Kocamın davranışlarından bıktım, hem de ikinciye hamileyim. Ne yapacağım?

Merhaba evliyim bi kizim var 8 aylık, ama Şu an yine hamileyim 2 ye. 😐 oncelikle ben kocamin pesinden cok kostum, instagramlardan mi yurumedim ordan cevap yazmadi, arkadaslarinin hesaplarini, fake hesaplardan takip edip gittikleri mekanlara mi gitmedim , sonunda da arkadasinin cafesi vardi hergun oraya gittim arkadaslarimla, o cocukla kaynasip ne yapip edip yaptim bu isi, seviyorum kocamı ama sadece yakisiklilik , kas , para v. s mutluluk getirmiyormus bunuda cok iyi anladim.
Herseyden once annesiyle anlasamiyorum hep tartisiyoruz o yzden. Kendisi aksamlari spor salonuna gider ama sadece erkeklerin oldugu baya agir yapiyor. Neyse dedim ki bugun evde dur cocuga bak ben bi arkadaslarimla cikayim hava alayim, iyi dedi ama 40 kere aradi yok durduramiyorum gel hemen , yok soyle 1 saat oturamadim kendisi hergun salonda.

Eve geldim bana diyor ki sen bu kiyafetle mi gittin disari benim arkamdan bana ne dediklerinin farkinda misin sen, kendine gel diyor, bende sinirlendim biz bi kavgaya tutustuk aman allahim bildigin hödük bi adam haline donustu boyle degildi hic biktim, elini hic bi ise surmuyor ,1 saat cocuk bakti evin icine etmis 🙄Hic evi temizlemiyor, yemek zaten yok, ütü yok, gece ben 4 5 kere uyaniyorum cocuga bu fosur fosur uyuyup , sabahinada hic uyanmadi bu gece diyor beni sinir ediyor, aileme tek kelime anlatamiyorum icime attikca iyice şiştim.
Kocamın davranışlarından bıktım, hem de ikinciye hamileyim. Ne yapacağım?