Ben kötü abla mıyım?

Birini sevmek ne zaman kötü birsey oldu bilmiyorum. Neyse anlatıcaklarım şu benim kız kardeşim var bir tane liseden beridir kimseyle çıkmadı sevmedi de ama begendigi oldu yani. Şimdi üni okuyor bugun onla mesajlasırken ona dedim ki birini bul çık ilk flördün olsun hep ders hep okul olmuyor tabi oda istiyor ama hayalindeki biri yok Annem de okudu mesajları tabii :( diyor ki niye kızın aklını bulandırıyorsun nasıl ablasın akıl verecegine kötülük yapıyorsun erkek boşmuş hepsi serseriler görmüyor musun haberleri erkekler napıyolar kızlara falan filan :\ İyi de niye aklına kötü erkekler geliyor ki? tamam belki kadın haklı kendi yeğenleri fırıldak da herkes bir mi? biz o kadar aptal mıyız gidelim kötüleri sevelim... gercekten çok bunaldım ailemde hem annem hemde babam... ikisi GERİ KAFALI sevgili diyince akıllarına hep kötü seyler geliyor... Birde bana ne diyolar biliyor musunuz sen yürüseydin kim bilir okulda neler yapardın erkekleri birbirine düşürürdün... Gelde kafayı yeme bu ailenin içinde zaten bunalımdayım bide bunlarda böyle diyolar ya işte... kim haklı sizce?
Ben kötü abla mıyım?