Yalnızım. psikolojim bozuk. arkadaş edincek ortam yok. umudum da yok. karamsarım nasıl düzelebilirim?

oruçluyum. arkadaşlarım var ama beni ne arayanı se soranı yok. bir tane var dolaştığımız filan var dı. pek güven vermiyo görüşleri bana pek uymuyo. anladığınız yaz tatilinde hiç arkadaşım yok. yalnızım. bu sene okulda olan olaylar okb yüzünden aldığım ilacın eksik olmasıyla şizofrenliğe kadar gittim. ilaçları bırakmamla zamanla düzeldim. şimdi her canım sıkıldıkça aklıma gelen yaptığım salakça delice şeyler beni delirtiyo. psikolojim bozuluyo. kendimi deli gibi hissettiğim oluyo. daraldım. sevgilimde yok. sevgili yapçak arkadaş edinecek ortam da yok. eskiden isteklerim hayallerim vardı. şimdi onlarda yok. umutta yok. şükredemiyorumda. bazen karmakarışık düşüncelere kapılıyorum. psikolojimde düzelsin istiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. gördüğüm iyi insanlara aklımdan kötü fikirlerde geçebiliyo. delirmenin eşiğindeyim. ne yapıp kendimi düzeltebilirim? ne yapmam gerekiyo? çözüm yolu ne?
Yalnızım. psikolojim bozuk. arkadaş edincek ortam yok. umudum da yok. karamsarım nasıl düzelebilirim?