Kocam bana guzel davranmiyor tatli sozler kullanmiyor artik, ailesi yuzunden cok tartistik artik galiba onunda Icimden gelmiyor gibi cunki bende Ayni durumdayim. Şu an mesela ailesinin yaninda orada kaliyor memlekette gitti 2 gun sonra gelecek. Hayatinin merkezi gercekten annesi babasi ben Ve kizim geri planda kaldik hep. Ayrilmak dogru karar olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Geceydi... Bütün insanların çırılçıplak olduğu bir zamandı. Onları düşünüyordum;gümüş tepsilerdeki kristal kadehlerden zamanı yudumlayan insanları düşünüyordum. İrili ufaklı aynaların karşısında enseleri bembeyaz kadınlar boyanıyordu. Uzun uzun parmakları vardı kadınların. Öpülmeye alışmış dolgun dudakları vardı. Kocaman kocamandı kalçaları. O kadınları düşünüyordum.
Bir kurt geyiği kovalıyordu yüreğimde. Geyik soluk soluğaydı, yorgundu, bitkindi. Karların üzerinde akıp giden bir yıldız gibiydi. Koşuyordu. Koşmak kurtuluş değildi belki, ama bir ümitti. Koşmalıydı.
Oysa birer namlu ağzıydı kurdun gözleri. Avına güvenle, şehvetle yaklaşıyordu. Yeni bilenmiş, sedef saplı bıçaklara benziyordu dişleri. Bütün dileği et ve kandı. İstese geyiğe hemen yetişebilirdi, ama uzasın istiyordu bu şehvetli koşu, bu bütün damarlarına yayılan sarhoşluk bitmesin istiyordu.
Ben seni düşünüyordum. Çünkü geceydi. Sevişme zamanıydı insanların. Yanlızdım. Beni kuşatan duvarlar birer beyaz çarşaftı bu saatte. Kapılar tüylü, yumuşak battaniyelere benziyordu.
Ben seni düşünüyordum. Kimbilir ne güzeldin soyunduğun zaman? Nasıl kadındın? Nasıl öpüşürdün kimbilir? Nasıl kadın kokardı her yerin? Tutup avuçlarıma sığdırıyorum seni, gözlerime, dudaklarıma sığdırıyordum.
Sensiz kahrolmak vardı. Seninle yaşamak vardı dolu dizgin. Seninle her gece birbirimizi yenilemek vardı odalarda. Odalara sığmamak vardı. Bir sel gibi taşmak vardı gecelerden.
Elimi uzatsam tutabilirdim seni, öyle yakındın. Zamana kokun sinmişti. Belki de uzaktan günlerce koşsam yetişemezdim sana. Zamana kokun sinmişti.
Tuttum resmini indirdim duvardan.
Duvar ağlamaya başladı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Dm den yazabilirsin. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hemen öyle yıkılmaz evlilik
Ev kolay kurulmuyor. Alıp karşına konustunmu sorunların ne kadar büyüdüğünü büyük oldugunu vs anlattınmi?
Bazı insanlar bazı sorunlara çok ufak gözüyle bakarlar onu uyandırmak gerek
014 Yorumla
Soran+1 yılKonustum abi yine ayni. Mesela evin kirasi odenecek kocam hala memlekette hic calismadi bu ay
Soran+1 yılBenden istiyor abi.
Soran+1 yılEvet degil. Ama benden istiyor eger kendi yetmezse ailesinden istemiyor.
Soran+1 yılYok abi sorun ailesi Ve kocam. Ailesine destek cikar taraf olur ama para istemez onlardan. Nasil bir celiski Bu abi?
Soran+1 yılOnlardan istemez benden ister ama.
Soran+1 yılDaha acik konusurmusun abi kafasi hala orada derken?
Soran+1 yılNeyapmam lazim abi
- 5 ay
teşekkür @PAPATYA2727
Hemen ayrılmak doğru karar olmaz. Bence eşinle konusmalisin. Anne baba atadir elbette onların da yanında olacak ama artık evli bir eşi ve kızı var. Onun için önemli olan kendi çekirdek ailesi olması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam icin Biz degil ailesi daha onemli abi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmak karari vermek vermemek size kalmis birsey sahsen ben vermeeyen ama zindandada hpsolmus biriyim. Neden ve niiçunler kisiseldir. Bazen adim atabilir bazen atamazsin. ama onemli olan hayatindaki adimlar8 atarken nekadar kendi jstediklerine sahip olacaksin onemli olanda budur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence oturup etraflıca düşünmek gerek rahmetlii bsbamda böyle olduğu için annem boşamıştı eğer evleniyorsan önce eşin ve çocukların gelmeli. Ama böyle değilse karar senin reis
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz etkilendinizmi Bu bosanmadan?
Cevap sahibi+1 yılBen boşanmaları gerektiğrini düşünüyordum. Olması gereken oydu kimse kimsenin kölesi değil sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaaa benimde ayni problermlerim var ama takmiyorum kafama artik
82 Yorumla
Soran+1 yılKeske bende sizin gibi olsam. Neyapiyorsunuz mesela?
Cevap sahibi+1 yılGizlisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan biz güzel sözler söyleyip el üstünde tutuyoruz da ne oluyor ilgi sevgi verdik ne aldık ki :(
10 Yorumla Git onla konuş diyecem de , konuşunca da değişmiyor herkes kusurlu bacım eksiğiyle gediğiyle kabul edecen yapacak bişe yok
00 YorumlaNe yaşadığınızı önce iyice konuşun sonrasina net karar alırsınız. Aileyi dağıtmak en son düşünülecek şey olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılRuhen zaten bitmissiniz okeye dönuyonuz bedenen ordasin ruhen baska yerdesin belliki
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Kendi bitirdi beni. Şu an ailesinin yaninda mesela ne arar ne sorar bizi. Ben ararsam sorar..
- +1 yıl
çokta sürmez o evlilik zaten bi şekilde bi yerde biter diye düşnüdüm bilmiyorum ama bakcz görcez
Soran+1 yılKendi bitirir abi. Ben napiyim
- +1 yıl
çokta takılma ozaman kendini boşa üzmeye gerek yok salla gitsin
Soran+1 yılSevmiyor abi seven Adam boyle mi olur Benim yanimda mutlu degil ailesinin yaninda mutlu
- +1 yıl
abi ne ya sanki benden 10 ytaş küçük yürü git
+1 yılBence doğru. Mutsuz bir evlilikte büyümesinden ise bu daha hayırlıdır. Tabi önce kendisi ike görüşüp düzeltmek gerek
00 Yorumla
+1 yılAslında doğru olan arada bir şeyler bitmiş ise ayrılmak ama maalesef çoğu insan bile bile devam ediyor mutsuzluğu her geçen gün acı veriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak mutsuzluk varsa evet doğru neden yani iki güzel kelime soylenek zor mu değil mi bir çiçek gibi davransa sevgisini sözlerini sunsa yeter artar
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Nasıl tanıştınız ne zaman evlendiniz görücü usulü mü evlendiniz ne zamandır böylesiniz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu aile tartismalri bitmez mi hic ya herkesin yeri ayri bunu fark etmeli insan...
10 YorumlaBu isler karşılıklı kimse durduk yere eşinden sogumaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimi çık sevdiysem güzel sözler ettiysem iltifatlar ettiysem bağlanıp değer verdiysem terkedildim ve kocam gibi bı adama dönüştüm bende kimseye gram zerree sevgi vermek istemiyorum çünkü başka kadınların hoşuma gitsede sonradan terkediyorlar öyle erkkeelri iyi olan kaybeder keşke tamamen kocan gibi bir erkek olsam bende
00 Yorumla
+1 yılEş terapisi alabilirseniz deneyin tabi o kabul ederse ayrılık kolay değil ama bir seçenek
00 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenmiyorsa, konuşmuyorsa, umursamıyorsa ayrıl. Yoksa üzülürsün sürekli
00 Yorumla
+1 yılHiç beklemeden ayrıl. Kendi çocuğunu bile bunu yapıyorsa Bosan bak ileriye
00 Yorumla
+1 yılBence bu durumlarda geçici. Düzen bozmak da çare değil ki. Belki de bozuncada iyi olmayacak. Mutlu olacağınız şeyler yapın kendiniz için. Ve kızınızla bağlarınızı güçlendirin. Takılmayın böyle konulara bence. her şey birgün değişiyor emin olun
03 Yorumla
Soran+1 yılAbla artik 2 düzen var kendi ailesininki Ve Bizim kendi cekirdek ailemiz. Ben onlarin düzenine ayak uydurmak icin evlenmedim. Kimseyi dinlemek zorunda degilim. Kocam annesiyle biryere gittiginde daha mutlu abla benimle gider Bu kadar mutlu olmaz.
- +1 yıl
Eşinizi kafanızda takıntı yapmayın. Gerçekten hayat güzel. O olmadanda keyifli şeyler yapabilirsiniz. O da işi bitince dönsün yanına. Baksın ki evdeki hanım da sıkıntı yapmıyor onu mutsuz etmiyor. O da sizin için bişeyler yapmaya çabalayacak. Yaşla değişiyor bakış açıları olaylara hem. Belki o da bıkacak bu düzenden kendiliğinden yanınızda yer alacak. Huzur verin👍hayat akıyor
Soran+1 yılAnnesinin yaninda cok mutlu abla annesi beni buraya gotur der goturur aile ortaminda cok bagli annesinin her dedigini yapar Ve bundan asla sikayetci degil ama tatile gittik beni merkeze gotur gitmeden gezim dedim goturmedi direkt havalimananj goturdu git kurtuluyum senden dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi mesleğiniz var mi ekonomik olarak iyi durumda olmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılmaddi manevi yanında yoksa yük olmasının da anlamı yok bence
00 YorumlaÇok zor bir durum gerçekten konusalimmi biraz.. ilişkini beraber analiz yapalimmi
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
01 Yorumla- +1 yıl
Bı ilişki analizi yapalimmi seninle
İyide tamam ailesi zaten önemli bana ve anneye bakacak seninde ailen öyle ama kimse taraf almamalı
00 Yorumlageçen günde sormuştun sen anlattık ama hala aynı yerde takılmışsın...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yürümeyecekse ayrılmak doğru karar. çocuk olumsuz ortamda büyümesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Kadinin aklina niye ilk ayrilik geliyo bende bunu anlmiyorum kolay geldigindenmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle adamları anlamıyorum gerçi karısınıda bilmiyoruz ne kadar hatalı
016 Yorumla
Soran+1 yılBen birsey yapmiyorum abi sadece yuvan ailen biziz diyorum Ona bile karsi cikiyor Evet biliyorum diyor ama hep tartisir. Beni Kadin karisi yerine koymaz.
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle neyin tartışmasina giriyorsun görüşüyor musun onun ailesiyle
Soran+1 yılSurekli annesi babasini hesaba katarak yasamak istiyor evliligi abi. Birseye karar veriyoruz kocam Annem üzülür yok babam dogru bulmaz havasinda. Beni Kadin olarak gormuyor.
Cevap sahibi+1 yılAz bir şey okudum aşağıda yazdığını anasını nasıl kovdun evden?
Soran+1 yılKocam Benim ailemi bide kendi ailesini aradi beni sikayet etti anneme burun kiviriyor diye annesine destek cikti istemiyor annemi dedi. Bunun uzerine annesi evimize geldi bende evden kovdum kadini.
Cevap sahibi+1 yılAdam haklı kusura bakma tamam anasını istemiyorsun keşke evlenmeden önce konussaydiniz sende haklı sayılırsın ama adamın anasını eve geldiğinde kovmak nedir yahu
Soran+1 yılHak etti. Kadini acitmak icin evlenmedim ben kocasiyla mutlu olmayi denesin.
Cevap sahibi+1 yılKadın naptı sana haketti diyorsun? Birde devamında ne söyledin anlamadım
Soran+1 yılKadini avutmak icin evlenmedim. Surekli evliligimde olmak istiyor. Gelip gitmek, sürekli aramak. Ben istemedigim icin boyle Ya hersey.
Soran+1 yılKabul etmiyor yani kendim Kadin olmami istemiyor. Kocamda sürekli Anne diyor.
Cevap sahibi+1 yılSen adamın öz anasını evinden kovana kadar belki haklıydın, birde nasıl kovdun yani git felan mi dedin bunu nasıl yapabildin
Soran+1 yılKocam Annen gelmesin demisti bana cunki Benim Annem geldiginde kendi annesi arka planda kaliyordu hem annesi hem kocam istemiyordu Bunu. Iste anneside bunun uzerine geldi eve bende Benim Annem Bu Eve gelmek yoksa seninde yerin yok Bu Evde dedim kovdum.
Cevap sahibi+1 yılBöyle anlatsana baştan bu nasıl bir adam ya hem ana kuzusu hem saygısız
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun bunu ya bunla kimse evlenmesin anasıyla yaşasın
Soran+1 yılEvet. Zaten yakindir oda. Boyle iste abi nerden tutsam elimde kaliyor
Cevap sahibi+1 yılAllah'a dua edin hayırlısı neyse o olsun bu adam düşüncesiz biri Allah ıslah etsin
Umarım düzeleceğini düşünmüyorsundur çünkü düzelmez kardeşim duzzzeeelmezzz tavır yap kötü davran bak nasıl yola gelir köy tekmeyi buna bundan bir cacik olmaz
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrılmayı dusunmetin en son çare o evliliginizi kurtarmaya çalışın sonra pişman olursunuz nexamandir boyle mutsuzsunuz
033 Yorumla
Soran+1 yılAbi evlendigimden beri 1,5 yil oldu artik ikimizde tukendik. Ben aile olmaya cabaliyorum ama kocam annesini babasini dahil etmeden aile olamiyoruz Benim Ve kizimla.
- +1 yıl
Bak beneguniz de var at kafamdan ayrılma fikrini t etsene herşeyi anlat bana bi yol buluruz belki
Soran+1 yılÖzet geceyim abi: Biz evlendik severek. Annesi sürekli gelip gitmek istedi beni her gun aradi. Bir kac ay sonra ben bunaldim kocama soyledim azaltsin ozel hayatim kalmadi dedim, demedim daha sonra üzülür dedi bana. Bu boyle devam etti abi ben artik gormek duymak istemiyorum evimden bile kovdum annesini, kocam kendi annemi aradi iste anneme boyle boyle yapior diye annesini destek cikti. Zaten bundan sonra duzelmedi hicbirsey. Sürekli benimle zitlasiyor. Bana birsey yaparken zorla yapior, bana uzuluyor, Bunu goruyorum. Ve Bu daha cok icime isliyor. Yaninda hep ben olurum maddi manevi destek. Ama o hep ailesinden taraf oldu. Şu an yine yanlizim ailesine gitti. Birdaha olmayacak dedi ama umudum kalmadi artik. Hep goturdu memlekete hem gitmeye aldi simdi Bu esnada benide tatile goturdu uzuldum yanliz kaldim diye. Ama koca 1 ay calismadi evin kirasi odenecek para yok kocamda. Benden isteyecek eminim bundan…
- +1 yıl
Seni ailen nerede onlarda kal biraz hem kafan dağılır hem dusujursuj iyi gelir koçan da eve gelince seni bulamazsa anlar biraz gidevilecegini seni biyere gidemez sanıyor galiba
Soran+1 yılAbi sürekli ailemdeyim zaten. Kocam 2 ay önce gitti 10 gun kaldim ailemde simdi yine gitti annesini babasini almaya 4 gundur yine onlarla ben zaten sürekli kendi ailemdeyim abi
Soran+1 yılHerkesin kocasi karisinin yaninda beni kizdiran Bu ben sürekli yanlizim
- +1 yıl
Anladim kardeşim maşı koçan varmis gerçekten ne sorumluluk ama onun ailesinde bitiyor siz neden bu kadar ayrı kaliyonuz gitsene esinin yanına demeleri lasim
Soran+1 yılYok demiyor onlarda abi ne annesi babasi demez git Hadi diye onlarin hosuna gidiyor oglan bize sahip cikiyor gozuyle bakiyor. Peki Ya biz? Ben Ve kizim?
Soran+1 yılBize Kim sahip cikiyor Şu an Biz yanliziz?
- +1 yıl
Anlıyorum kardeşim büyüklerden adam akilli birileri oturup konuşması lazim. onunlan sizden ve onlardan biri amca olur dayı olur
Soran+1 yılBiter abi ben Bu o duruma gelirsem bitiririm. Kendimi yeterince kucuk dusurdum kocam yuzunden. Herkes evinde kocasiyla ben sürekli annemdeyim onlarda farkinda abi yuvam bozulmasin diyorlar biliyorum. Cunki bana deseler gel diye ben gelcem biliyorlar
- +1 yıl
Çocuk var çocuk olmasa bozan diyecek bu kadar çekme diyecek de çocuk olunca omur boyu bu adamı gormek zorundasın çocuk babasını soracak tekrar evlensen çocuğa iyi bakacakmi yeni esin o var cok sıkıntı yeni
Soran+1 yılEvet biliyorum. Ama cocugumuzu bile dusunmuyor abi Neden biliyormusun Annem icin seni bosarim bile diyor… bende bosa git annenle birlikte iliskiye gir ozaman sana o karilik yapar madem O kadar heveslisin anan icin beni bosamaya bile dedirtti bana. Butun Iyi huylarim gitti kocam yuzunden.
- +1 yıl
O lafı nasi dedin kardeşim nasi bunaldiysan artik bizim de evde tartışma çıkıyor ama esim le imizde yeri geldiği zaman susmsyi altan almayı biliyoruz senin esin ailesine düzgün sadece onlara odaklanmis
Soran+1 yılEvet sadece onlari dusunuyor. Herseyi der oldum artik abi. Bende insanim beni b duruma getirdi…. Elim kolum bagli kizim olmasa gercekten 1 saniye durmam. Yuzunu bile gormek istemiyorum
Soran+1 yılHersey ana Baba mi benimde ailem var kocam icin onlarla kotu olmam ailemlede kocam icin kotu olmam. Ikiside lazim bana. Ama kocam boyle degil
- +1 yıl
Haklisin kardeşim çocuk olmasa zaten bozan derdim. ama çocuğunu düşündüm erken neden yaptınız çocuk ilk baslarda da boyle degilmiydi bu adam snlayamadin mi
Soran+1 yılHemen hamile kaldim abi gerdek gecesi. Benimki sans iste..
- +1 yıl
Evet kardeşim kararın boyleymis
- +1 yıl
Çocuğunu falan hic sevmiyor mu bu adam ona nasil dayanıyor ayrı kalmaya
Soran+1 yılAnnesi babasi Neden boyle abi? Neden ogullarina demiyorlar Tamam ilgilenmek ayri Fakat hic karini cocugunu dusun hic demiyorlar
Soran+1 yılResmini istiyor bende yollamiyorum gormek istiyorsan yaninda durursun Iyi bir Baba olursun dedim. Yollamiyorum.
- +1 yıl
Sana kızmış olabilirler o yüzden evden kovmustun ya
- +1 yıl
Ee oyle diyince o nediyor
Soran+1 yılBirsey demiyor ne diyecek dogruyu soyluyorum. Sessiz kaliyor. Yaptiginin farkinda abi. Iste bak diyorum bana ister kizsinlar ister sevmesinler umrumda degil. Kocam benden taraf degil sorun Bu.
- +1 yıl
Kac ay sonra boyle olmaya başladı sorunlar çıktı ve iste neden calismiyor
Soran+1 yılEvlendik 4/5 ay sonra basladi. Annesi cok bunaltmisti beni hergun arardi gelip gitmek isterdi beni cagirirdi. Bende hamileydim bundan ziyade sürekli onunla vakit gecirmek istemiyordum. Kocama dedim soyle azaltsin beni yanlis anlar dedim demedi üzülür diye. Olan bana oluyordu karsima aldim konustum kaynanayi azalt bunalttin K bakma anne dedim. Bundan sonra basladi hersey.
Soran+1 yılHergun yemek yollardi ben yemek yaptim dememe ragmen yollardi.
- +1 yıl
Anladim cahil kadın iste sorumsuz ne diyim kardeşim keşke bi çözüm buls BİLSEK
Soran+1 yılBunlari Iyi niyetli olarak algiliyor. Oysa karsi tarafi Bunaltti. Ve Yeni evliyiz rahat birakmasi lazimken kene gibi yapismisti. Bunlardan dolayi basladi abi simdi aldi basini gitti olaylar.
- +1 yıl
Aynen oyle kardeşim aynısını senin ailenin yapsa koçan da aynısını yapardı düşünceli olmak lazim
Soran+1 yılBenim Annem kocami asla aramaz. Mecburi kalmadikca. Ben kocami fazla ailemede goturmem ne gerek var kendim giderim. Kocam tam tersi sürekli gidilsin hergun arasin. Benim Annem oyle yaparsa Evet tepkisi Ayni olacak biliyorum. Cahillerle ugrasiyorum yoruldum. Nisanlilik doneminde annesi hic yoktu ortada kocamda gayet Iyi nayif biriydi evlendim hersey degisti.
- +1 yıl
Sonradan degismesi kotu oluyor zaten Kac yasında esin
+1 yılBenim evlenmemiş halim hangi konuda yanlızsın o önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sürekli ailem senden degerli diyor yani karisi yerine koymuyor. Sonra Ozur diliyor ama tekrar aynisi kizdiginda. Ailesine gittiginde ne arar ne sorar. Unutur bizi.
Boşanmak son çare olmalı bu konuda profesyonel destek almalısınız
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor değer vermiyor sevgi yoksa olmaz çocuk varsa sevmek sevilmek değer görmek lazım
00 YorumlaZor bir durum sana bişey sormak istiyorum lütfen
00 Yorumla
+1 yılKuzum boşan boşan sormana bile gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden sormana gerek yok dediniz?
- +1 yıl
Senin gibi bir şey yaşadım boşandım ve çok mutluyum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadarlık evlisiniz acaba
34 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yil
Cevap sahibi+1 yılDaha çok erken ya böyle şeyler yaşamanız için evliliğin başından beri böyle miydi
Soran+1 yılEvet sürekli bir Anne Baba tartismamiz oldu aile olamiyoruz kocamla sanki bana birsey yaparken zorla istemeyerek yapiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBu durum değişmezde yani eşiniz durumun farkına varmadıkça ki böyle erkeklerde bir sorun görmedikleri için durum düzeltemezler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz bir hayat yaşamaktansa boşanmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılKurtaramaz mısın peki Oluru yok mu
00 YorumlaSana ilgi alaka şefkat gerekli tutku haz lazım 😍
00 Yorumlabellı zaman gectıkten sonra monotonlasıyo sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Kendine bakmadan eşin uzaklasir
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç ve kaç yıllık evlisiniz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hak edene hak ettiği ver sende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı senim gibiyim. Moralin nasıl?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap yazmanı rica ediyorum. Konuşmak isterim.
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılMorelim bozuk Bu evliligi tek basima yasiyor gibiyim
Soran+1 yılBurdan konus.
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen bak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş o evlilik zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maaalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin büyüsü bozulmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıl oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrısu olur
00 Yorumla
+1 yılSana birkaç tavsiye verebilirim
00 Yorumla
+1 yılkaç yıldır evlisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen tek misin
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin yoksa aldatırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Doğru değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Boşa
00 YorumlaOlur bence kurtul kocandan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok entereasann
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlarının nedir
00 YorumlaBoşan bence
10 Yorumla
+1 yılNe sanssizsin ya
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliliğimde mutsuzum, kendimi yalnız hissediyorum, kocam var ama yok gibi. Ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler