Anksiyeteli yalnız ve çekingen biriyim. Arkadaş ortamım yok hiç de sevgilim olmadı. Evden çıkmıyorum?

Arkadaşlar 19 yaşındayım. Üniversite 2. sınıfım. Yüksek de puanlı bir bölümdeyim. Biraz baskıcı bir ailede büyüdüm. Annem değil ama babam baskıcıydı. Sevgilerini hiç esirgemediler. Ama mesela lisede arkadaşlarım buluşma ayarlardı içlerinde erkekler de olduğu için gidemezdim. Sürekli bir bahane bulurdum. Gitmeye gitmeye çoğu arkadaşımla görüşmüyorum zaten. Şehir dışında üni okumama rağmen yurttayım sürekli dışarı çıkasım gelmiyor. Eve gidince de aynı şekilde. Hayatım dört duvar arasında geçiyor. Yurttan arkadaşlarımın ortamları, sevgilileri var ne güzel diyorum içimden. Kimsenin doğum gününü unutmam ama kimse benimkini bilmez. Okula gidiyorum dersimi dinleyip geri yurda gidiyorum. Kimse beni bir yere de davet etmiyor. Okulda tanıştığım insanlarla muhabbetimiz okul dışına çıkmıyor yani. Okul bitince herkes kendi arkadaş grubuna geri dönüyor. Çok da sakin ve uysal biriyim. Kim ne derse desin hep huyuna giderim herkese övgü dolu sözler söylerim. Bu arada hiç sevgilim de olmadı. Babamın en hassas konusu karşı cinstir. Mesela beni üniversiteye yerleştirecekleri zaman liseden arkadaşımı gördüm babam kızar diye tanımamazlıktan geldim (ayıp ettim çok ama o an öyle gelişiverdi) Sınıfta bu kadar güzel kız varken sana mı bakacaklar diye içimden geçiriyorum. Zaten bir sevgilim olsa hiç buluşamam. Arkadaşlarımın bile utangaçlıktan gözünün içine bakamıyorum. Sevgilim olsa düşünemiyorum. Sanki yüzümü inceliyor bir kusur bulunca benden ayrılacak gibi hissederim. Özgüven düşüklüğü de tavan durumda yani. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yıllarım ders çalışmakla geçti. Şu güzel yıllarıma da yanıyorum. Kusura bakmayın belki ben gibi olanlar vardır yalnız olmadıklarını bilsinler diye uzun uzun yazdım. Tavsiyelerinize açığım. İçimi dökmek iyi gelir diye düşündüm. edit:fiziğim ve cildim de kusursuz değil ort bir tip sayılırım.
Anksiyeteli yalnız ve çekingen biriyim. Arkadaş ortamım yok hiç de sevgilim olmadı. Evden çıkmıyorum?