AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Evlere ecrımısıl olmaz olsa bile kıracıyı baglamaz
Mal sahibinin sorumluluğu
Bu kiracıyı bağlayacak bir olay değil ki
Sen kiracısın ev sahibi öder eğer ecrimisil varsa
Tam emin değilim ama ev sahibinin ödemesi gerek.
aynen
Çok tatlı yaaa 😱
ev sahibi öder ayrıca sen ödersen kiradan düşersin
Ayak üstü bizi mi skceniz hayırdır de
Mal sahibini bağlar seninle alakası yok.
yol için işkaliye parasımı istiyor
Kiracı değil, ev sahibi öder böyle şeyleri
Tapuyu bana devredersen ödeyeyim de
O ne
Avukatlık bürosuna git bence
kontratınız varsa değil
Yanlış bilmiyorsam ev sahipleri ödüyor
ev sahibi ödesin
Çok saçma geldi lan geçmiş olsun
Hayır sakın verme
kiracı ödemez
Allah yardımcınız olsun
Hayır 🙄
dava aç git baroya
ev sahibine ait
Ödeme boş ver
ev sahibi yapar
ne alaka yahu
Hayırr
Ödemene gerek yok
Ecrimisil ne la
Başkasının malını izinsiz kullanmanın bedeli.. Soruya göre, site içerisinde devlete ait yol ve ve site bu yolu kendi arazisi gibi kullanıyor. Devlette cezayı kesmiş siteye göndermiş.. Böyle bir durumun oluşması için önceden yol ile ilgili bir mahkeme kararı olması ve site yönetimin davayı kaybetmiş olması gerekiyor... Senin anlayacağın.. Eskiden gecekondu yaparlardı.. (Tabi Ak Parti geldikten sonra kalmadı) devlet o gecekonduların hepsini isterse işgaliye parası kesip borçlandırabilirdi.. Ama Ak parti tapularını verdi. Alın sizin olsun dedi halka. Yani senin malını millete peşkeş çekti.. Aynı köprüler gibi :D
@BeniBöʎleBil ben gecekondulaşmaya karşıyım. Yıksın hepsini. Biz evimizi alırken devlete vergisini verdik. Tapusunu aldık. Onlar da yapsınlar öyle otursunlar. İmar barışını desteklemiyorum ben.
Sen her şeye karşısın :)
@BeniBöʎleBil namuslu yaşadığım için, orrrrr çocukluğu yapmayıp, kimsenin hakkını çalmadığım için benim de hakkım çalınmasın, ben nasıl yasalara uyan, vergisini zamanında ödeyen bir vatandaşsam benim babam nasıl böyle bir vatandaşsa diğer orrrrr çocukları da öyle olsun istiyorum. Ama bu devlet yasalara uyanları cezalandırıyor.
Bu ülkede bir zamanlar değil vergi vermek, çöpten ekmek toplayanlar vardı.. Google a, Ümraniye çöplüğü patlaması yaz anlatsın sana.. :) Ne zaman olmuş bak bi.
@BeniBöʎleBil şu an da çöpten ekmek toplayan, pazar artıkları toplayan var. İstanbul'da pazara gidersen görürsün.
Şu ana kadar gördüklerimin hepsi yalan dolan çıktı... Ben yakınlarda hiç görmedim.
@BeniBöʎleBil en büyük yalan sensin.
Son 15 senede sen bana 1 tane çöpten ekmek toplayan gösteremezsin.. Ancak tiyatrocu muhalefetin sahtekar müridlerini gösterirsin..
@BeniBöʎleBil ben göstermeyeceğim sana sen İstanbul'da minibüse, belediye otobüslerine bin. Orada milletle sohbet et bakalım.
Sohbet :D Haklısın.. Sokağa çıkıp kime sorsam açım diyor.. . :D
@BeniBöʎleBil ya a... m... k şu halde bile hala akpyi savunuyorsan savunmaya devam et. Dolar kaç lira olmuş tl kaç lira olmuş. Sen ananı bile bunların koynunda görsen oh oh ne güzel ne güzel diyecek birisin. Daha ne diyebilirim ki. Arabana benzin de mi almıyorsun? Evinde doğalgaz da mı yakmıyorsun, markete bakkala da mı gitmiyorsun. Benim ailemdeki en azılı akpliler bile döndü. Sen devam et oral seks çekmeye.
Ben de küfür edeyim mi? Çok ayıp senin gibi naif bir kıza yakıştıramadım. Baban vergiyi ödemiş ama sana küfretmemeyi öğretememiş :D Bugün akşam üzeri arabaya benzin aldım. Depoyu fulledim.. Tam 905 TL tuttu :) 3 saat önce de zam geldi benzine :) Doğal gaz faturası da bugün geldi.. 467 TL... Otomatik ödemede... Su faturası da geldi.. 95 TL... İstanbul da su fiyatı çok yüksek :D Evin altında market var... Salı günleri pazarla rekabet için fiyatları indiriyor.. Pazara bile gitmiyorum.. Her şeyi oradan alıyorum... Aylık gıda harcamam 6-7 Bin TL tutuyor.. Birikimimi Borsa da tutuyorum... Kişisel başka bilgilerimi de istiyor musun? Ha bir de oral severim :D
@BeniBöʎleBil iyi işte tam sana göre oral seks. Birikimini niye borsada tutuyorsun ki tl alsana 😂😂😂😂 başkanına destek olsana adam meydanlardan tlye dönün demekten bir hal oldu.
:D :D Borsa daha önemli :D Ülkenin mal varlıklarına para yatırıyorum. :D
@BeniBöʎleBil he he eminim öyledir. 😂😂😂😂
Borsadaki hisselerimle, ülkedeki 30-40 şirketin ortağı oluyorum şu an :D Yani benim şirketlerim var :D Ya senin neyin var... O düşük çenenden başka :D
@BeniBöʎleBil hiçbir şeyim yok evet. Sizin hırsızlığınızdan vakit kalmıyor. Ben senin gibilerin ödemesi gerekenleri ödediğim için, ödenilen vergiler istihdama değil de rabta gittiği için hiçbir şeye sahip olamadım.
Şimdi de hırsız olduk değil mi :D Tebrikler... Bak sadece borsada 1 günde senin 1 yılda ödediğin kadar vergi ödüyorum ben devlete.. .
@BeniBöʎleBil oğlum çalmadan çırpmadan zengin olamazsın bu devirde.
O senin yobazlığın... :)
@BeniBöʎleBil kaldı ki DİNİ HASSASİYETLERİ OLAN BİRİ NASIL FAİZDEN PARA KAZANIR? FAİZ NASS DEĞİL Mİ YAV? 😏 Ama sorsak C E H A P E dinimizi yaşatmadı biz çok müslümandık dersiniz. Diyorum ya siz en seküler chpliden bile sekülersiniz dini de kendi içinizde parayı bölüşmek için kullanıyorsunuz. Ama çıkar chp dini yasakladı dersiniz o din dediğiniz şeyin değerlerini yerine getirmek şöyle dursun kar etmek için dindar ayağına yatıp bankadaki dolarlarınız değerlensin diye ülkenin ekonomisini mahvedersiniz. Paranın değerini düşürürsünüz.
@BeniBöʎleBil sonrada bankada doları olmayanları sömürürsünüz.
@BeniBöʎleBil mesela eski C E H A P E hükümetleri olsa bankadaki tüm dolarları alır bir gecede TL’ye çevirir. Herkes parasını TL’de tutmak zorunda bırakılır, TL ile para kazanıp TL ile kar edip TL harcama zorunlu olurdu. O zaman da faşist, dinsiz chp derdiniz çünkü sizin dininiz para, ırkınız para. 😂😂😂😂
Benim dini hassasiyetlerim dinsizlerin zorbalığından kaynaklanıyor.. İnanç özgürlüğüne saygısı olmayan zorbalara karşıyım. Bu yüzden her zaman dindar insanları savunurum. Ayrıca Borsa faiz değildir.. Risk vardır.. Bazen batarsın. Faizin anlamı riski olmayan kazançtır.. Yani banka faizi gibi.
Ya bırak şu CAHAPE denen illeti.. Onlarsan bu ülkeye bi sap olmaz.
@BeniBöʎleBil DİNİ HASSASİYETLERİ VARMIŞ KIÇIMIN KENARI 😂😂😂😂 e tamam emek olmayan para kazanıyorsun yine uydur bakalım bir şeyler de ki meslea sahabelerden biri halife bilmem kime gitmiş demiş ki ey halife bilmem kim benim şu kadar birikmiş param var. Bunu ne yapayım demiş o da borsaya yatır demiş değil mi? 😂😂😂😂
@BeniBöʎleBil sizden oldu değil mi?
Tekrar yazayım... İslam inancına göre haram olan para, emek olmayan değil, risk olmayan paradır.
@BeniBöʎleBil tamam tamam öyledir. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ya sen çok düz gidiyorsun.. Ortalıkta ne duyduysan onu doğru kabul etmişsin.
@BeniBöʎleBil düzü eğrisi yok. Her şey ortada.
Yok oylr bir şey
değil
Ecrin kim yhaa
Kiradan düş
Evet
Nasi bir ev o öyle
... ya
Hayır değil
Ecrimisilden sanane
Evin tapusu yok mu?
Eğer evin tapusu yoksa evin tapusu için ecrimsi yatiriyorsa bu seni bağlamaz çünkü sen sadece orada kiracısın ev ya da toprak sahibi değilsin bu sana yükümlü değil