor ağlamaya akşam bir konu konuşulcakmış çocuklara bakmam konusunda ısrar ederler annem ara girer benim yerime kararlar alınsın istemiyorum ben çocuk bakmak için emekli olmadımki onlar da zor durumda içim içimi yiyiyor yapmak istemediğim şeyler yüzünden ailemde kötü abla oldum aman sende emekli oldun değiştin diyorlar diyorum ki beni bana bırakın sizce kötümüyüm...
Ben kötü bir ablamıyım?