AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ben de evliyim , aynı sekildeyim sen gibi , ben farklı şeyler yapmaya başladım son donemlerde
Ne yaptın? Ne tavsiye edersin bana? Çocuğun var mı?
Bekliyorum canim
Merak ettim he
Abla okuyacağım birazdan sadece sorunu kaybetmemek için yorum yazdım okuduktan sonra altına yazacagim
19 zum bu arada. Ama asla çocuğundan vazgeçme kolay değil biliyorum ama el isi yaparak ya da çalışarak da yasayabilirisn. Ailen sana destek olmuyorsa onların ayıbı senin degill
O adamdan bosanmalisin.
Allah razı olsun canım benim
Belki okuduktan sonra sende kimileri gibi linç edersin beni
Hayır abla tam tersi ben de aynı durumu ailem. ile yasiyorum. Ailemin yanında okuyorum kendimi o kadar çaresiz ezik hissediyorum ki sana anlatamam. Okul okumayı dusundun mu açıktan okur sadece sınavı verirsin sonra elinde işin olur
Adamdan kurtulur çocuğunu yetiştirsin. Ben 1.5 yıl sonra sınava girecek 2 yıllık diplomaya elime ali cam ve umarım olursa muhendislige yoğunlaşmayı istiyorum
Bence çocuğun davranışları değil seni kimse anlamadığı ve ruhsal açıdan çok yorulduğunu için her şey üstüne geliyor. Ücretsiz merkezler var istersen oraya git cocugunla uzmanla görüş bir yandan evden de olsa para kazan sınava gir bilmiyorum ama umarım bu günleri atlatirsin çünkü yasanilacak bir hayat değil seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamıyoruz belki ama anladigimi canı gönülden bilmeni. isterim
İnşallah canım her şey gönlüne göre olur. Çok güzel yazmışsın. O adamdan boşanmayı bende çok istiyorum. Beni boşamakla tehdit edip sonra yakın davranan dengesiz ne yaptığı belli olmayan bir adam.
Çocuğum okula başlayınca gizli gizli okurum diye hedefliyorum.
Ailenle yaşadığın halde niye kendini böyle hissediyorsun?
İnşallah sende hep mutlu olursun sorunların son bulur.
Çok teşekkür ederim
Abla inan insan ailesini seçemiyor. Annem yüzünden sosyal fobik olmuşum tedavi gördüm. Ben bilseydim en başta bu kadar şiddete uğradığımı en başından çalışır didinirdim. Hepimiz yalnızız. Bunu biliyorum.
Umarım kazanabilirm tek başıma yaşayabilirim.
Daha iki yıl var nasıl yapmayı dusunuyorsun
Beş yaşında okula başlayacak bir şey kalmadı. Bugünlerde geçer
Tamamdır ablacigim şey döven istersen şu andan da ufak ufak hazirlanabilirisn. Eşin sabah işte işe sen okula gidersin vs. Ya inan bende kendime faydası olmayan biri oldugum. icin ne desem boş simdi
Ya istersen psikoloji bile okuyabiliriz en azından kendini de anlarsın yad hayalin hep ne ise onu yap. Bilmiyorum. Umarım en yakın zamanda bu sorunları atlatabiliriz. Kaç yaşındasın. Eğer gençsen hala. onun açık ger şeyi yapabilirisn.
İstedikten sonra her şey olur. Yazdıkların umut oldu bana
Ne demek abla. Seni çok iyi anlıyorum ama senden tek ricam lütfen çocuğunu engelleme ve ona her yaptığı için kızma çünkü bende böyle bir anne ile büyüdüm ve bende epey bir travma yaratmış bu durumlar. Lütfen onu eğer sen böyle şeyler yasasaydin ne yapardın diye sor. Bak elbette zor durumdasin ama bunu o kuraklığa yansitmamaman lazim. Sen onu her zaman dinle yanıt ver birlikte 1 saat bile olsa oyun oyna birlikte ödev yapın ya da kagoto kesmesi oyunlar yapın sen de ona de ki benim şimdi ev işi yapmam gerekiyor sende bu oyunları hazırla bitirince oynayalım de. Anlar zaten onu. Gerekirse yaptığım yemeklerde yanında eşlik etsin. Onda sakın herhangi bir eksiklik duygusu olusturma. Bak ben bizzat yaşadım.
Sağol canım benim. Çok olgunsun yaşına göre. Her zaman empati yapacağım onu anlamaya çalışacağım. Ben nasıl bunalıyorsam oda bunalıyor. Bin tane kulaklık feda olsun çocuğuma. Onu engellemiyorum başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Onunla zaman geçirmem gerekiyor. Sabırlı olmam gerekiyor. Çok haklısın
Yavrumun sağlıklı ve mutlu bir birey olmasını istiyorum.
Bende çok zor bir çocukluk geçirdim. O travmaların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Dilerim hep mutlu olursun. Bundan sonrası çok güzel olsun senin için inşallah.
Bütün temeller ailede atılıyor. Senin şanssızlığın annen. Ama her şey düzelir. Buna tüm kalbinle canım.
Kendisine faydası olmayan birisiyim deme kendine. Olumsuz sözler söyleme kendine. Yazdıkların bana çok iyi geldi. Sen yeter ki iste tüm gücüne çabala kendi hayatını kurarsın ama bu bir anda olmaz. Gerekirse üniversite okursun gerekirse fabrikada çalışırsın. her şey olur. Hep dua et.
Sevmediğin bir adamla evli degilsin. Ne olursa olsun oku ve mesleğin olsun. Kendi paranı kazan. Elin adamının insafına bırakma kendini. Bana göre çok şanslısın. Yolun başındasın.
Abla öyle kiyaslayinca mahçup oluyorum ya dhdsjs yapma. Sen de her seyin en güzelini hissediyorsun. Rabbim tüm dualarını kabul etsin. Ben hesabı kapatıyorum senin için her gün dua edicem. Kendine çok iyi bak. Hoscakal. 😘😘😘
Abla mesajını göremeyeceğini hesabi kapatacağımdan ötürü. Kendine tekrardan çok iyi bak. Iyi dilekler dileyecegini biliyorum bu konuda icim rahat. Hoscakal.
Bende senin için hergün dua edeceğim canım ❤😚 Sende kendine çok iyi bak. Hoşçakal ❤
kocanla konuş biraz onunla ilgilen bak sonra ne oluyor
Onu sevmiyorum
Belki kablosuz kulaklık istemistir bide abla 4 yaşında sal çocuğu
Olabilir
Cocuğu uyut cocuktan bıkacaktınsa neden doğurdun
Nasıl bir kafa bu? Böyle olacağını böyle hissedeceğimi bilmiyordum
Cocuktan bıkman sacmalik degilmi? Evlenmek icinmi evlendin veya anne babanin evinde kafa dinleyemiyodunda kafa dinlemek icinmi evlendin senin yazdiklarin sacma degilmi
Senin gibi beni anlamayan kişiyle muhatap olmam saçmalık
Sen saçmaladiğınin farkinda degilsin bence
bu yaşta nasıl 4 yasında cocuk var lan yalancı
20 yaşında anne olamaz miyim?
knk sen bu fake hesaplarla kendın gıbılerı kandır olur mu
sen gıbı sıtede böyle hıkaye yazan kurgu yapan cok
acıyorum sizin gibilere kanıtlardım fake oldugun uama acıyorum
Gerçekten troll değil Uydurma değil
ya bırak sen kadın ısen ben esekler gıbı anırırı mtrol herkesn ıcınde de dıyorum keko senı
ama hıkayene guldum knk
Gülme komşuna gelir başına
bro bro sen fakesın gercek degılsın senın fake oldugunu kanıtlarım dedım ona bırsey demedın knk anırırım dedım oglum kanıtlayamaz ısem keko
böyle susup kacarsın trol
Kaçmıyorum. Senin troll dediğin soru süper soru seçildi
işte sen gibi trolleri savunan dönme fenomenler var 3 fenomenı sıkayet etmıstım atıldılar seni de siber suclar emniyet müdürlüğüne şikayet ediyorum sadece bekle soru linkinden bulunur
he etmez sanma edince görüşecegiz
Kendine zaman ayırmalısın..
İzin vermiyorlar ki
Annen bir yakının yokmu 4 yaşında çocuk birakabilecegin kimse yokmu
Kimse yok
Ailem uzakta
Bir arkadaşın komşun ne bileyim.. dışarı eşinle çıksan bir komşu da mi yok..
Dışardaki insanlara çocuğumu emanet edemem. Çocuğum da durmaz
Hımm Allah yardımcın olsun.. egitmelisin ozaman çocuğunuzu.. yoksa sizi çok uğraştırır.. bir kreşe gonderseniz mesala 4 - 6 yaş çocuk gelişim anaokulları var.. belki sizin içinde iyi olurdu devletin yani
Ben çok istiyorum. Kocam izin vermiyor.
Cocugunuzun eğitimi için önemli.. sizden beklentileri varsa oda feragat etmek zorunda.. yoksa aksi takdirde daha çok sorun yasarsiniz
Anlatıyorum anlamıyor
Anlamasını sagla pes etme...
O nasıl sana karşı baskinsa sende öyle ol!
Çok doğru söyledin
Bir ilişki tek taraflı gitmez.. her şey istişareyle yola koyulur.. hangi çağda yaşıyoruz erkeğin kadın üstünde hakkı varsa kadının da öyle..
Aynen öyle
İnsan nasıl kendi öz evladından bıkar
Her anne bunalir. Sabretmeyi ve başa çıkmayı bilir
Sen de annelik duygusu zayıf
Allah yardımcın olsun Vala zor işin
Amin
Allah yardım etsin işin çok zor
Amin
Siz dolmuşsunuz. Birine mi danışsanız?
Çocuk diye bahsediyorsun çocuğum demiyorsun
Çocuğum da diyorum
Hayır burada ondan bahsederken hep çocuk demişsin onu leylekler getirmedi sen yaptın senin çocuğun o. Benim de 4 yaşında kardeşim var çok akıllı çocuktur ama o da ne zaman masamda kitap görse yırtar napalım yani hala onu seviyoruz çocukluk bu
Bende çok seviyorum çocuğumu
rahatlamak ister misin?
Allah kolaylık versin
Amin
Neden böyle düşünüyorsun
bir şey yapmana gerek yok film izleyebilirsin
Bu yüzden bebiş yapmıcam. Ay çekilmez
Yapma
@korayss12 zaten
Aboooo sonuna kadar okudm valla çok dolusn sennnnnn😊
mastürbasyon yap sabaha kadar
Ben ne diyorum bu ne diyor
Ailenden sana destek olacak kimse yok mu?
Ailem bana destek olmaz
Boşan öyleyse böyle hayat mı olur
çocuğu kreşe ver. oda rahat eder sende..
Çok istiyorum bunu. Eşim izin vermiyor
Günaydın.. ikna edeceksin.
Kocan bu hâle getirmiş seni.
Bıktım ondan
Boşa kurtul yenisini al
Yenisini de istemiyorum ama o adamı kesinlikle hayatımda istemiyorum
Mapushane damlarini dinle varsa pyle bi sarki asdf
Çok komik
birini bul bu gece
Ben kendimle kalmak istiyorum.
bence kalma
Yat uyu
Boşan o zaman
Kac yasında sın
Uyu en iyisi
Vah vahhh
Kondom reklamı gibi soru
sabret
bosansana
Ac kapıyı gardiyan duramam buralarda )))
Valla bende sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Beni gözünün önüne getirip böyle düşünme. Hazır olduğun zaman anne ol ve inşallah çok iyi bir anne olursun. Ben rahatıma düşkün bir insan olduğum için ve anneliğe hazır olmadığım halde anne olduğum için zorluk çektim.
Çocuğumu şimdi uyuttum ve 6 dakika içinde uyudu.
Youtube'da Video dinledim. Uyguladım. Sonuçtan memnun kaldım. Kitaplar okuyacağım. Gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş. Formül bilmiyormuşum. Sende zorlanmazsın. Benim gibi yanlış olanlardan etkilenme lütfen
Bende aynı durumdayım
Sende mi bunaldın benim gibi
Evet bıktım
kocanla ilgilen
Cümlelerimiz aynı. Evet bıktım sözünü ben yazdım sandım. Güncellemede ki kısma bak istersen canım. Videolar dinle. İse yarıyor
Üzüldüm :(
Çok zor yaş kaç