Merhaba 30 yaşındayim Şu an da 32 haftalık hamileyim 3 aydır eşimden ayrı yaşıyorum yakında boşanacagız.5 ay evli kaldık sadece, onun davranislarina , konusmasina sacma sapan hareketlerine tahammül edemiyordum bu hâla bu böyle. Zaten hiç görüşmüyoruz , telefonda dahi konusmuyoruz.. Kendimi şu günlerde inanılmaz yalnız hatta berbat hissediyorum arkadaslarimla gorusuyorum ama hep sanki beni yargilayan gözlerle bakıyorlar, belki de bana oyle geliyor bilmiyorum, cocuğuma şu ay oldu daha bir çöp almadım kendime cok kızıyorum ama içimde hic bir heves kalmadı çok mutsuzum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba durumuna gerçekten üzüldüm ve bununla birlikte hamile oluşunun güzelliği bebeğinin varlığı sana güç vermeli mutluluk vermeli içinde bulunduğun zorlukları anlıyorum fakat dik duruşunu bozmadan yoluna devam etmelisin Tabii ki herkes sana yargılayarak bakıyor değildir fakat bu Herkesin içindeki birkaç kişiyle böyle hisler oluşabilir Bunlar da senin ne yaşadığını bilmemeleri Uzaktan davulun sesi hoş gelir Misali kendi başına gelmemiş olanlar senin durumunu negatif olarak görebilirler Ama bu herkesle geçerli olan bir durum değil tabii ki yani bazılarının bakışları Sana öyle geliyor olabilir yalnızlığını içinde bulunduğun zorluğu daha çok Düşünsel duygusal Manevi anlamda �çinde bulunduğun yalnız kalmışlığı anlıyorum lakin yaşadıklarını sen biliyorsun birlikteliğinin seni daha çok yıpratacak olduğu kanaatimdeysen �çinde bulunduğun durumda daha dirayetli şekilde ayakta durabilmeye yalnızlığını bir şekilde telafi edebilmeye bebeğinle olan birlikteliğinle bu yalnızlığı giderebilmeye gayret göstermeni tavsiye ederim tabii ki de şu anda yanında eşin olsun dayanabileceğim bir erkeğin olsun seni anlayabilen düşüncelerini İçinde bulunduğun durumu seninle paylaşabilen ve aynı zamanda bir kadın olarak ilgi ve alaka ve gerek genel gerekse özel şekilde senin yanında beklentilerine düşüncelerine uygun şekilde bulunan sana varlığını hissettiren Seni mutlu eden hamilelik döneminde mutlulukla bu dönemin güzelliklerini paylaşarak hayatına devam ettiğin bir erkeğinin olmasına yönelik ihtiyaçların ve bunların olması ile birlikte şu an içinde bulunduğun buhranların üzüntülerin doluluğun ağırlığın hezimetlerinden kurtulup Ferah ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmek Tabii ki de senin en doğal hakkın bu sıkıntılı süreç senin için en kısa zamanda son bulur Burada da maalesef bu paylaşımın karşısında anlayıştan duyarlılıktan çok ama çok uzak seviyeli olmaktan nasibini almamış insanın dahası bir kadının ve özellikle de hamile ve yalnız bir kadının ruhaniyetini anlamaktan çok ama çok uzak zelil bir durumda olan insanların varlığı ve onlardan gelen görüşler seni üzebilir ve yıpratabilir burada böyle bir insana karşı da gelen yorumlar içerisinde Beni en çok üzen yine hem cinslerinden gelecek olan olumsuz yorumlardır ve sanat tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle ne kendi çevrenden gelen ne de buradan gelen olumsuz yorumlara Sakın ama sakın itibar etme bunlara kafanı takma Bunlar seni üzmesin çünkü �çinde bulunduğun hayatı onlar değil sen yaşadın düne kadar birlikte yaşam sürdüğün adamın sana yaşatmış olduğu olumsuzlukları onlar yaşamadılar ve karşılaştığım bu durumlar karşısında gösterdiğin sabrı ve dirayeti onlar göstermediler sen göster ama baktın ki olmuyor artık çare kalmadı bu yola başvurdun Belki senin üzerine olumsuz ve seni yargılayıcı görüş beyan edenler kendileri senin maruz kaldığın durumlara maruz kalmış olsalar bırak sabır göstermeyi Ortalığı ayağa kaldırınca bir pervasızlık nice olumsuz ve kendilerini düşüren kurumlara yine kendileri sebep olabileceklerdir ama insan başına gelince anlıyor gelmeyince uzaktan konuşmak Herkese kolay yorum yapmakta da herkes filozof �şte bu yüzden olumsuz görüşleri dikkate alma Bunlar seni yıpratmasın faydalı olan iyilik üzere yazılan yorumlardan yine bunların da içinden samimi olan kısımları süzerek alıp motive olarak hayatına devam etmenizi tavsiye ederim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurumuna çok üzüldüğümü içtenlikle söyleyeyim. Güçlü olmak zorundasın, bebeğin için. Kimsenin de seni yargılamaya hakkı yok. Gebesin diye mutsuz olduğun bir ilişkiyi sürdürmen doğru olmaz, bebeğini mutsuz bir ilişkinin ortasına doğurmamalısın, sana da, ona da yazık olur.
00 Yorumla
+1 yılBaya bi dolmuşsun sen dertleşmen lazım. Ama üzülme yine de ondan kurtulacağın için sevinçli ol moralini yüksek tut bu sağlık olarak bebeğine bile yansır çünkü. Annenin durumu bebeğe direkt yansıyor bu artık bilinen bişey. Dediğim gibi iyi olarak bak her şeye
08 Yorumla- +1 yıl
Belki de başka biri vardır o yüzden aramıyordur. Ama dediğim gibi önemseme onu sen kendine ve bebeğine dikkat et
Soran+1 yılBaska biri yoktur ona kimse tahammul edemez benden once de dogru duzgun sevgilisi olmamişax 1 ay sürmüş..
Evlendikten sonra utanmadan f*ck takildigim 12 13 kadin oldu karsilikli alisveris v. s diye gevsekce anlattı.- +1 yıl
Ah be nerden bulursunuz şu tipleri anlamıyorum salla gitsin boşanmaya bak bi an önce
Soran+1 yılBende kendime sasiriyorum
- +1 yıl
Doğru düzgün adamları geri çevirip nerede p.. uşt nerede p.. iç onlara yansşırsınız. Bi yerde böyle bakınca da hakediyonuz yani ne diyeyim. Ama üzülüyorum bi yandan da. Tıpla kendini üzülme ailen de eğer arkandaysa zaten direkt bas tekmeyi gitsin
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz oylelerini reddettigimi?
Zaten bitti ki artik geri donusu mumkun degil.- +1 yıl
Orada bi genelleme yaptım. Çoğunlukla öyle görüyoruz hep. İstisna olabilirsin ona bişey demem. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bu da bir gerçek.
+1 yıl30 yaşında aklı başında bir kadın olmalısın. Bazı şeyleri bilerek evlendin diyorsun neden yaptın? Hadi onları bile bile lades dedin evlenir evlenmez çocuk yapmak niye? Evliliği oturtmadan çocuk yapmak için acele etmek sadece çocuğa haksızlık. Bence artık sadece kendin ve çocuğunun doğumu ile ilgilen. Yanında zaten mutsuz hissettiğin insanlarla görüşmesen de olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bende öyle diyodum hep ama olacağı varsa inan ki oluyo kestiremiyosun yoksa o ister mi bu duruma düşmeyi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
87Cevap
Selamlar,
Öncelikle Allah bebeğine sağlık sıhhat ve güzel bir ömür versin. Hayat bazen herkese ne yazık ki adil davranmıyor. Ummadık anlarda, ummadık şeyler karşımıza çıkartıyor. Senin olayında birazcık böyle olmuş. Şimdi bundan sonra çocuğun için hazırlanman ve onun için hayatına odaklanman gerekiyor. Tabi ki insanlar böyle anlarda yanında eşini görmek ve elini tutmak ister. Kendini yalnız hissetmen kadar normal bir şey yok. Pozitif ol ve her zaman pozitif düşün. Bebeğini kucağına alınca tüm dünyan o olacak zaten. Ve ne olursa olsun buradaki yamyamların destek talebini kabul etme!
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sevmiyorum artık hemde hic bazen kendime kiziyorum neden uzuluyorum diye de kendime soruyorum zaten sevmiyosun ki neden yalniz hissediyosun zaten hayatinda yok diyorum kendi kendime ama yine de icten gelen bir durum bende bilmiyorum sebebini. Umarım öyle olur ve ona güzel bir aile olabilirim tek başima.
+1 yılGerek ekonomik, gerek psikolojik, gerek duygusal ve gerek mental olarak güçlü olmayan hiç bir kadın evlenmeye ve çocuk yapmaya uygun değildir. Güçsüz bir kadın mutsuz olduğu bir evlilikte kalarak derin yaralar alıyor ve dolayısıyla yaralı çocuklar yetiştiriyor. Kadın, erkek tarafından yapılan bir hata sonrasında gidebilme lüksüne sahip değilse evlenmemeli.. Bir erkek, kadın ruhundan anlayacak olgunluğa ve evliliğin gerekliliğini yerine getirecek yeterliliğe sahip olmadan evlenmemeli...
Gebeliğin verdiği duygusallık ile bu süreç senin için daha zorlayıcı geçecektir. Fakat en azından yanlış bir evliliğe maruz kalmak zorunda olmadığın için ne kadar şanslı olduğunun farkına var ve kendine uğraşlar bul. Önce kendin için sonra evladın için güçlü ve mutlu olabilmenin yollarını bulman gerekir, bunun için kendine inan ve hayatında açtığın yeni sayfayı huzurla doldurmaya odaklan, diğerleri geride kaldı artık
30 YorumlaBebişin bı doğsun inşallah hepsi geçecek hamile olduğun için ekstra yoğun hissediyosun duygularını, kendini sürekli rahatlatmaya çalış olumlu düşün sevdiğin seyleri yap, kötüye gittiğini farkediyosan hiç geç kalma psikolojik destek al, yalnız kalma arkadaşlarınla vs görüş alingansindir bu zamanda bu da çok doğal
22 Yorumla
Soran+1 yılYani calisiyorum sosyalim de ama yine de kendimi cok yalniz hissediyorum yapabilecek miyim tek basima bilmiyorum
+1 yılKadin daha birinden kurtulamamış iken sevgili bulun diyorsunz böyle bir mantik var mı ya. Takma sen ablacım bunlara akillari başka yerde bunlarin zor bir süreçten geçiyorsun hamilelik hormonları falan derken böyle düşünmen normal ama güçlü olmak zorundasın sen bir annesin hele bi doğsun tüm yaralarını saracak melek hersy gönlünce olsun 🌺
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen Hamilesin yinede senden uzakta kadar değişik bir eş Bu dönemde senden uzak olmaması lazım
21 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydir tek kelime konusmuyoruz telefonda bile, o doktor benim doktorumda onun arkadasi ayni hastanedeler kontrollere de tek basima ya da annemle arkadasimla gidiyorum orada da hic karsilasmadık.
5 ayda bir evliliği boşanma seviyesine getirecek ne olmuş olabilirki? Evlenmeden önce hiç mi tanıyamadınız birbirinizi?
Hadi bu soruları getim, ilk ayda hemen çocuk mu yapılır, bir iki yıl geçmesini bekliyeydiniz bari... Şimdi olan o çocuğa olacak.00 Yorumla
+1 yılEvlenince 2 yıl doğum kontrolü dediğimizde niye ki diyorlar. Al bir örnek daha ❗️Bir bebek babasız dünyaya gelecek. Unutmadan depresyon yaşarsan daha anne karnında bilinçaltı etkilenecek ve çocuğunun geleceği etkilenecek. İnan ya da inanma videoyu bir izlemeni öneririm.
https://www.youtube.com/embed/vgJ3AOX6mWk00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek şart. bence burada değil psikiyatri site anlat durum cidid
11 Yorumla
Soran+1 yılAylardır planliyorum ama bir turlu hayata geciremedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 ayda ne değişti de tahammülsüz bir xurtuge dönüştün? Sorun kafa yapın. Evlilik müessesesinin ağırlığını taşıyamayacak beyinsizlerin evlenmesi kanunen yasaklanmalı..
Birisi mühendis diğeri doktor. Ama kafalar leş. Kibir budalası dall*malar... Gidin tedavi olun. Toplum içinde serseri mayın gibi dolaşmayın...
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar ahlaksız ve hadsizsiniz?
Cevap sahibi+1 yılAhlaksız değilim hadsiz de değilim.
Sadece evlilik için kafa yapısı müsait olmayan yaratıkların evlenmesine karşıyım. Yavrum Hasta mısınız siz 5 ayda Neyi tükettiniz de evlilik boşanma ile sonuçlandı lan 5 ay 5 nasıl bu kadar hızlı tüketiyorsunuz her şeyi ben bu kafa yapısını anlamıyorum Hiç mi birbirinize tahammüünüz saygıniz sevginiz yok
Soran+1 yılBenim sevgimde saygım da vardı ama karsı taraftan tam tersini görünce geriye baska carem kalmıyor maalesef. Ayrıca bu tip seylerin meslek gruplari ile bir ilgisi oldugunu sanmıyorum hepimiz insanız ve benzer seyler yasiyoruz. Tabi ki bende boyle olmasini istemezdim hemde hiç. Ama tek tarafli elimden bir sey gelmez
Cevap sahibi+1 yılSorun ne biliyor musun sorun tam olarak kibiriniz beyefendi içkisi kumarı sigarası dahi olmayan birisini görünce it görmüş gibi kaçıyorsunuz ama nerede bir meşrebi bozuk kişiliği sıkıntılı kibir budalası dallllama var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz Ben 40 yaşını geçtim bugüne kadar Sigaram bile yok içkim kumarım zaten yok Kari Kız Ayağım da yok ama benim gibi birisi karşına çıksa it görmüş gibi kaçarsın...
Soran+1 yılÇok sacma konusup genelleme yapiyorsunuz.. Ve sadece bana indirgiyorsunuz durumu.
Cevap sahibi+1 yılSaçma konuşmuyorum sadece işine gelmiyor dediklerim. Kibirinin bedelini ödüyorsun. Sen de karşındaki kardeşim da... Kibir budalası tiplersiniz... Her boku bildiğini zanneden insanlara tepeden bakan küçük dağları ben yarattım edasıyla yürüyen... Ama en küçük bir evlilikte bile çuvalliyorsunuz. Kafanız müsait değil yavrum evliliğe. Evlenmesin sizin gibiler...
Soran+1 yılSiz bizi tanımiyorsunuz bile ozellikle beni tanimiyorsunuz yani nasil bir önyargıdır bu kimseye tepede bakmiyorum bakmam da... siz belki de bu önyargilariniz yuzunden yalnizsiniz biraz da boyle dusunun.
Cevap sahibi+1 yılBeni hayat çarpmış. Senin iki kelamına mi vurulacacim? Bir kulağımın arkası kaldı xikilmedik. Her türlü cilvesini gördüm hayatın. Büfeden ekmek lokantadan yemek istemek de dahil buna. Ne ön yargısı. Ne kibiri... Hepsi öldü bende...
+1 yılAhh kıyamam sana..
Mutlaka destek al psikoterapi ,..
Yalnız mutlu olmayı öğren bak yakında hiç yalnız kalmayacaksın zaten bebişin olacak. Kocanla boşanma konusunda da kararlı ol bence böyle biner adamla barışmayı düşünme. Sen hamileyken yanında ve sana destek olmalıydı.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı düşünemen gerekiyor çünkü o seni düşünmüyor sende onu düşünme Tengri her zaman seninle unutma ve moralini bozma biraz daha pozitif olmaya çalış elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışırız
11 Yorumla- +1 yıl
Ulaşım sağlayabilirsin kardeşim her zaman
+1 yılYalniz degilsin karninda bebeğin var mutsuzluğun onu da etkiliyor onu düşün
40 YorumlaPsikologa git bence. Bebeğin bu duygularini hissediyor. Onun saglikli olmasini istersin diye saniyorum
20 Yorumla
+1 yılKarnındaki bebeğine bu işkenceyi yapma sakın bak sen ne hissedersen o da etkilenir ileri de çok kötü sonuçlar çıkar hastalıklar vs.
10 YorumlaŞu an eşinize değil kendinize ve çocuğunuza odaklanın. hamile olduğunuz için biraz fazla hassas olabilirsiniz. O sebeple biraz zamana bırakmakta fayda var
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. bebeğiniz hele bi dünyaya gelsin işte o zaman her şey tamamen degisicek ve o sizi hayata tekrardan bagliyacak , duygusal durumunuzda meydana gelen iniş çıkışlar gayet doğal, inşallah anlasabiliceginiz başka bi insan karşınıza çıkar 🙏
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş asıl mesele bu saatten sonra çocuğu ve kendisi için yaşamak. Allahtan çalışıyorsun ailen arkanda ama manevi olarak yalnızsın zor…Kocan olacak adam adam değil eş olamayan baba da olamaz zaten Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım eşinin aklı başına gelir gönlünü alır çocuğu tek başına yapmadın senin maddi durumun yetmiyorsa eşin alacak çocuğa bu dönmede seni yanlız bırakması hiç hoş değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim maddiyatla ilgili hic bir sıkıntım yok hatta ondan daha iyi durumda ve konumdayim.
Ama barismamizin imkanı yok.
- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılKendiniz için ve bebeğiniz için ayağa kalkın. Doğum yaklaşmış alınacakları alın ve silkelenin. Sizi bu halde bırakan adamı daha fazla düşünmeyin. Anne olmak çok zor ve siz güçlü olmak zorundasınız.
10 Yorumla Size dualar edeceğim isterseniz bana yazabilirsiniz arkadaş oluruz.🌸🙏🏻
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun ne günahı var yapma çocuğuna tutunmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılYa lütfen oturun konuşun aranizdaki sorun ya da sorunları çözüme kavuşturun evlendk zor boşanmak kolay bence yuvanı yıkmamak için mücadele et
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki bu saatten sonra.
- +1 yıl
En azından konuşmayı dene, yazık sana, çocuğa da yazık
- +1 yıl
Babasız büyümek zor olur, babasının yokluğunu hep hisseder
Üzülme yılma kendine gel. Doğunca dünyanın en mutlu insanı olacaksın. Hayatta her şey olacağına varır. Keyif aldığın şeyleri yap mutlu ol
Kimin ne dediğini de umursama00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek al bence hem hamilesin hem de çocuğunun babasıyla bosaniyorsun zor bir durum olmuş. Bebek doğmadan terapi al da bebeğine de yansimasin bu durum her şey hallolur merak etme
00 YorumlaPeki ya karnındaki bebeğin günahı onu yaparken düşünmediniz mi şimdide oturun bu seferde bu çocuk için deneyin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Peki maddi olanagin var mi? Bu konuda sorun yoksa hers3yi boş ver ve yeni bi baslangic yap. Yarinlar daha guzel olacaktir.
10 YorumlaBu yüzden evliliklerde ilk 6 ay korunmak gerekiyor bir insani daha iyi taniyabilmek için 6 yeterli
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Evlendiysen boşanmayacaksın... O çocuğun vebali var
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir kural mi kimse bosanmak icin evlenmiyor
+1 yılAman ha , boşluktayım diye burada olsun dışarda olsun bir abazan kendini bilmeze düşeyim deme sakın... Elinden geldiğince çocuğunla ilgilen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzülme ailen yanındaymış senin durumundan daha kötü olan insanlar var bak ben 1 hafta sonra 25 olucam yanımda ne ailem var nede arkadaşım.. kendi ayaklarımın üstünde duruyorum o yüzden yalnız olduğunu düşünme neyse...
00 Yorumla
+1 yılBöyle hissetmen çok normal ama bunların sorumlusu o bebek değil. Ona hakettiği ilgiyi göstermelisin. Sen yapmazsan kimse yapmaz bunu ona.
00 YorumlaGeçmiş olsun sorun neydi kısa sürede bu hale geldi iz
021 Yorumla
Soran+1 yılSorun anlasamamız ve durustluk adi altinda bana gecmiste su kadar kadinla yattim su kadari f.. ck body idi benden şu pozisyonu istedi reddettim gibi seyleri alenen yuzu bile kizarmadan anlatmasi. Bana senin ilk kez benimle birlikte olman senin sorunun benim yaptigim da yanlis bir sey yok bu suc degil ayip degil demesi.. Sürekli bel altı konusması herseyi cin.. sellige vurmasi sonunda da bana sen libido savarsın ruhsuzsun v. s dedi bende actim agzimi yumdum gozumu hadsiz ahlaksız falan dedim kavga ettik toparlandim gittim bosanma davasi actim. Birdaha beni arasan da yazsanda cevap alamıcaksin yazdi en son 3 ay oldu ne aradim ne sordum oda ayni sekilde.
- +1 yıl
Geçmiş olsun evlenince tabi cinsellik olmalı ama hastalık takıntı derecesinde isteklere değil sonuçta iki kişiden biri istemiyotmrsa o hareketleri olmamalı ama yanlış anlama bazen ve sevgi sevgi deyip Türk kadını cinselliği çok göz ardı ediyor bazıları var eşinin şeyine dokunamaiyor dokunnuca ağlayanlar var ne bileyim orta yolu bulmak şart
- +1 yıl
Belki söyle olabilirmi eski ilişkilerini anlatmasi ve cinsel ilişki ile ilgili seni asagilamasi kızdırdı bence eski ilişkilerden bahsetme hariç bazı kadınlar gerçekten zor psikolojileri hep korumaya endeskli olduğu için. Gebze söyle ol böyle ol denince zor oluyor karşılıklı anlayış sart
Soran+1 yılOrta yolu bulamazdım çok abartı derecedeydi. Oyle ki normal bir sey konusamaz hale gelmistik.. Yani bunu soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama bazen benden sikayet ettiginde neden evlendin benimle o zaman dedigimde bile her hareketin beni tahrik ettigi icin, böylesine ciddi ve sert bir kadinla her gece yataga girmek mukemmel olur diye vede duzenli ve beni doyurabilecegin bir se. x hayatimiz olur diye evlendim dedi yani bu mu sen nasil bi insansin dedim. Daha fazlasi da var isyerindeyken benden sacma sapan fotograflar falan istiyordu artik tahammul edemez hale geldim dayanamiyordum
Soran+1 yılKendimi cok kotu hissettiriyordu bana en basitinden annesinin yolladigi yemekleri bile c. insellige baglayabiliyordu bu derece.
Soran+1 yılKendisi doktor olmasına rağmen bu durumun normal oldugunu savunuyordu ben soyledigimde karısı isem onu doyurmak mecburiyetindeymişim.
Soran+1 yılYok ben onunla tekrar asla barismam.
Soran+1 yılTesadufen tanistik sonra beni sosyal medyadan ekledi oyle gelisti.. Hayır evlenmeden once fazla ileri gitmedik evlenmeden evvel de biliyordum libidosunun yuksek oldugunu ama bu kadar olabilecegini bu boyutta olacagini tahmin etmedim
Soran+1 yılEvet çok sukur iyi
+1 yılPeki olaylar nedem bu kadar hızlı gelişti nedeni neydi
013 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşların neden sana böyle bakıyor
Soran+1 yılArkadaslarim oyle bakmiyor olabilir bana oyle geliyor olabilir nedenini onlara sormadigim icin bilemem. Planli bir gebelikti ama. boyle oldu maalesef
- +1 yıl
Hmm anladım acaba çocuk doğunca bazı şeyler düzelir mi
- +1 yıl
İhtimal var mı
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Aranız falan düzelir mi
Soran+1 yılImkansiz o asla bizim onunls hic irtibatimiz yok yani 3 aydir ne bir mesaj ne bir arama hic bir sey gecmedi aramizda doktorum onunla ayni hastanede oraya gittigim de dahi kontrol icin gorusmuyoruz
- +1 yıl
Anladım peki evlilikten önce ne kadarlık ilişkiniz vardı
Soran+1 yıl8 9 ay
- +1 yıl
Anladım sakıncası yoksa dm atar mısınız
- +1 yıl
Yanlış anlamayın çok soru soruyorum ondan
Soran+1 yılmaalesef hayır.
- +1 yıl
Peki sorun yok
Üzüldüm adına, keşke hamile kalmadan önce biraz evliliği oturtmak için zaman tanısaydınız.
05 Yorumla
Soran+1 yılKeske
Soran+1 yılPlanli bir gebelikti. O doktor ben muhendisim korunmayı bilmeme gibi bir ihtimalimiz söz konusu mu sizce?
Insanlar bazen bazi kararlar verir dogru ya da yanlis.
Soran+1 yılmaalesef evet ama ben elimden geldigince ona bunu hissettirmeyeceğim umarim bunu basarabilirim
+1 yılSıkıntılı zor bir süreç te beş ay evli kalıp 8 aylık hamilelik?
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu evet
- +1 yıl
Gebe kaldıktan sonramı evlendin yani
Soran+1 yılBu detaylar sizi neden ilgilendiriyor?
- +1 yıl
Önemsiz detaylar tabi beş ay evli kalıp 8 aylık gebelil kafama takıldı biraz. Gel gelelim arkadaşların seni yargılamıyor yargılayan gözlerle bakmıyor sen kendini değersiz görme hissinden midir nedir en ufak bişeyi ona yoruyorsun bana şöyle bakıyorlar böyle bakıyorlar diye
- +1 yıl
Bir diğer mesele çocuğu aldıracak değilsin bu saatten sonra yalnızlık hissine iyi gelecek bişey var o da bebeği doğurduğunda gecen gündüzün bebek olacak yalnızlık hissi yaşamicaksın
Soran+1 yılZaten su an da calisiyorum belli bir is ortamim yakinlarim var yani zaten bir isle mesgulum ama tum bunlara ragmen yalniz hissediyorum yani icten gelen bir sey.
- +1 yıl
İlgisizlik olan yalnızlık seninki
Soran+1 yılAynen oyle denebilir.
- +1 yıl
Geçer ya gebeliğin psikolojisi değişik oluyor daha lohusalık var atlatırsın umarım bu psikolojiyi
Soran+1 yılUmarım oyle olur
seni yargılayan karaktersizlere de ki s... gidin
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya burada bile yok niye cocuk yaptin yok şu yok bu 8 aylik cocugu aldiracak mi kadin ne yapacak sanki de ayni seyi yazip duruyorlar insanimiz yargilamaya bayiliyor surekli gecmise takili kalma sorunuda var hayir bunu yazinca ne degisecek her turlu dogacak o bebek.. Kocasıda sorumsuz bi manyak kadinin bir sucu yok ki.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu durumu kabullenmen gerek artık tek olup bebeğinle ilgileneceksin hani değilse bebek de etkilenir
11 Yorumla- +1 yıl
Burada mıydın?
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Başta yanlış kararlar verilmiş. Ailen yanındaysa şanslısın.
10 YorumlaHiç moralini bozma hayat Neler gösterir daha konuşalım mı biraz
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durumun içindesin, bence barışmak ve o çocuk için fedakarlık yapmak zamanı...
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuk için en iyisini yapmalı. Gidip istemediği biriyle tekrar barışması çocuk için iyi bir şey olmaz. Kadın hep mutsuz olacak hatta belki de tartışmalar ve kavgalar olacak. Çocuğun böyle bir ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil. Tek başına da o çocuğu gayet iyi bir şekilde büyütebilir ve asıl fedakarlıkta bu olur.
- +1 yıl
@bosverseneismimimm İnan bana ailesi yarım olan çocuklar da pek mutlu olmuyor. Yine de bir şans denemeye değer diyorum.
- +1 yıl
birbirlerini sevseydiler birakmazlardi zaten kadin hamile halde calısıyo adamın umrunda oldugu soylenemez kadinin akli varsa barışmaz tekrar
- +1 yıl
@bosverseneismimimm 5 ay çok erken bir zaman, belki de yaptıkları hataları düzeltecekler. Belki de daha huzurlu alacaklar. Ben 2 yıl ayrı kalıp sonrasında tekrar birlikte olup üstüne 2 de çocuk yapanları biliyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliliğin ilk 1.5 2 senesi sıkıntılıdır hep hatta psikologlar ilk 1 yıl evli ciftleri ailelerin sık sık ziyaret etmemelerini söyler. Bence nu ilişki 2. Bi şansı hak ediyo
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimciniz olsun çok uzüldüm keşke ayrilmasaydiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOncelikle meslekler nedir?
Ailenlemisin Şu an
Ve bosanma kararinin asil sebebi nedir?
Veyaa konusmak istermisiniz012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanma davası açtınız mı şu an Süreç nedir Ve sizin Hamile olduğunuzu eşiniz biliyor mu
Soran+1 yılBen mühendisim babama ait sirkette calisiyorum oda doktor.
Ailemleyim , bosanmanin asil sebebi anlasamamiz ve cok cok fazla cinsellik yonelimi. Bosanma davasini ben actim hala devam ediyor ve tabi ki biliyor ayrildgimizda 5 aylik hamileydim
Cevap sahibi+1 yılAnladim...
Nafaka vs talep ettiniz umarim.
Cinsel yonelim derken, farkli taleplerimi vardi yoksa sizinlemi farkli tLepleri vardi...
O kismi tam anlamadim.
Soran+1 yılHayir nafaka istemedim.
Evet benimle cok fazla surekli bel alti sohbet , surekli ama surekli her konuyu cinsellige baglaması, daha once yattigi kadinlari bana anlatması bunu normallestrmesi ben ondan once baskasi ile birlikte olmayip ilk onunla olmadiysam bunun benim sucum oldugu kendi ruhsuzlugumu ona baglamama gerektugi soyledi. Benimle evlenme sebebi de surekli ve duzenli cinsellik yasamakmiş v. s daha cok uzar gider hep boyle.
Cevap sahibi+1 yılOhooo adam tam bir okuz ama ya
Kadin ruhundan anlamayan aptaaaaalin teki bu.
Siz bunla nerde nasil tanismistiniz.
Nafaka isteseydin keske. Tazminatta. Cunku boyle ucuz kisilerin bu kadar kolay hayatinizdan cikip gitmemesi gerekir. Bir bedeli olmaliydi
Soran+1 yılOndan gelecek parayı istemiyorum kaldi ki cocukta umrumda değil. Doktorum onun calistigi hastanede kontrole gittigimde dahi gorusmuyoruz arkadasi soylemiyor mu ya iste senin eşinde bugun gelecek ya da geldi v. s diye o beni sildi bende onu 3 aydir tek bir mesaj tek bir arama dahi yapmadik birbirimize. Onunla hastanede tanistik sonra beni sosyal medyada bulup ekledi o sekilde ilerledi.
Soran+1 yıl**umrunda değil.
Cevap sahibi+1 yılOhaaaa o derece yani. Bu nasil kin nefret ya.
Tamamda bu adam sadece duzenli seks ve evlenmis olmak icin evlenmis. Senin adina uzuldum, psikolojik anlamda cidden insani cok zorlar bu. Keske bebek isi olmasaydi enazindan butun bag kopardi. Cocuk olunca eninde sonunda bi sekilde baag kaliyor.
Tazminat iste sebebim suydu. Bu. Tip ahmaklarin cezasini cekmesi taraftariyim. Parasini sen kullan demjyorum ama al bagisla. Enazindan haddini bilsin. Boyle appptalca bir bakis acisi olamaz ama ya cidden acayip absurt
Soran+1 yılZaten o gun tamamen ayrildigimizi biliyordum bende icimden ne geciyorsa acik acik soyledim bagirdim cagirdim gittim. Sonra bana bu sana son mesajim bundan sonra arasanda mesajda atsan ben yokum senin hayatinda bir kelime etmem seninle gibi bir sey yazmis bende bisey yazmadim sonra bosanma davasi v. s actim. Cok inatci biridir biliyordum bidaha aramaz sormazdi ama bende oyleyim, annesi babasi kac defa aradı yeni yeni idrak ediyorlar onlarda tamamen bittigini.
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ama bunla. Yani bu kadar kisa surede bu noktaya gelmesi ve bir adim atmamasi. Olaya tamamen cinsellik olarak bakmasi, senin yasamina bakis acina saygi duymamasi onun cidden psikolojik sorunlu halinin ifadesi.. bu meslektekilerin cogu boyle ama. Birazda bizden kaynakli, o meslegi asiri abartiyoruz cunku, sonucta boyle egoist ve sapkin ruhlari ortaya cikariyoe
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum artik bundan sonra ne olacak dogumdan sonra cocugu gormek isteyecek mi bir talebi olacak mi bilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılBunlari dusunme, vakti gelince is olucana varir. Sen Şu an kendine odaklan...
İlk oncelik bu maanayaktan kurtulmak olmali. Cidden maanyakmis.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem böyle 5 ay evli kaldın birde neden hemen evlenir evlenmez çocuk yaptın korunsaydın o çocuğun ne suçu var annesi babası ayrı düşman gibi olcak
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenir evlenmez çocuk yapıp yapmaması korunup korunması seni hiç alakadar etmez. Buraya okuduysan ne yapabilirim diye yazmış, beni yargıların diye yazmamış. Dünyaya bir bebek getirmek çok düşünülmesi gereken bir şey. Ve çocuğun hiçbir suçu yok. Eğer ebeveynleri çocuğu bir silah olarak kullanmazsa çocuğu sürekli kötü laflar ve düşüncelerle doldurmazsa düşman olmazlar. Bunu nerden biliyorsun dersen benimde annem babam ayrı hemde ben bebekken ayrılmışlar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birinden nasıl hamile kaldın veya neden aldırmadın? Çocuğa yazık
17 Yorumla
Soran+1 yılAldıramazdım.
Cevap sahibi+1 yılİslamcı olduğun için mi? Peki neden böyle biriyle evlendin? Ailen mi evlendirdi?
Soran+1 yılHayır ben mühendisim yıllardır calisan biriyim ustelik zaten 29 yasinda evlendim ailem nasil zorlasin bu yaşta.
Soran+1 yılHata yaptim en basindan beri bazi gercekleri bile bile göre göre kabullendim
Soran+1 yıl@Senemay48 Doktor o.
- +1 yıl
Neden aldırsın neden kendi cocugunun canına bile bile kıysın
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu aşamada çocuğuna odaklan derim şu an baska biride seninle çok sevmiyorsa şu aşamada evlilik birliktelik düşünmez yeni bir kişidede hatalı davranıp kendini yanlış hatali durumlara daha çok sokabilirsn biraz tek ve sakin kalmaya calis derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel mesleğin. maddiyatin iyi en azından çocuğunu rahat büyütüceksin hayırlısı olsun inşallah boşanmak da evlilik kadar normaldir
00 YorumlaAilen ve en yakınındaki insanlarla konuştun mu? Neler diyorlar? Psikolog'a gittin mi veya gitmeyi düşündün mü? Bildiğim kadarıyla belediyelerde ve hastanelerde psikologlar oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemle birlikte yasiyorum , annem , babam , ben kardeşim hepimiz ayni sirkette calisiyoruz aile sirketimiz var dolayisi ile hep birlikteyiz hepsi tüm konuya hakimler bana destek oluyorlar ona ihtiyacim olmadigini soyluyorlar ama öyle olmuyor iste herkes bir seyler konusuyor tanidiklarim , akrabalarim v. s. Psikologa gitmeyi dusundum ama vazgectim tüm detayina kadar her seyi anlatmak beni cok yorar diye dusundum
- +1 yıl
Senin ve eşinin maddi durumunuz iyiyse, ikiniz de ayrı ayrı iyi iki psikoloğa gidin ve her iki psikologa bir diğerinin numarasını falan verin. Psikoterapi sürecinizi güzel bir şekilde tamamladıktan sonra da ÇİFT TERAPİSİ için iyi bir psikoloğa gidin. Sorunların çoğu Allahın izniyle büyük ölçüde çözülecektir.
1- Psikoloğa gitmeden önce sorunlarını ve yazmak istediklerini madde madde kağıda yaz. O kağıtla git ve tanışma faslından sonra oku. Böyle daha hızlı yol alabilirsin. Gün içinde aklına gelen başkaca şeyler olursa onları da kağıttaki maddelere eklersin.
2- Gideceğiniz psikologların diplomalarını ve aldıkları eğitimleri sorun. Araştırın. Psikolog adı altında insanların parasını alan sahtekarlara gitmeyin.
3- EMDR ekolünde çalışan psikologlara gitmenizde fayda var. Çünkü EMDR en modern ve kısa sürede sonuç almanıza yarayan yöntemdir. YOUTUBE'a EMDR nedir yazıp araştırmanızı öneririm.
Soran+1 yılBizim aşilmasi imkansız olan problemlerimiz var geri dönüsü olmayan kaldi ki hic konusmuyoruz 3 aydan beri bir kez olsun ne mesajla ne de telefonla konusmadık. Ben psikologa gidersem onunla barismayi saglayabilecek yollar icin degil kendi yasantim icin gtmeyi dusunuyorum.
- +1 yıl
Tamam o zaman, kendin ve doğacak bebeğinin sağlıklı ve güzel bir ortamda büyümesi için git. bazı kişilerde psikoterapi birkaç ay sürer, kimisinde 6 ay veya 1 sene ama sonuçları çok güzel olur. Hangi şehirde yaşıyorsan şuraya bilgilerini girip iyi bir bayan psikolog bulabilirsin. Maalesef link ekleyemiyorum. Google'a EMDR TÜRKİYE YAZ. En üstte www emdr-tr org olan
sayfaya gir. sayfada sağ üstte ÜYELERİMİZ kısmına gelip, oradaki TERAPİST BUL seçeneğini seç. İL İLÇE SEÇİP ARA BUTONUNA BAS : Orada çıkan isimler güvenilir kişilerdir
+1 yılAllah aşkına bu turk kadınları evliliği ne saniyor da evleniyor birisi bana anlatsın cidden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşi olsun istiyorsan konuşalım ben burada aldırmak isteyenlerle çok savaştım seni takdir ediyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu adamın ilk bakışta tam olarak neyinden etkilendin? Vede çevren neden tuhaf bakıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocugu istemiyor gibi konustun..
Canindan bir parca ondan vazgecilir mi, yaoma boyle
08 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok tabi ki istiyorum cocuktan dolayi degil ben yasadiklarimdan dolayi bu sekildeyim.
Cevap sahibi+1 yılCok haklisin, peki maddi imkanin ne durumda, neredensin?
Soran+1 yılMaddi durumum ondan iyi zaten benim sorunum maddiyat v. s degil , ailemle calisiyorum mühendisim o doktor.
Cevap sahibi+1 yılEh, imkanin var. Durumun rahat..
Manen anlasamadigin insani dusunup, dert etmeye luzum yok ki. Ama kendini ifade eden guzel insansin kendine gore insan mutlaka bulursun.
Cocuga ve gelecegine odaklanmalisin. Alisverise hemen basla, trendyol seni bekler ))
Ya seni merk ettim gormek konusmak isterdim, nerdensin sen
Soran+1 yılAma görüşemem maalesef bu imkansız Eskisehirdeyim.
Cevap sahibi+1 yılNe var yahu iki sohbet eder konusuruz. Guzel bir insansin, firsat verirsen yazmak istiyorum.
Profil ismin nedir, mesaj atabilrim ))
Soran+1 yılHayır istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılCok gerginsin, ozur dilerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel daha kimseye ihtiyacın yok bence güzel bir hayat olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız hisseyme ya, bul bitane sevgili, yalnızlığını gidersin
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. hamilesin kendini uzmemen gerekiyor çocuğun için. dikkat et toparlanmaya çalış çocuğun için. hsyirlisi buymuş yapacak bir şey yok
00 YorumlaYalniz yorumlara yazmissin bana boyle dedi diye adamin tek niyeti sev.. smek olsa niye nikahina alsin evlensin masraf yapsin gider bi es.. korta ya da se. x yapar gecerdi
00 Yorumla
+1 yılNasil. erkek o oyle hamile nikahli karisini arayip sormuyor 3 ay erkekligini haysiyetini s.. kiyim ben onun... Madem bakmicak ne yapiyor cocugu ser.. fsz
00 YorumlaUzulme sagligini bozma çocuğunu doğur çocuk olunca her şey yoluna girer
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuşmak dertleşmek istersen yaz lütfen dinlerim seni..
00 Yorumla
+1 yılBu sorunu kökünden aşman kocanı düzeltmen onu pişman edip sana değer vermesini ilgili olmasını sağlaman çok kolay aslında
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hamileyim, kocamla ayrıyız, çok mutsuzum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler