3 aylık evliliğimde mutlu değilim. Ayrılmalı mıyım?

Meslek, ev isleri, yemek akliniza gelebilecek yukler uzerimde. Ustune eşimde ilgisizlikte var. Ikimizde isten sonra yorgun oluyoruz. O ya uyuyor, dinleniyor ya gidip spor yapiyor, hali saha falan ya da telefon falan takiliyor.

Bende isten sonra biraz dinlenip yemek falan yapiyorum. Kendimi uykuya/yataga ancak atiyorum zaten sonra. Bu konularda destek istiyorum ama pek yapmaya yanasmiyor. Yapsa da bana daha cok is cikariyor,2 kat yoruluyorum bu sefer. Yapmasi da isime yaramiyor yani.

Bir yerlere cikalim diyorum bazen yorgunum falan diyor. Haftasonu diyorum. Bazen cikiyor bazende bir haftasonumuz var zaten uyuyup dinlenelim diyor.

Beraberligimiz deseniz o da kötü. Yani yatakta da kötü. Yani ben ona maddi olarak, hizmet olarak, es olarak destek oluyorum ama ondan bir sey gormuyorum.

Yani yatak olarak bile yanında durmama gerek yokmus gibi hissediyorum. Performansi kotu. Hani beni bu sekilde bile baglayamiyor yanina. Sadece onun zevki icin yataga giriyor gibi oluyorum.

Yani neresinden tutsaniz elimde kalıyor bu evliligin. Cogu evlilik belki boyle bu ulkede. Kimse sesini cikarmadan devam ediyor ama ben etmek istemiyorum.

Ben bu adamı yatakta da duzeltemem, bu yasina gelmis ev işi de öğretemem, evlilik hic ogretemem zaten. Cok monotonuz daha 3 aydan. Her konuda monotonuz ev ve isten başka hareketlilik yok.

Arada da işte birlikte oluyoruz. O da onun lehine bitiyor, maci o kazaniyor ben degil. Yani bana yazık. Iyice sogudum yani. Bilmiyorum ne yapacagim?

3 aylık evliliğimde mutlu değilim. Ayrılmalı mıyım?