30 uma basacağım seneye...
Millet 2. cocuga hazırlanırken ben daha o yola adım bile atmadım. Şu zamana kdr sevgilim dahi olmadı, bu nasıl bir talihsizlik bilmiyorum. Cami duvarına mi isedim ekmek kamyonunu mu devirdim 🥲

30 uma basacağım seneye...
Millet 2. cocuga hazırlanırken ben daha o yola adım bile atmadım. Şu zamana kdr sevgilim dahi olmadı, bu nasıl bir talihsizlik bilmiyorum. Cami duvarına mi isedim ekmek kamyonunu mu devirdim 🥲
yaşamak lazım, anlatmak ise eksik , yanlış yanlı, aldatıcı olabilir , kaderde varsa şayet evlenirsiniz, belki 31 de, belki 32 de, inşallah tez vakit dileğiniz gerçek olur
Şundan emin ol evlilikle bekarlık mutluluk derecesi pek bir farkı yok. Evlenince ömür boyu daima mutluluk yaşayacak diye kaygı yok, iyi günde olur kötü günde olur. Ben 30 yaşında bekarım böyle de mutluyum. Evlenmeyi niyetin varsa evlen ciddi bir evlilik iyi düşün.
Cevap
21Cevap
iştah açıcı bir yemek gibi.. taa ki ilk çatalı alıncaya kadar sonra lokma cigneye cigneye ağzında büyüyor eslikcilerinin de kolaylaştırdigi olmuyor yutamıyorsun bir bakmışsın boğazına takılıp kalmıs
niye kendini diğer evli insanlarla kıyaslıyorsun ki? herkes evlenmek zorunda mı? çoluk çocukla uğraşılacak devirde de değiliz ayrıca.
Bir sabah uyanıyorsun ve yanında birisi salya akıta akıta uyuyor.. İğrenççç.
Doğru kişiyle yapılan evliliğin gayet iyi biri olduğunu düşünüyorum
Doğru insanla karşılaşırsan her şey güzel olur bence. Tabii seninde doğru birisi olman şartıyla ☺️
Çok tatlı olmuşlar he böyle bişey için nasıl bir dua etmek lazım 😄
Aramaya devam et , armudun sapı, üzümün çöpü demeden
Bende evlenmek istiyorum ama karşıma o doğru insan çıkmadı maalesef
Belki boylesi daha hayirli, illa cikar karsina bir kismet uzulme.
Bir kadının o yaşa kadar evlenmemesi değil de hiç sevgilisi olmaması çok garip geldi. İstedin de mi olmadı, yoksa başka bir durum mu var?
boş ver bence, ya sen onu ya da o seni aldatacak bir gün. Herkes sahte oldu. Sahte olmayan %0,1 falan
Akliniz varsa 35 ten ince evlenmeyi. Hatta hic evlenmeyin cekilicek derr degil
ne güzel işte free takılıyosun ne şikayet ediyosun 😂😂
Evlilik bence iyi, özellikle geç bir yaşa kalmadan çocuk sahibi olmak. Yaşlanmadan çocuğun enerjisine yetişmek gerekir diye düşünüyorum. Hayatı evlilikle paylaşmak güzel.
Aynısını bende düşünüyorum bazen 33ü devirdik evlilik nasip olmadı. Ama benim hatam çıkan fırsatları değerlendirmezsen ahanda kalırız biz böyle, izleriz milleti😊
Valla evlenmede de yaşam sürer, ama bir süre kadar inşallah mutlu bir evliliğin olur:))
Karşına çıkanları reddetmişsindir ya da sana gelen kişilerin parası yoktur
Seneye 32 olacağım henüz bende adım atamadım. Rabbim hayırlısını versin
33 yaşındayım bende yoruldum insanın bu yaşa kadar bir düzen kuramamasi cidden problem inşallah en kısa. surede talihimiz açılır
Bende aynı durumdayım, büyük bir eksiklik değil bence
Aynı şeyi düşünüyorum. Ama doğru insanla olmadıktan sonra o da sıkıntı.
Çıkar elbet ya karşına düzgün biri sen kalbini ferah tut senin olan seni bulacaktır 🙏
Nasiple kısmet ikinci bir çizgi var rabim isterse olur
Gelecekteki kendimi gördüm sanki, çirkinsen ve fiziğin kötüyse çok normal
Seni üzmek istemem ama 22 olacağım hala sevgilim olmadı geç kalmış hissediyorum sen 30sun xbshjwjwjs
O yaşlarda işte kendini açmaya bak yoksa 30 lara geliyorsun öyle
Evde kalmışsın sen bak ben 2 kere evlendim
İyi b.. k yedin
Tamam en çok sen evlen
Evlen yorulmaz yok olursun
hep merak ettiğim bir duygu
Adam bulursan harikaaa
O zaman senjnle atalim o adimi
Hemen biran evvel evlenin
ekmek kamyonu benzetmesini ilk kez duydum :D
Ne arıyorsun erkekte sen beğenmemişsindir
Ya hahhah