Kiranin yarisini ödememi istiyor bu benim görevim Mi? Azicik maasimla
Kendisi kac sene bana cektirdi zor hayati simdi aileme geldim tasinalim diyor tekrar kiranin yarisini ödicekmism öyle birsey Mi olur bende dedim türkiye yerlesirim orada kiralar daha uygun diye cocum ile bilmiom yani napim cocuk burada oturmak istiyor bana ama yurt disi pahli geliyor kiralar napim bilemedim
Kendisi kac sene bana cektirdi zor hayati simdi aileme geldim tasinalim diyor tekrar kiranin yarisini ödicekmism öyle birsey Mi olur bende dedim türkiye yerlesirim orada kiralar daha uygun diye cocum ile bilmiom yani napim cocuk burada oturmak istiyor bana ama yurt disi pahli geliyor kiralar napim bilemedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende yurtdışında yaşıyorsun sanırım öyle bi saçmalık olabilirmi böyle birşeyi kabullenme orada kirayı ödeyemeyen türkiyede nasıl ödesin bende almanyadayım herkesin kira ödicek durumu var
Evet bende tr de öderim ozaman ondan ayri yasarim oldu biti ne isime yararki kendisi
Yani senin öyle birine ihtiyacın kalmıyor her türkü kraliçeler gibi yaşarsın türkiyede böyle parayı seven insanlar zaten mutsuzluk getirir
Evet bencede napim onu yani
Seni mutsuz eden senden çok parayı düşünen birini hayatından çıkar böyle zamanın boşa gider sonu zaten görünmüyor
Bencede sigaraya vercek parasi var aylik 400 s8gara 400 ota iste benden alcagina icmeseydi mesela
Madde kullanan biri bunun san hiç bi hayrı olmaz gittikçe kendisini bataklığa sürer daha en basit kendi evinin sorumluğunu yerine getiremiyor senden bekliyor herşeyi kendi hayatı yaşıyor
Bende kulaniyorum ama aylik okdr para harcamiyorum az iciyorum iste evet hayir gelemz bencede
Maasimi o veriyor benim kiradanda geri almak istiyor terbiyesiz tam
Tamam kullanmada sorun yok ama bi erkek temel ihtiyacları karşılamalı bunları yapmak istemiyor ve sana yükleniyor yurtdışında herkeste bu imkan var ev geçindirmek öyle zor değil
Senin maaşın neden ona gidiyor
O bana maaas veriyor yani simdi kira ödeyip geri alcak maasi öyle birsey olcak iste
Bir nevi seni kandırmaya çalışıp elindeki paraya göz dikiyor senin buna ve maaşına ihtiyacın yok heleli Avrupa gibi biryerde yaşıyorusn senin mutluluğu daha önemli
Öyle tabi Ben ztn bu maasi devam alirm sorun yok cünki kiyat üzeri hersey benim ondan tr giderim kurtulrum
Neden yapmıyorsun gel türkiyede hayat daha güzel orada ki maaşın burada 16 kattı
Evet doru gelcem cocum ztn okulds cok kötü gitmesin yani evde kalsin herkes rencide edio zatem
burada her türlü okul var her dilden eğitim alır kendi ülkesinde daha başarılı olur hangi ülkeden geliyorsun haklarını öldürmeden gel
Öldürmeden gelcem hollanda ama iste okum gereksiz bence okumayi bile bilmio 2 sinif öretemediler yani gitmesin omzn
burada gelir baştan başlar hepsini öğretirler mevcut eğitim görecek ordanda hakların var devlet yardımı olsun çoçuk parası olsun türkiyede çok güzel bi hayatın olur
Ama geri gitme kapısı herzamam olsun malum şartla burada kötüleşirse orada devam edersin hayatına bende senin 5-6 ayı burada 5-6 ay Almanya’da yaşıyorum
Özel Okular cok pahli devlet okula da gitmez o sorun sadece cocuk parasi falan nerde tr demi
Yok Hollanda veriyor zaten 18 yaşına kadar
Gerçi Hollanda galiba 3 ayda bi veriyor Almanya aylık ödüyor
Ama tr tasininca vermiyorlarki
Onlar nerden biliyor taşınıdığını adresini silmiyorsun zaten kimse bakmıyor kimse sorgulamaz
Cocuk okula gitmio cocu aldirmam gerek ozaman almanyadan birsey almaz
Çoçuk okula gitmiyor çoçuk parasını kesmezler sen sadece iyi bi gereçyle okuldan al orasını araştırız sorun olmaz adresinde orada olursa kimse sorgulamaz
Öyle birsey olmio burada okula gitmemek ceza demek
Pahalılık heryerde var sadece yurtdışında değil hem hayat müşterek değil mi, eşinin yetmediği yerde seninde elin olmali ki bazen hayat şartları bunu gerektiriyor maalesef.
Almanla mı evlendin, eşin Alman usulü takılıyor? :D
Yok degil ama iste ne bilim terbiyesizlik yani bence böyle birsey ev isi falan da yaptirir bana yapmam Ben yemek falan da çiçek yesin
Ziiikkmmmm dedimde xD
Ee tabi kira bölüşülüyorsa ev işleri yemek vs onların hepsini de yarı yarıya bölüştür. Yok öyle beleşe yatması.
Karı koca arasında bu tür şeyler olmamalı. Aranız sıkıntılı galiba
Evet aslinda tam sevmiom onu bilmiom. nefret de var
Severek mi evlendiniz. Eşinden nefret etmene sebep ne?
Hic bir isime yaramadi ki ilk evimiz de hep mobilyalari kirardi öyle ortada kalirdim
Anladım. Ama herşeyi burdan soramıyorum. Kaldırılır
ne yaptın
Bence etik. 3 bin ev kirasinin örnegin 3 bininide esinizin vermesi haksızlık olurdu
Kira 2000Euro yani benim maasim nkdr ki verim ozaman Ben tr de 5000 tl ye güzel yerde kalirm
evlilikte her şey erkekte olcak diye birşy yok aynı hayatı nasıl paylaşıyorsanız giderleride paylaşmanız lazım
Ne ödioki bana ne katkisi buluncak
zevk
O yokki Ben güzelim okadar erkek beni güzel yasatir onun yüzüne de diom
o yoksa zaten sıkıntı büyük boş ver maddiyatı parayı önce onu cözün siz
Saçmalık bnce
Dimi zaten geri kalan ne var hersey kendim ödiyorum okadar kira ödemem benim maasim yok olur yani
Neden böyle birsey istiyorki soyledinmi konustunmu hic
Öde o zaman