Hamileyim ve eşimin yaptığı baskılardan, surekli eskiyi öne sürmesinden bıktım ne yapicam bilmiyorum 😒😔?

Merhaba 29 yasindayim gecen yaz evlendim henuz 1 yil bile olmadi. Şu an 18 haftalik hamileyim.
Uzun yillar birlikte oldugum bi sevgilim vardi nisanlanmistik , evlenecektik ama araya aşilmasi cok ama cok guc imkansiz sorunlar girdi ayrildik.. Cok sabrettim duzelir diye bekledim olmadi.
Sonra birinden hoslanmaya basladim, eski nisanlim uzaktan da olsa taniyordu yani suanki eşimi, asla yuz yuze tanismadik arkadas degillerdi. Sadece ikiside ticaret yaptigindan tanisiyorlardi ortak arkadaslari vardi

Sonra bir gun ben instagram uzerinden biseyler yazdim 2 ay sonra donus yapti ben coktan unutmustum.. Oyle boyle derken 3 ay icinde evlendik kocami seviyorum. En basinda iliskimi anlatttim ona boyle boyle nisanliydik dedim kim oldugunu da biliyor soyledim cunku sonradan kendi ogrenirse daha kotu olabilirdi.

Hersey guzeldi ama simdi son zamanlarda surekli bana onun ismini soyluyor , bi tartisma yasasak mesela hemen sanki basima kakar gibi soyluyor yani sıkıldim artik. Yok baskasinin yuzugunu onceden parmagina takan sensin bilmem ne yani delirtiyor artik beni.

Onunla olan ortak arkadaslarimla gorusmemi istemiyor her zaman bundan dolayi sikinti cikartiyor biktim artik surekli psikolojik bi baski. Yani ilk ogrendigimde neredeyse bebegimden vazgecmek bosanmak bile gecti aklimdan. Onu nasil duzelticem blmiyorum ama bu baskiyada katlanamiyorum.

Hamileyim ve eşimin yaptığı baskılardan, surekli eskiyi öne sürmesinden bıktım ne yapicam bilmiyorum 😒😔?