Hamileyim ve eşimin yaptıkları canıma tak etti bıktım kimseyle paylasamiyorum ne yapacagim bilmiyorumda 😒Bu durum duzelir mi?

Merhaba evliyim Şu an 6 aylik hamileyim , 1 bucuk yasinda da bi oglum var esimle aramizda 19yas var ben 29 yasindayim kocamin mukemmeliyetci tavirlarindan biktim artik is yaptigimiz bir sirkette tanismistik esim yönetici pozisyonundaydi ben bilgi islemde calisiyordum bende universite mezunuyum.
Eşim 3 dil biliyor, doga tutkunu, yurt disinda v. s yasamis cocuklugundan itibaren bakildiginda benden daha kültürlü ve sanki Şu an da her hareketim onun gozüne batiyor gibi ve surekli sanki alayci tavirlar icinde.
Ve tum bunlara ek ultra ultra kıskançlık seviyesinde surekli giydigim kiyafetlere kadar bu biraz fazla olmamis mi? bu soyle olmamis mi? Neden kendine baktıriyorsun? En ufak cok az farketmeksizin göğüs çatali bile gozukse bir ton trip, zaten tatilleri v. s hic saymiyorum, bir kez yolda eski nisanlimla karsilastim yanimda arkadasim varken ayakustu konustuk onda bile kiyameti kopardi olay cikardi neredeyse boşanacaktik yani.
Dahasi arabama gps taktı bahaneyle geri gorus kamerasi ve ekran icinde paket halindeymis güya tabi , bazen disaridayken bi yere gidiyorum atiyorum bi avm ye ya da cafeye aksam evde surat asip bugunde suraya gidilmis diyor sanki her yaptigimi soylemek zorundaymisim gibi.

Hamileyim ve eşimin yaptıkları canıma tak etti bıktım kimseyle paylasamiyorum ne yapacagim bilmiyorumda 😒Bu durum duzelir mi?