Hamileyim, kocam ve ailesinin yaptıklarından bıktım. Ne yapacağım ben?

Merhaba 29 yaşındayım, henüz kimseyle paylaşmadım, eşim pilot Eskişehir'de yaşıyoruz ben özel bir şirkette çalışıyorum. 7 ay once evlendik , ailesi sebebiylede sorun yasamaya basladik, şu anda 26 haftalık hamileyim.
Dün aksam annesi davet etti iyi dedim gidelim, kadın gider gitmez beni çıldırtmaya başladı, niye hemen cocuk yaptiniz? oğlum ben sana demedim mi? 6 aydir ayni seyi soyluyor, yok şunu ye hamilesin, şuraya gitme ya düşsen ne olacak bu ayakkabıyı giyme uzattikca uzattı.
Eşimin kız kardesi var 17 yasında , dün gece vodka kokteyl tarzi bisey icip anlamsiz hareketler yapmaya basladı dans etti, sonra aniden biraz sertçe karnıma carptı bende biraz sesimi yukselttim o an panikle.
Kayinvalidem de sen kendin dikkat etmiyosun simdi kız çarpınca mi cocuğunu dusunur oldun, sanki padisah doğuracaksin dedi , bende sinirlendim giyindim cikip gtmek icin kayinpederim kusura bakma gel kizim v. s dedi ama ben gittim, kocamda geldi benle , annesine tek kelime etmedi birde arabada bana trip atiyor, annenin dediklerini duyuyosun tek kelime etmiyosun sen bana böyle koca çocuguna boyle baba mi olacaksin dedim, ne yapayim deli deli konusuyor küfür mu edeyim napayim dedi. Sonra gece 2 de arkadasi aradi, ben bi gideyim yanlarina 1 saate gelirim dedi sabah 5 bucuk ta geldi.
Bütun gun konusmadım , arkadasim kahve icmeye cagirdi , hazirlandim cikiyordum bana diyor ki nereye gidiyosun bu saatte? Saat 16:30'du, doğru sabaha karsi cikmam lazim neyse sende annene git dedim, ciktim. şu an konusmuyor benimle yemekte yapmamış ben yokken. Biktim hepsinden kocamdan da kayinvalidemden de napicam bilmiyorum.
Hamileyim, kocam ve ailesinin yaptıklarından bıktım. Ne yapacağım ben?