Ben çok kötü bir ablayım dimi 😞 ?

Dün gece 12 civarında kardeşimin kitabına baktım. Benden otobiyografi ödeviyle ilgili yardım istemişti bende az çok söyledim. Ama biraz agresif biri. Bende sinirlendim bağırdım falan. 2 hafta önce 14 yaşına girdi. Neyse gece kitabına baktım dediklerimi silmiş şunları yazmış : benim hayatım yok, ailem de yok. Sadece dostlarım var. herkes hayatını deftere kitaba yazar ama ben yazmadım yazmam da çünkü benim ailem yok. İnsan bazen kendini yalnız hisseder bir odaya geçer saatlerce ağlar ya işte orda beni düşünecek tek kişi dostlarım.. Merak etmesinler bende onları düşünüyorum. Ailemden görmediğim sevgiyi dostlarımdan görüyorum. Ben onları ailem gibi seviyorum. İşte benim hayatım. Benim hayatım dostlarım.

Bunu defalarca okudum ağlamaktan bir hal oldum.. Ben çok kötü bir ablayım dimi 😞😞 ödevini gece bir kağıda yazdım, çantasına not da yazdım unutmasın diye. Sabah yazdığım ödevi yırtıp atmış. Bana da not yazmış; senin yapacağın ödeve ihtiyacım yok, ister - alırım ister + Bundan sonra sakın benimle konuşmayın.
Ben çok kötü bir ablayım dimi 😞 ?