Evliliğimde hiç mutlu değilim. Sizce ayrılmalı mıyım?

- Merhaba, sizin evliliğiniz aslında zihinde bitmiş ama kağıt üstünde devam ediyor. O da anladığım kadarıyla evlilik fikrini çok özümseyememiş yani bekar hayatı gibi yaşamak istiyor. Elbette bazen kendi özel alanında takılmalı yani evli diye de her dakika yapışık olmayacaksınız ama bunu abartmadan dengeli şekilde yapması gerekir. Akşamları dışarı çıkma fikrini ben de tasvip etmiyorum yani neden böyle bir şey yapar ki bir insan? Eşiyle çıkar anlarım da yalnız başına akşam vakti neden gider? Yani bu konuda eşinizin hatalı olduğunu düşünüyorum ben de. Anladığım kadarıyla da pek çok kez bu konuyu konuşmuşsunuz ama orta yolu bulamamışsınız. Dolayısıyla bu saatten sonra bu ilişkiden hayır gelmesi zor. İkinizin de mutlu olması çok zor görünüyor yani o yüzden daha fazla birbirinizi yıpratmadan ayrılmanız son derece doğru olur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Eşinle uygun bir dille konuşmana rağmen problemlerinizi çözemiyor ve sürekli tartışıyorsanız ayrılmayı düşünmen doğru bir karar olacaktır. Fakat ben eşimle konuşmayı, orta yolu bulmayı hiçbir zaman denemedim diyorsan hemen ayrılmayı düşünmeni tavsiye etmem. Sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor ki kolayca yıkılsın. Önce yalnız başına enine boyuna düşünmelisin. Evliliğini kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışmalısın. Yol bulamıyor isen, eşinle konuşmayı denemelisin. Eşini sinirlendirmeyecek bir üslup ile akşam dışarı çıkmasını istemediğini nedenleriyle birlikte anlatmalısın. Eğer eşine mantıklı nedenler sunar isen isteğini yerine getirecektir. Yani kısaca iş sende bitiyor. Aklını kullanarak evliliğini kurtarabilirsin. Eşinin sürekli boşanmak istiyorum demesini de ciddiye alma. Anlık bir sinirle söyleyip sonrasında pişman oluyordur. Erkekler sinirlendikleri zaman söylediklerini kulakları duymaz.Görüş hala geçerli mi?
- Merhaba ,
evliliğinizin kaçıncı yılındasınız belirtmemişsiniz ama şunu kendinize lütfen tekrar ettirin..
Ciftlerin kendilerine ait birer özel zamanı olmalı elbette bu her gece ya da her akşam değil
ama en azından haftanın bir iki günü , kendi arkadaşları ile geçireceği zamanlara iki tarafında bir birine fırsat vermesi gerekiyor..
Hayatınızda bunu sağladığınız zaman, birlikte olduğunuz zamanlar daha eğlenceli ve güzel olucaktır..
Sürekli kavga ve tartışma iki tarafı da yıpratır , bu duruma karşılıklı çözüm yolu bularak ve inatlaşma içine girmeden halletmelisiniz..
Aksi takdirde önce sevgi sonra saygı kaybolur aranızda ve dönülmez yollarda bulursunuz kendiniziGörüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- İnsan neden evlenir..
mutlu olmak için ama sanırım sizin temel sorununuz birbirinizi çok iyi anlamamak
anlamadığınız için kavgalar çıkıyor ve birbirinizi de dinlemiyorsunuz
hal böyle olunca bu durum bu minvalde ilerliyor zaten evli bir adam her akşam dışarı çıkmaz bazı akşamlar çıkar ve fazla arkadaşıyla iletişimde kalmaz
Bu hala bekar hayatındaki gibi rahat kafasına göre takılmak istiyorsa evliliğin sorumluluğunu alamamış demektir
al karşına ciddi ciddi konuş gerçekten ne istiyor ne bekliyor böyle gitmez bu konuşmadan ayrılma önce çözüm ara.Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
924- Merhaba
Evli olmak eşinin bütün sosyal hayatını engellemek yönlendirmek değildir ama herşeyin bir ayarı olur tabi akşam çıkmak derken 7 de gidip 9 da gelir biraz değişiklik olur onun içinde bunda kötü bir şey yokSürekli tartışarak hiçbirseyi çözemezsinizKarşılıklı konuşmak lazım anlayış lazimTek bir tarafin istemesi ilede olmuyor ikinizinde bu evliliği kurtarmak için çabalamasi lazım. Aile terapisti yardımcı olabilir umarım size.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Mutsuzluğunuza neden olan durum bir türlü iki tarafın da tartışmaya neden olan konu üzerinde, memnuniyet sağlayacağı bir biçimde mutabaka sağlanamaması gibi görünüyor.
Eğer ikinizde sakin bir şekilde oturup sorunları çözmeye odaklanmazsanız evliliginizin çatırdaması kaçınılmaz görünüyor.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Sürekli kavga etmek sizi yıpratır, konuşarak sorunlarınızı çözmeye çalışın eğer olmazsa yollarınızı ayırın herkes kendi yoluna baksın. Her tartışmada ayrılma sözünü eden kişiden kimseye hayır gelmez, ayrılalım demek yerine çözüm odaklı düşünse yani iki taraf da buna gayret etseydi önce daha iyi olurdu ama çiftler birbirini kırdıktan aradaki saygıyı kaybettikten sonra hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor. Mutlu değilseniz ayrılın bakarsınız yarın öbür gün daha iyi biri karşınıza çıkar.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Senden ayrılacağım cümlesi
Bir evliliğin içine girdiği zaman tehlikeli durumlar ortaya çıkmış demektir.
Kişi bunu tehdit olarak kullanıyorsa gerçekten içten bir niyettr vardır muhakkak.
Bu sebeple sizde mutlu değilseniz sürdürmenin anlamı yok.
Uzadıkça sakız gibi bir yerlerine yapışır insanın canını yakar.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Evlilik demek sadece karı koca zaman geçirecek demek değildir.
Evli de olunsa herkesin bir özel alanı olmalı.
Yeri geldiğinde arkadaş ile dışarı çıkıp gezersin.
Ama bu kararında olmalı.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Devamlı öyle yapmanız normal değil. Sürekli kavga da normal değil, bence sizin de kendinizi düzeltmeniz gereken şeyler var.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Ortak bir noktada buluşamiyorsanız çocukta yoksa en iyisi baştan ayrılmaktırEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bu nasıl evlilik anlamadım. Kafanızda her şey bitmiş zaten. En azından o bitirmiş. Eşine senden ayrılacağım demek nedir. Ne diye evlenir ki bu tipler. Dışarıda gezip eğleneceksen, aile olmanın getirdiği sorumlulukları üstlenemeyeceksen neden evlenirsin, neden insanların hayatını mahvedersin ki.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- evliliği sindirememiş bir arizona kertenkelesi.
sızlerde arizona kertenkelesi beslemeyı sevdıgınızden bu tipleri buluyorsunuz.
şimdi boyle ise daha sonraları cok sey olur. bide kuyrugu dik tuıtup bosanacam dıyormus.
sneın yerınde olsam cocukta yok pat anamın evıne gıder tellerı acmam ertesı gun teblıgatı gonderırırm ona sonra baksın porsuk yoluna.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Birlikte çıkın akşam ya. Evli adam dediğin evde olur o ne öyle be? Ha, eğer böyle çok zıtlaştıysa ki ayrılacağım demeye başlamış. Sen de akşamları çık. Süslen püslen ben arkadaşlarımla buluşacağım de çık. Birkaç sefer yatağa yalnız girsin. Eve ondan sonra gel. Gece geç saatte gel. Ses çıkarırsa ben sana karışmıyorsam sen de bana karışma bizim ayrı hayatlarımız var. Sen öyle istemiştin hatırlatırım de.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Evlilik kolayca kenara atılmamlı bence. Sevip evlenmişsiniz. Oturup skaince ve güzelce konuşmalısın onunla bu konuyu. Sende onu çok sıkmamaya çalışarak bence ortak bir karar bağlayıp mutlu bir şekilde devam edebilirisnizEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Ayrılmak konusunu dile getirme çünkü bir ayrılık konusunu dile getirince artık her kavgada bunu dile getirmeye başlıyorsun. Sonra ayrılık istemeseniz bile ister istemez ayrılık oluyorEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bir yerde hata var çözemedim. Akşam ne için çıkıyor. Neye izin vermiyorsun?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
E haklısın orada. Sabaha kadar ne gezmesi ya. Ne zaman evlendiniz. Çocuk var mı?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Çok yeniymiş daha. Acilen konuş tatlı dil kullan. Bu böyle olmaz. Arada bir çık de. Ama istemiyorum falan gibi daystöe cümlesi kurarsan ters teper. Başka yollar dene ya da ..
- Belliki evlilik ona gore değilmiş. Evli adamin karisini birakip gecenin 3 unde arkadaşlariyla ne isi olur. Cocugun da yokmus ne icin devam ediyorsun?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bence ona belli günler için izin ver. Aynı şey başımdan geçti. Eşim çok kısıtlıyordu. Zamanla dışarı çıkmaları azalıcak. Ailecek görüşeceğiniz dostluklar edinin. Oda rahatlar. He bir de bu yüzden ayrılırmı insanEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Şöyle sorayım sana. İstesen eşini istediğin zaman aldatabilirmisin? Gayet ve kesin evet aldatırsın. Kocanında ruhu duymaz. Aynı şekil oda istesin seni istediği zaman aldatır. O yüzden adamı rahat bırak. İstesin istediğini yapar. Ruhun duymaz. Bunun gecesi gündüzü yok.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Bu sitede aktifsen böyle düşünmen normal. Ben daha önce bu siteyi bilmiyordum. Eşimi asla sorgulamadım. Ama bu sitedeki aldatmaları görünce insan ister istemez şüphe ediyor. Sende böyle bir yanılgıya mı düştün. ? Neyse sana bir fikir daha vereyim. Düşün eşin seni aldatıcak. Biriyle takılacak olsa haftada 1 kere yapar bunu. Geri kalan günlerde bir gece erkek arkadaşlarıyla buluşur. Diğer 5 gece senin yanında olur. Sırf sen anlama die. Sennin güvenini kazanmak için. Yani olay şu ya hafta da bir iki çıkayım ne olucak mantıpı. Sende müsade edersin. Ama seninki hep istiyor. Belliki arkadaş ortamından kopamıyır. Arkadaşları da bunla ya evlendin karından izin alamıyorsun die kafa yapıyorlarsaki ortamlar genelde hep böyledir. Adam kendine yediremiyordur. İnan seninki seni aldatmıyordur. He karı kız gördüğünde bakar o her erkek için geçerli
- Eğer anlasamiyorsaniz birbirinizi kırmadan ayrilmaniz daha mantıklı olur.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Eger ki mutlu degil ve uyum yoksa çocuk yokken ayrilEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Büyük konuşmak istemem ama güven duymadığın biriyle niçin evlendin? Sokağa çıkmasına karışıyoran, güven sorunu var demektir. Bence rutinlikten çıkıp kendine dön biraz kendinle ilgilen adama yumuşak davran onu biraz şaşırt ne bilim sürprizler yap. Sürekli evden çıkmak istiyorsa mutlaka huzursuzluk yasiyo evde. Henüz evli degilim ama biraz cilve falan yap ne bilim güler yüzlü davran mutlaka ikiniz içinde güzel olurEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Sakın çocuk yapma bu baştan adını koymuş bu işin hayata geçirmesi işten bile değilEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bu konuyu burada paylaşmak yerine bir terapistle paylaşıp profesyonel bir yardım alın..Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Daha Fazla (13)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş