- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Öncelikle şunu belirtmeliyim mutlu ve güzel evlilik için huzur şart. Huzur, sevgi, saygının olmadığı yerde mutsuzluk hüküm sürer. Mutsuz bir evliliği önce kurtarmaya çalışmak eğer kurtaramazsak boşanmak şart. Eğer evliliğinizi kurtarmak isterseniz eşinizle konuşun eğer sizi dinlemezse araya büyük sokun, maddi durumunuz ve imkanınız varsa evlilik terapistine gitmeyi deneyin. Bunlar olmaz ise boşanın derim, sonuçta mutzuz bir evlilik kimseye bir yarar sağlamaz. Nasıl boşanacığım, gelir nerede? Derseniz. İş bulmaya çalışın derim eğer bulamazsanız bir sürü kadın dernekleri var, onlardan yardım isteyin. İş bulmanıza yardımcı olabilirler. Eğer bunlarım hiç birine sıcak bakmazsanız, çocuklarınız için boşanmayın, sabır edin derim.21 Yorumla
Soran+1 yılTek çarem çocuklarım için sabır deyip çekmeye devam çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız
En İyi Cevaplar
+1 yılİslam dini, aile kurumuna ve onun korunmasına büyük önem verir. Ancak eşler arası geçimsizlik, ileri dereceye ulaşır ve evlilik çekilmez hâle gelirse, boşanma bir çıkar yol olmakla birlikte en son başvurulması gereken bir çaredir. Kur’an-ı Kerim’de de, boşanmadan önce evliliğin devam ettirilmesi için fedakârlıkta bulunulması, hoşnutsuzluk veya soğukluk halinde bile tarafların meselelerini konuşarak halletmeleri öğütlenmiş; aralarındaki anlaşmazlık daha ileri safhaya gittiğinde, kadının ve erkeğin ailelerinden seçilen hakemler vasıtasıyla eşler arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi yolu tavsiye edilmiştir (Nisâ, 4/34-35). Bununla birlikte bütün anlaşma yolları kapanmış ve evlilik hayatının sürdürülmesi imkânsız hâle gelmişse, boşanma en makul bir yol olarak meşru görülmüştür.
Evli bir kadın, eşinin evlilikten doğan görev ve yükümlülükleri yerine getirmemesi veya kendisine karşı kötü muamelede bulunması halinde, mahkemeye başvurarak evliliğin ortadan kaldırılmasını isteyebilir. Mahkeme, tarafları dinledikten sonra eşlerin ayrılmaları yönünde karar verecek olursa, mahkemenin bu kararıyla dinî hükümlere göre, bir bâin talak meydana gelmiş olur.11 Yorumla
Soran+1 yılNede güzel anlatmışsın dinimizin gereğini dinden bi haber olmayana bunu nasıl anlatayım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, anladığım kadarıyla bir evliliğin ayakta kalabilmesi için gerekli hiçbir şey yok sizin evliliğinizde. Hiçbir şekilde ne uyum var, ne de sevgiye dair hiçbir şey. O yüzden daha fazla birbirinizi kırmadan, üzmeden ve daha fazla da vakit kaybetmeden ayrılık kararı almanız son derece yerinde bir karar olacaktır. Tabii başta kabul etmeyebilir veya bu kararı almanızdan dolayı hazmedemeyebilir ama zmaanla alışacaktır bu fikre ve eğer o da artık bir parça da olsa mutlu olmak istiyorsa boşanmayı kabul edecektir. Ama öyle biri değilmiş anlattığınız kadarıyla. Yani yapacağınız şey çekişmeli olarak da olsa boşanmak ama bu adam sizi bir kere bile tehdit ettiği zaman birilerinden destek almanız lazım. Anneniz, babanız veya başka bir aile büyüğünüz veya en son çare olarak polise gidebilirsiniz. Yani baskıya hiçbir şekilde boyun eğmeden alacağınız bu kararı uygulamaya koymanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin çaresi olur yani maddi ve manevi daha da büyük bir boşluğa düşebilirsiniz başlarda ama sonrasında fazlasıyla toparlarsınız merak etmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum ama ne yazıkki ölü bir anne baba ve destek olmaktan çok köstek olan aile yapısına sahibim o boşanma kelimesi açılamaz bile
- +1 yıl
Rica ederim. O zaman kendi ayaklarınızın üstünde durmalısınız. Çünkü bu şekilde bu evlilik sürdürülemez.
Soran+1 yılKesinlikle öyle yapıcam önce meslek edinebileceğim bir iş için evde hazırlanmam gerekiyor üni gibi sonrada boşanıcam
- +1 yıl
En güzeli.
Soran+1 yılÇok sağolun cidden çok motive oldum
- +1 yıl
Rica ederim. Buna sevindim :)
Şunu sormak istiyorum, neden evlendin? Bakın bir insanı hayatınıza bu kadar basit ve hızlı almayın. Evlilik çok önemli ve zor bir karardır siz bunu çocuk oyuncağı mı sandınız? Ne bekliyordunuz evcilik mi oynamayı? Hadi ama biraz gerçekçi bakın. Evlilik için önce sevgili olmanızı her zaman tavsiye ediyorum. Neden biriyle direkt sevgili olmak yerine flört ediyoruz? Çünkü iyice tanımak için. Ve evlilik için de sevgili olmalıyız ki iyice tanıyalım. Ayrıca şunu da unutmayın eğer ki arkanız sağlam değilse sırtınızı asla ama asla ne sevgilinize ne de eşinize yaslayın. Her an her şey olabilir siz her zaman kendiniz için bir yedek plan bulundurmalısınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende size şunu sormak istiyorum neden bilmeden yargılıyorsunuz önceki soranlarada söyledim anne baba yok ve birilerinin sizin için verdiği kararla hiç istemediğiniz haldede olsa ağzınızı açıp birsey demeden elden kolayca çıkarılıyorsunuz ve o küçük yaşta çocuk gelin oluyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta yaşadıkların seni mutsuz ediyor, hayatındaki ilerleyişi zorlandırıyor. Huzurla nefes alamamaktan daha kötü ne olabilir ki? Hayata bir sefer geliyorsun, sen de insansın. Çevrendeki birçok insan evliliklerinde mutluyken, senin mutsuz olman adaletsiz bir durum o kişilerden senin bir farkın yok. Maddi açıdan zor durumda kalıyorum diyerek o insanın kahrını çekmek zorundayım dememelisin. Senin de mutlu olmaya hakkın var, elin ayağın tutuyor çok şükür aslanlar gibi iş bulup çalışabilirsin paranı kazanıp daha emin adımlar atabilirsin. Bunları önce bir plan dahiline koy, herşeyini ayarla öyle eşinin karşısına çıkıp evliliği sonlandırmak adına ortak kararlar alın.. Risk ve cesaret olmadan elin kolun bağlı oturursun ve mutsuz olmaya devam edersin. Bence kendine bunu yapma.
00 Yorumla Şimdi ayrıl, devlete sığın diyeceğim de onlardan da pek fayda göreceğini sanmıyorum. Ne maddi anlamda ne de manevi anlamda yeterli seviye de destek olamıyorlar. Maddi anlamda; azıcık bi para veriyorlar, geçinemiyorsun. Manevi anlamda; psikopat eski eşinden korunmak istiyorsun, o güven duygusunu sana veremiyorlar. Arkanda çocuklarında varmış. Bu şartlar altında işin çok zor. Ailenin desteği olmadan yapamazsın. Hiç değilse belirli bir süre yanlarında kalır, bu süre içinde de bir iş bulurdun. Baba veya erkek kardeşin de eşinden korurdu. Tek başına bu yola çıkarsan üstesinden gelemezsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki anne baba ölü kardeş desen küçükler bende yok anlıcagın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi ve manevi olarak güçlenmen gerekiyor öncelikle.
Çocuklarına ve kendine yetmelisin ki boşanmayı o zaman düşünmelisin.
Farkındaysan ilk çocuklarına yetmelisin dedim.. Boşanınca sana dünyayı dar edecekmiş, nerden buluyorsunuz böylelerini, çok mu arıyorsunuz..
Allah yardımcın olsun ama şimdilik askıda kalsın bu düşüncen..
İlk evvela çalış, üret, biriktir, çocuklarını da al boşan.. Yeter ki çocuklarından vazgeçme, tek başına kaçarsan o çocukların dünyasını yıkarsın.. Belki tek başına kaçarsan eğer, bu adam bütün hıncını çocuklardan çıkarır..
Madem mutsuzdun niye bu adamdan birden fazla çocuk yaptın?
Allah yardımcın olsun.
Bu zaman içinde bu adamdan etkilenmemeyi öğrenmelisin..
Hakaret mi ediyor duyma.. Çocuklarına yoğunlaş, ne zaman güçsüz hissedersen kendini onlara sarılıp güç al..
Onlarda sarıldıkça güçleneceksin..
Unutma senin en değerli hazinen evlatların25 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yazıydı şu kısım hariç birincisi üste belirttiğim gibi görücü ve zorlu bir evlilikti ikincisi kaçma gibi bir yapıda olsaydım bunca yıl katlanmazdım üç eğer ilk başta çocuktan evvel bütün kapılar kapatılıp senin anca ölün gelir denildiyse kader deyip daha o küçük yaşta istemesende çocuk yapıp katlanıyorsun lütfen şunları paylaştım diye beni cahil olarak görmeyin ben zor şartlarda lisemi bile dışardan bitirdim sürekli Kitaplar okur her anlamda kendimi geliştiririm
- +1 yıl
Çocuk yaşta evlenmişsin, boşanmanı ölüm gibi gören ailen çare, tabi sende haklısın..
Çocuk yaşta, görücü usulüyle evlendiğin için, baskıcı bir kök ailen olduğu için kaderini kabullendin..
Sende haklısın, liseyi dışardan okumuştun, seni yürekten tebrik ederim..
Senin isteyipte başaramayacağın hiçbir şey yok. Ama şimdilik paranı kazan, biriktir..
Gücünü eline aldıktan sonra bu adamdan ayrılmalısın.
Şimdi ayrılık için doğru zaman değil - +1 yıl
Boşanmanı ölüm gibi gören ailen VaR (yazım yanlışı)
Soran+1 yılÇok motive ettin aynen dediğin durumu yaşadım teşekkür ediyorum
Soran+1 yılAynen dediğin gibi yapıcam
+1 yılmutsuz isen bu hayatı sürdürmek daha mutsuz edecek seni değil mi? yani bunu uzatmak yerine hayatını yeni bir sayfa açmak mantıklı değil mi?
Boşanırsın başka bir şehre gidersin sıfırdan başlarsın bu cesaret varsa sende tabi ancak cesaret yoksa yapacak bir şey yok maalesef..12 Yorumla
Soran+1 yılİnan cesaretin dibi var ama elde var sıfır yani ne bi meslek ne bi destek zor be arkadaşım
- +1 yıl
ailen peki onlar ne diyorlar
Merhaba!
Ben daha çok bu duruma nasıl geldiğinizi merak ettim desem haddini aşmış olur muyum? Yani eşinizle ne karakter, ne duygu ve düşünce dünyası ne de dış görünüş olarak uyumlu olmadığınızı ancak evlendikten sonra mı fark ettiniz? Eğer durum böyleyse, o zaman en büyük hata sizde ve şu an o hatanın bedelini ödüyorsunuz. Diyelim ki, evlenene kadar kendisini çok iyi gizledi ve fark edemediniz. Ama şu an ki durum da sürdürülebilir değil. Bundan kurtulmanın tek bir yolu var. Bir işe girip çalışacaksınız ve ekonomik anlamda özgürlüğünüzü elinize aldıktan sonra boşanma davası açacaksınız. Ayrıldıktan sonra sizi tehdit etmeye devam ederse de güvenlik güçlerine gerekli şikayetleri yapacaksınız. Dağ başında yaşamıyoruz neticede..06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım daha küçük yaşta aile tarafından uygun görülüp evlendirilen ve gençliğini gün geçtikçe tanıma dediğimiz kademeye kadar onu çekip gören birine dediğinize bakın üstede yazdım anne baba olmayan biriyim ve sırf güzelliğim ve yaşıtlarıma göre daha dikkat çekiciydim diye bir an önce evlendirdiler sırf başlarına iş açmıyor diyeymiş ulan kafamı kaldırıp etrafıma bakmazdım yaşıtlarım çıkma teklifleri yok lay lom yaparken
- +1 yıl
Yukarıda bir şey yazmıştım özür dilerim yanlış şeyler dedim. Öncelikle ekonomik özgürlüğünü sağla işe gir bunu yaptığın anda kimse seni durduramaz kocandan korkuyorsan kadın örgütlerine başvur illa ki sana yardım edecek kucak açacak kişiler olacaktır ayrıca devlette kadın sığınma evlerinde kalabilirsin boşanma sürecinde. Önceliğin kendi paranı kazan gerisinden korkma.
Soran+1 yılEn azından yorumlara bi göz atabilirdiniz neyse teşekkür ediyorum
Soran+1 yılMesut arkadaşım İnan bunları biliyorum sığınma filan ama öyle biriyle berberimki hayatımdan olurum
- +1 yıl
Cesaret edemezsen ömrünün sonuna kadar böyle yaşamak zorundasın o zaman her şeyin başı cesarettir. Başka bir şehire kaçsam seni nereden bulacak? En kötü şöyle düşün yaşayarak korkak gibi esaret altında ölmek mi yoksa ufukta bir özgürlük ışığı görüp savaşarak ölmek mi? Sen hangisini tercih edersin?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin adına gerçekten üzüldüm çok zor bir durum çaresiz hissetmek..
Aileden hiç kimse sana destek çıkmaz mi abla abi amca dayı kimse yok mu senin bu durumunu bilen sana yardımcı olucak biri?
Artık çok geç biliyorum ama çocuk inansin gerçekten önünü kesiyor anlaşamasi zor evliliklerde çocuk içinde anne baba içinde hayat dahada zorlaşıyor..
Çocuğunu bir süre babasına bırak kendine bir iş bul çalışanların hepsi meslek sahibi değil mutlaka bir iş bulursun ailende mecbur destek olmak zorunda.
Sonrasında seni yine rahatsız ederse şikayette bulun. Kendi özgüveni olmayan biri hu şekilde davranır sana öyle davranarak güçlü olduğunu düşünüyor aslında çok güçsüz aciz biri
O sana sizleri ile psikolojik şiddet uyguluyorsa sende susma doğruları söyle mutlaka sakın kaldığında düşünecektir..
Umarım herşey yoluna girer 🌸🌸00 Yorumla Bi avukat olarak söyliim; kesinlikle sağlıklı bir ilişki değil. İlla ayrılık demiyorum. Orta yolu bulmaya az bir ihtimal olsa bile denemelisiniz fakat görünen o ki yokmuş. Bunun birkaç yolu var. Öncelikle adli yardım talebinde bulunun, durumunuzu bildirip gelirsiz olduğunuza dair evraklar çıkartılmalı ona göre nafaka durumu söz konusu olacaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum bu paylaşımız için ama zaten bunları biliyorum ama benim o talepte bulunmam bile hayatımı karartır
Soran+1 yılteşekkür ediyorum fikriniz yeterli oldu umarım Birgün burda bitti kurtuldum diye paylaşımda yaparım
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 yaşında ki adamla evlenirken düşünmeliydin bunları baştan olgun olgun seviyorum deyip sonradan senin gibi pişman olan binlerce kadın var üstelik birde çocuk yapmışsın söyleyecek söz bulamadım ama kızıma bana hak etmişsin bu durumda olmayı belki de zengin olduğu için evlendin bilmiyorum git kendin yaşıtların ile evlen 45 yaşında ki adamdan bu saatten sonra bakım, ilgi, romantiklik, heyecan beklemek biraz absürt olur :)) Allah yardımcın olsun ilk önce ekonomik olarak özgür ol çalış iş bul kendine sonra boşanman kolay olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYa siz anlamıyormusunuz ne para pulu yahu annem babam olmayan teyze dayı elinde büyüdüm sonrada bana sorma çdan evleneceksin dediler daha 16 yaşlarımdaydım nasıl Kolay yargılayıp hak etmişsin diyorsunuz yazık be
Cevap sahibi+1 yılDedim ya özür dilerim diye Mesut. Aşağıdaki yorumlarda dedim cesaretin yoksa hiç bir yapamazsın boşanmak için böyle bu hayata katlanmak zorundasın. Oda olmazsa biraz kötü bir örnek olacak ama seni bu halinde seven bir erkek bulup onun yanına kaçacaksın daha da aklıma bir şey gelmedi kusura bakma biraz kötü bir örnek ama bir çıkış yolu senin için 🤷🏻♂️
+1 yılBen de aynı durumdayım, şiddet aldatma ne ararsan var. Çok düşündüm boşanmayı ama sıkıntı çıkaracak bir tip. Çocuk da var ortada ama son olaylardan sonra boşanmaya karar verdim yasak bitince yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağım. Bir an önce kurtuluruz inşallah sen de ben de, ortada çocuk olunca çok zor oluyor bağını kopartamıyorsun hiçbir zaman
37 Yorumla
Soran+1 yılOf offf lanet olsun ya nedir kadın olarak çektiğimiz neden sırf kadınız diye bunları yasamak zorundayız bize akıttıkları göz yasımızı dışarda silmek isteyen binlerce erkek var ama dönüp bakmıyoruz bile umarım dilediğin gibi olur darısıda basıma ama Rabbim biliyor Birgün bu esaretten kurtulursam kendim senin gibi hemcinslerimin destekçisi olarak bir kurumda çalışacağım
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle biz ne olursa olsun onlara yanlış yapmıyoruz ama onlar hiç çekinmeden yapıyor bunları... Ben de çok istiyorum böyle bir kurumda çalışmayı kadınlara destek olmayı yalnız olmadıklarını hissettirmeyi. Çünkü insan yalnız olduğunu düşündüğü zaman katlanıyor eğer bir yerden küçücük bir destek görse gücünü toplayıp kurtulacak. Korkuyla yaşamak çok zor
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle sıkıntılı bir durum. EVLENİRKEN niye düşünmedin
16 Yorumla
Soran+1 yılGörücü ve fikir dahi sorulmayan bir evlilik
Cevap sahibi+1 yılNasıl olabiliyor böyle bir evlilik dağ başımı lan bura
Soran+1 yılHor görme lütfen eğer annen baban yoksa elinde kaldığın dayın ve dedende senin hayatını böyle karartıyor
Cevap sahibi+1 yılOkumadın mı
Soran+1 yılZor şartlar altında yani böyle bir evlilik te bu psikolojide bide liseyi dışardan bitirdim şükür
Cevap sahibi+1 yılkocanla anlaşamadığın konu ne tam olarak ÖZEL DEĞİLSE
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ayrıl.. bu şekilde hayat geçmez.. geçersede sen bitersin.. ayrıl ve kurtul.. Allah yardım eder
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni zaten tüketti bitirdi en çok korkutugumda hep içime atıp hastalığa yakalanmam
Ablacım sen bu şahısla tanışıp görüşüp zaman geçirmedin mi? Birbirinizi iyi tanıdıktan sonra evlenmedin mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim görücü usulü hiç konuşmadan kendimi evli buldum çaresizlik
Soran+1 yılÇok sağol Allah razı olsun kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kolaylık versin gerçekten zor bir durum insan içinde olmayınca bilemiyor acını derdini😞
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol ya tam olarak aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılİnşallah Allah yardımcın olurda kurtulursun bu beladan hayatına kaldığın yerden devam edersin🙏
Soran+1 yılHiç yasamadımki hayatımı neyse çok teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek istiyorsanız yazabilirsiniz🙏
Cevap sahibi+1 yıl🙃
+1 yılÇocuklarını düşün ve onlar için uğraş ekonomik olarak özgürlüğünü al aya çalış ve al Git hangi konuda yadırgıyor seni fiziksel olarakmı
17 Yorumla
Soran+1 yılBak bunu yazdım diye egolu düşünme ama şöyle söyliyim dağ kadar fark var aramızda ben daha sosyal bakımlı her anlamla kendimi seven bir kadınım oda bunu biliyor ve kaldıramıyo
- +1 yıl
Anlıyorum yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl45 ve 29
- +1 yıl
Yaş farkı bayağı varmış
- +1 yıl
Böyle diyorsan eşinle girdiğin ilişkiden bile tat almazsın ki
Soran+1 yılNeyden bahsediyorsun ya bırak ilişkiyi elime dokunmayı bile hak etmiyor o konulara girme özeldede konuşmuyorum
- +1 yıl
Ya ne var bunda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendin artık çareyi yürütmekte bulacaksın ayrılmakta değil
10 Yorumla
+1 yılKurtar kendini ve çocukların hayatını yaşa
24 Yorumla
Soran+1 yılYaaa nasıl güzel bir cümle bunu okadar istiyorumki ama olmıcak birsey
- +1 yıl
Neden olmasın ki yaklaşık senin yaşlarında annem beni alıp bırakmış kimseden destek görmeden bu güne geldik
Soran+1 yılBak bende taşı sıksam suyunu çıkarırım hele evlat için canımı veririm ama öyle kolay olmuyo işte
- +1 yıl
Evet biliyorum kolay değil hala zorluklar çekiliyor anladım ne demek istediğini ama o evde çektiğin zorlukla baş edemezsin de dışarıdakiler ile baş edersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yoğunlar gösteriyor ki, tüm yollar kapalı ve mahkum gibisin ama tek söyleyeceğim şey, insan bu kadar çocuğu niye yapar. 1 bile yapılmamalı böyle ortama ama hadi oldu 2 olmamalıydı
00 Yorumla
+1 yılMķ evlenirken gözün kormuydu
110 Yorumla
Soran+1 yılŞu cümleyi dilerim kızın olunca ya da varsa Birgün hatırlarsın annem babam yok ve başkalarının elimde büyüyorsun daha 16 yaşlarındasın ağzın bile açılmadan biz uygun gördük deyip bir ay içinde oldu bittiğe getirildi burda hikaye anlatımıyorum içinde bulunduğum hayatımdan derdimden bahsediyorum
- +1 yıl
Ne beddua ediyon mk canısı
Soran+1 yılBak halen küfürlü konuşuyorsun
- +1 yıl
Hak ettin knk
Soran+1 yılDilerim sende yaşadıklarımı yasamayı hak edersin evde yaşadığım yaratığın zihniyetiyle şu an hiç bir farkın kalmadı
- +1 yıl
Mk inan kalbinin hakettiğini yasiyosun
Soran+1 yılSenin gibiler yüzünden yaşıyoruz bı durumları anladınmı dışarda denk gelsek yüzüne bakmam dediğim adam burda gelmiş bana kalbimden bahşediyor köpek gibi peşimden koşardın be burda profil gizli diye insanı yaşadığı durumla ilgili hor görüp sana bunları yazacak cüreti kim veriyor
- +1 yıl
33 yaşındaym peşinden koşan çok diye aldanma iktisat derki üçüz mala talep çok olur
Soran+1 yılVarya aşırı canımı şıktın sen benim annenden yola çıkarak ucuz mal diye konuşuyorsun sanırım şu son Ramazan günü böyle üzüp canımı yaktın ya sözlerinle dilerim şeninde canın yanar ha bu arada duam tutmaz ama bedduam yerini bulur ha bugün ha yıllar sonra
- +1 yıl
Kalbinin ekmeğini ye kizim
Daha sonradan pişman olmayacagini garanti. Edebiliomısun?
10 Yorumla
+1 yılDestek olan kımse yok mu
14 Yorumla
Soran+1 yılMalesef desteği bırak köstek olup engelliyorlar
- +1 yıl
Aileden degıl nasıl desem
Soran+1 yılHiç bir konuda yok
- +1 yıl
Ben o sureci astım zor oldu ama astım anlıyorum srni basta destek olan olmuyor
Çok zor bir durum üzüldüm
12 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok
+1 yılSeni bırakmaz o adam
16 Yorumla
Soran+1 yılKeske bide tip olarak tanısaydın yani güzellik ve zekamdan ötürü demek istedim bunu bildiğinden hiç bırakmaz bide aramızda 14yaş var anlıcagın babam gibi duruyo
- +1 yıl
Niye evlendin o zaman m... l
Soran+1 yılSoran olmadı bile evet böyle bir şey paylaşınca adama sorarlar niye evlendin aklın yokmuydu diye ama eğer görücü ve daha gözünü dışarı bile açmadan sırf güzel basımıza iş açmasın evlendirelim ana baba yok diye bakılıyorsa olaya elinden birsey gelmeden razı oluyorsun.
- +1 yıl
Burada kişilere güvenme avukatım derler saglikciyim derler hepsi yalan tuzağa dusme dikkat et
Soran+1 yıldeğil burada güncel hayatımda bile kimseye güvenmiyorum merak etme sadece sıkıntılı olduğum durumdan ötürü belki kafama yatan bir fikir edinirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
O hayat yaşanmaz, bitmiş.
Bosanamazsin sen.
10 YorumlaDüşünmeden git kendi carene bakarsın çalışıp
10 YorumlaMutlu oldugun yere aitsin herzamn
10 Yorumla
+1 yılGiiit
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri