Bıktım usandım ailemden sorunları bir türlü bitmiyor harap olup gideceğim ne yapacağım ben?

Bıktım usandım ailemden sorunları bir türlü bitmiyor harap olup gideceğim ne yapacağım ben?

Maddi sıkıntıları anlarım sorun etmem

inanın parasız yaşıyorum eve gelirim mevcut şartlara uyum sağlarım yiyecek giyim,

he mükemmel mi? değil, sunulan kıyafetleride idare ederim, yiyecekleride idare ederim

anlarım halden zaten devlet sağolsun işleri iyice kötüleştirdi buzdolabı diye bir şey kalmadı

üniye gidiyorum yeminediyorum çoğu şeyden uzak duruyorum çünkü param yok

çalışırsam ileride gerçekleştirmeyi hayal ettiğim şeylere hazırlık yapamam

çünkü amacım sadece üni okuyup bitirmek değil

büyük hayallerim var, kendimi yazılım alanında geliştiriyorum hergün eksiksiz sebat göstererek sıkı şekilde çalışıyorum
proje fikirlerine göz atıyorum, git gide ilerliyorum

sadece internet faturası arada ödenmeyince kesiliyor o sinirimi bozuyor ama onada çözüm olarak çalışacaklarımı önceden pcye indiriyorum. internet kesilirse oradan çalışıp devam ediyorum

Her şeye tamamım , hiç gocunmuyorumda , çünkü beni besleyen bir hayalim var ve bazen mutluluk patlaması bile geçirebiliyorum , özellikte Elon Musk en büyük idolüm şirket depolarında yatmasına rağmen hayalinin peşini bırakmadı

Fakat sorunları bitmiyor sıkıntıları bitmiyor

babam bazen kahveden çıkmaz
annem zaten çocuklarının kocasının önünde mahvolmuş
ablamın ayrı sıkıntısı var,
kardeşimin ayrı sıkıntı var

bitmiyor evde kargaşa gürültü sıkıntı bitmiyor

her şeye rağmen dayanmamın tek nedeni, hayalime olan inancım ve tutkum

ama usandım artık

Sanırım bizler için kyk varmış

başvurdum ama bana çıkarmı belli değil, çünkü durumu iyi olanlar bile KYK'ya başvuruyormuş yalan rakamlar giriyorlarmış, onların yüzünden bizim gibi asıl muhtaçlara sıra gelmiyormuş

inş çıkarda hiç değilse biraz olsun nefes alırım, hepsini harcayacak değilim yapacağım projeye yatırım için biriktiririm, ama biraz nefes aldırır diye düşünüyorum

devletin acaba yardım için bir hattı falan var mı orayı arasam?