Evli ve çalışan kadınlar bu işleri nasıl idare ediyorlar? Resmen sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta performans sanatçısı bekliyor erkekler. Bütün gün tam zamanlı bir işte çalışıp para da getirmen gerekiyor bu arada. Bu durumları nasıl çözüyorsunuz?
Çalışan kadından her gün yemek, temizlik ve seks beklenir mi?
Seks nasıl 2 kişi olarak yapılıyorsa diğer saydığım temizlik yemek gibi ev işleri de 2 kişi olarak yapılırsa (öyle de olmalı bence) her gün seks yapacak kadar enerji kalır. Bu erkeğin nasıl yetiştirildiğiyle alakalı. Her şey ayağına hazır gelmişse evlenince de kadından bu şekilde bekler (yanlış olan), ama ev işlerine yardım ettirilerek yetiştirilmiş de evliliğinde de karısına yardımcı olur (doğru olan). Fakat kaldı ki eşler işleri paylaşsa bile her gün seks olacağını sanmıyorum. Haftada 4 olsun kaliteli ve dolu dolu olsun yeter bence.
Çalışan kadın eğer erkeğinin isteği üzerine çalıştıırılıyor ise birçok ev işine ortak olunabilir. Ama kadın illa çalışacam diyorsa biraz daha fedakar olmak durumunda. seks desen hergün olacak bişe değil bide eşle hiç değil. Zaten bildik tanıdık beden o yüzdrn çok sık olması mümkün değil ayrıca seks çalışan erkek istiyorsa kadın neden istemesin bu görev olmamalı bence herkes tadını çıkarsın. Genel temizlik ayda iki gün temizlikçi. Rutun temizlik kısa zaten yemek ortak yapılır biri ortalık toplarken diğeri bulaşık falan olur biter.
Merhaba. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Yemek ve temizlik yapmak sadece kadının görevi değil üstelik cinsel objede, değildir hayat denen bu yolda yürürken yolumuzu güzelleştirecek olan insan, aynı evi paylaştığımız yol arkadaşımızla sırayla iş paylaşımı yaparız, birbirimizin yükünü hafifletir sevgiyle gönlümüzü hoş ederek ruhumuzu ilgi alakayla besleriz, evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak hareket etmek, daha doğru kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Çalışmıyorsa ev işlerine hiçbir erkek yardım etmez, kadın da erkek de çalışıyorsa illa 2 tarafta bir şeylerin ucundan tutmalı tek taraflı bir ilişki değil bu. Her gün temizlik yapılmaz 2 güne 1 yapılır ve 1 defa erkek 1 defa kadın yapar yani 4 günde 1 sıra gelmiş olur. Seks konusunda da zaten hiçbir çift her gün seks yapmaz hem bir müddet sonra zevk alınmaz hem de çok yorgun düşülür. Kısacası senin dediğini bir erkek istiyorsa ya hizmetçi arıyordur ya da seks arkadaşı.
Her gün temizlik yapılmaz zaten çok yoruluyor işte. Arada dışardan yemek söylenir veya yenir. Her gün sekste yapılmaz kadının fizyolojik özelliğini bir kenara bırakırsak. Çalışan hangi karı-koca her gün zaten seks yapıyor ki? İmkansız.
Bu soruyu cinsiyetten bağımsız olarak cevaplamak istiyorum çünkü her iki cinsiyet için de verilebilecek cevaplar aynı zaten. İş hayatına yeni atılmış biri olarak bile çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, bunlar çok ütopik ve imkansız, hayali beklentiler… Çalışma hayatının getirdiği fiziksel yorgunluk bir yana, bütün gün oturarak çalışan birinin bile çektiği stres, mental yorgunluk günü kapatmaya yetiyor. Bazı akşamlar yemek yemek dahi istemiyorum, bazı akşamlar sadece atıştırıyorum. Bazı akşamlar sadece meyve, bazı akşamlar kuruyemiş, bazı akşamlar sadece yoğurt… Eğer biraz olsun enerjim kalmışsa veya çok aç hissediyorsam çorba falan pişirebiliyorum. Bazı zamanlar ise dışarıdan yiyorum. Bütün gün evde insan bulunmadığından ev çok dağılmıyor, kirlenmiyor zaten. Haftada bir gün büyük temizlik yapmak yeterli oluyor, onun için de bir temizlik çalışanından destek alıyoruz. Bu desteği almıyor olsaydık, tek bir izin günümde temizlik yapıyor olsaydım, aklımı kaçırma noktasına gelebilirdim sanırım. Seks konusuna çok değinmeye bile gerek yok. Kimsenin hergün seks yaptığını zannetmiyorum. Çalışan bir insanın -kadın/erkek fark etmez- işten eve geldiğinde her gün o kadar enerjik olabileceğini de düşünmüyorum. Gerçek hayat, böyle değil…
Ki ben evli değilim, ailemle yaşıyorum ama bence evlilik de bundan çok farklı olmamalı. İnsan eve geldiğinde de ayrı bir mesaiye başlıyormuş gibi beklentilerle karşılaşmamalı. Bir biçimde ev ve hayat arkadaşlığı olmalı evlilik… Böylesi beklentileri gerçekçi bulmuyorum. Bunlar bencilce hayaller olsa gerek sadece…
Yemek temizlik ve seks.. Bence hiç biri görev değil sadece tercihtir.
Yemek konusundan başlayacak olursak; Sadece aç kalmamak için yemek yenecekse eğer zaten o kişinin diğer iki konuyu da önemseyeceğine ihtimal vermiyorum.
Yemek, yapması da sunulması da ( kendine dahil ) yenmesi de başlı başına bir zevktir.
Beraberce yapılan ve göz göze yenilen yemeklerden bahsetmiyorum bile.
Hoş.. Her gün yapılacak bir imkan olmayabilir ama bütün gün iş yerinde görev paylaşımı yaparken özel hayatta, evde neden bu yapılmaz ki anlamış değilim.
Yani "sen bize yemek yaparken ben ortalığı bir toparlayayım" gibi..
Temizlik konusu da takıntı haline getirilmemesi koşuluyla yemek konusundan farksız benim için. Aslan yattığı yerden belli olur demiş ya atalarımız.
Allah aşkına sabah kalktığımızda bir yatağı toplamak kaç saniyemizi alacak ki.. Yataktan örnek verdim ki bunu yapmayan insan zaten diğerlerini yapamaz.
Haa.. Seks konusuna gelirsek;
Kendine saygısı olmayıp da yukarıdaki durumları hayatına yansıtmayan birey Bence uzun vadeli bir şekilde seks kousunda da zaten başarı sürdüremez.
- ki kaldı ki aralarında duygu gerektiren en önemlisi konu zaten buydu.
Özetle.. Hayatta hiç bir şeyi görev edinmeyin. Aksi halde sizi mutlaka yarı yolda bırakacaktır.
Evlilikte iş bölümleri vardır ve bu bizim toplumumuzda ataerkil şekillenir, yani yemek, temizlik gibi işler evin hanımına, tamirat, tadilat, alışveriş, maddi konuların takibi (faturalar vs), resmi kurumlarda yapılması gereken işlemler gibi işler de evin erkeğine düşüyor. Günümüzde çalışan kadın sayısının artması iş bölümlerinde bazı değişikliklere neden oluyor, alışverişi kadınların da yapması, yemek konusunda erkek yapmasa da daha fazla hazır yemeğe yonelinmesi, erkeklerin de evdeki derleme toplama işlerine yardımcı olması gibi. Bunların tamamı karşılıklı diyalogla çözülebilecek şeyler zaten. Ancak söz konusu yatak odası olduğunda beklentiler her iki taraf içinde ortak aslında. Kadın çalışmıyor olsa da, işten eve yorgun gelen eşinden kendini ihmal etmemesini bekliyorsa ki bu en doğal hakkı, erkekler de kadınlar çalışıyor olsa da yatak odasında ihmale gelemiyor. Bazı konularda belki bencil erkekler, özellikle yemek temizlik konusunda, ama söz konusu yatak odası olduğunda her iki tarafinda beklentileri ortak hale geliyor.
hem calısan hemde evınde cocugu ıle ılgılenen evını toparlayan mılyonlarca kadın mevcut.
bu sevgıdır aıle olmaktır.
ben calısan kadınlar arasında yetıstım annem anneannem halam vs. kadın figürü hep çalışandı ama evdekı erkeklerde destek olurdu.
türk aile yapısı saçmalığı gibi kaıdn evde herseyı yapacak dıye bir kaide yok . adam gibi adamla evlenılmısse karsılıklı dayanısma ıle sorun teşkil etmıyor.
ülke olarak ev hanımı kavramından cıkılmalı en buyuk basarı ceyız evlenmek cocuk dogurmak gorulmemelı kadın bır bırey ve kariyeri mevcuttur.
Şu; 'hayat müşterektir' anlayışına ne zaman sahip olacağız bilmiyorum. Anneme ne kadar şükretsem az. Çalışan olsun ya da olmasın (çalışmıyorsa bazı konular tartışılabilir ama) yemek, temizlik, cinsellik ne olursa müşterektir. Suistimal ettirmeyin kendinizi. Yemeği siz yapıyorsanız, sofrayı o hazırlasın. Bulaşıkları o yıkasın. Temizliği birlikte yapın. Cinsellik karşılıklı arzulamakla olur. İstemiyorsanız ya sizde istek yaratmalı ya da o gün olmamalı mesela.. Kamu spotu gibi oldu ama ben öyle yetiştirildim. Hala anneme yemeğe gittiğimde sofrayı hazırlamasına yardımcı olurum. Babam temizliğine yardım eder falan... Bunların artık aşılması gerekiyor.
Beklenemez elbet. Ancak kadınlar sırf savurgan diye kapitalizmin işine geliyor ve iş hayatına pozitif ayrımcılıkla getiriliyor. Kadın polisten girişte barfiks istenmiyor. Özel sektör gece vardiyası ya da fazla mesai, ağır iş veremiyor. Hem iş verimi düşüyor, hem erkekler işsizleştirilip, güçsüzleştiriliyor. Çocuklar ve ev annesiz perişan hale geliyor. Bir erkek paşa da olsa işsiz kadınla evlenir ancak bir kadın astıyla bile evlenmez. Evlilikler de azalıyor. Ayrıca iş hayatında kadınlar mutsuz. Feminizm gazıyla ruh hastası gibiler. Kadında stresle baş etme, otokontrol sistemi, problem çözme yoktur. Ağlar, antidepresan alır ve hata kabul etmez. İş hayatında başarasız olursa "ben bir kadınım" diye ağlar. Regl dönemlerinde zaten duygusal olan bir kadının hakim ya da savcı olarak hakkaniyetli bir karar vermesi beklenemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim memur bende sağlık çalışanıyım. Evim ile işim arası toplu taşıma ile 1.5 saat sürüyor. Her gün sabahın kötünde işe gidip akşama kadar ayakta çalışıp sonra en yoğun saatte eve gitmeye çalışıyorum. Üstünü başımı değiştirip yemeğe girişiyorum. Eşim gelmeden yemek hazır oluyor. Geldiğinde beraber sofrayı kurup kaldırıyoruz çay faslı derken benim pilim bitiyor. Eşim akşama kadar benim gibi çalışmadığı için yorulmuyor ve üzerine bir de beraber olmak istiyor. Yani onu da anlıyorum ama o kadar şeyin üzerine istemediğimi söyleyince küsmesi ya da sırnaşması bazen sinir etmiyor değil. Evlenirken çalışmana gerek yok evde otur diyordu ama kendi ailesi yüzünden borç batağındayız. Ama ona sorarsan ben istediğim için çalışıyorum.
Benden çalışmamı bekleyen eve para getirmemi bekleyen birisiyle olmaz zaten ben çalışırım ama bu benim sorumluluğum olmaz olmadığı için ev işlerini aksatmama da bahane olmaz ben nasıl ev hanımlığını üstleniyorsam sorumluluk olarak o da eve para getirme görevini üstlenecek bunların dışında ben çalışmak istediğim için çalışırım yani benden cinsellik ve temizlik bekleyebilir ama çalışmamı bekleyemez bunlar evlenmeden önce konuşulması gereken detaylar herkes böyle olmak zorunda mı değil tabiki çalışan kadın bekleyen bir erkek kadından ev işi de bekleyemez aralarında bölüşmeleri erkeğin de ev işi yapması gerekir yani bu her çiftten çifte değişir
çalışan erkek nasıl yoruluyorsa kadında öyle yoruluyor. kadınlar uranyumla çalışmıyo. aynı şeyi yeyip içiyoruz. sana ne kadar enerji veriyorsa banada o kadar enerji veriyo. bazen öyle olıyor ki eve gelip yorgunluktan yemek yapmayıp zeytin ekmekle öğün atlattığım oluyor...
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadın çalışıyorsa onun benden beklemediği şeyi ben nasıl ondan bekliyim ikimizde robot değiliz. Kadın dediğin temizliği ne zaman yapacağını bilir zaten yapacak gücü yoksa ve benimde vaktim varsa yardım ederim sonuçta Aslan yattığı yerden bellidir kim evini pis ister ki , yemek konusunda da tek benim için değil kendi içinde mecbur yemekle uğraşacak yapacak yani haaa gerçekten yorgun bitkin hasta olur yemeğe gerek yok gidip dolaptan zeytin peynirde çıkarıp yeriz canımız illa yemek isterse de dışardan et ızgara felan söyleriz yani bu kadar basit, seks konusuna gelirsek bi kahve yaparız ve birbirimizi tahrik ettik mi o zaman adrelanin patlaması yaşarız zaten yorgunluk kalmaz.
Valla kadından kadına fark var benim teyzem hem çalışıyor hem mutfakta çok iyi evde yoğurt da mayalıyor salça da yapıyor yemeğini temizliğini de yapıyor ablamın eltisi var kadının evini b*k götürüyor çoraplar bi yerde sıkılmış diş macunu ortada süpürmek desen hiç yok çalışıyorum diye doğru düzgün yemek yapmaz bilmez zaten bi kuru fasulye yapmış sırf su içinde fasulye yoktu
Seks her gun olmaz. Uzmanlar haftada 2-3 kez olmasının sağlıklı olduğunu söylüyor. Yemeği de her zaman kadın yapmak zorunda değil. Veya daha basit yemekler yapılabilir bazen. Veya disardan bi seyler soylenebilir. Temizlik icin bence az calisilan gunler tercih edilmelidir. Temizlikte en onemli seyler copleri duzenli atmak, bulasiklari her zaman toplamaktir. Detayli temizlik gunlerinde banyo yikanir ev dip kose supurulur toz alinir vileda yapilir. Erkek de temizlikte yardimci olmalidir.
Bence yok öyle bir dünya. İkimizde işten yorgun geleceğiz, ben evde de çalışmaya devam edeceğim, o oturup dinlenecek yok öyle bir dünya. Hiçbir şeye yeminle elimi sürmem, Tlc'deki çöp eve döneriz gram umrumda olmaz. Ya birlikte yapılır ya hiçbir şeye elimi sürmem.
Bekleyen çok Kendini yetiştirememiş Ergenler ya da Egolu Anne Oğluşları bekler. Sözde Seviyorum diyorlar yaa Seven Adam Sevdiği Kadına Eziyet etmez yükünü hafifletir. Ve nekadar fazla zaman birlikte geçirebilirim der Sevdiğim Kadınla. Kadın Sürekli İş yaptığında nekadar birlikte zaman geçirebilecekler. Yani demem o ki Erkekerinde İş Yapmaları gerekiyor
Çalışan kadının bi düzeni oluyor, temizlik konusunda özellikle. Yemek bazen zorlayıcı olabiliyor, çok yoğun veya yorgunsa dışarıdan söylenebilir. Seks de zaten bilinenin aksine yorgunluk alır, mutluluk hormonu salgılatır. Sağlıklı ilişki, mutlu ev. Eh bi de canım hemcinslerim ev işlerine yardım eden biriyle evleneceksiniz
Çalışan kadınım ve gerçekten çok zor. Eşim yemek ve temizlik konusunda çok yardımcı değil. Söylersen yapar ama söylemezsen asla yapmaz. Benim de robot süpürgem var o gerçekten rahatlık evim de küçük çabuk temizliyorum ama eşimin bu davranışından rahatsız olup sürekli lafını da ediyorum. Birlikte yaşarken sürekli yemek temizlik yapan adam evlenince saldı kendini
@naylonhayat ya işi bıraksa iyi de kocayı boşayınca ne olacak ileride ekonomik özgürlük önemli yani temizlik yapardım ben ama yemek yapmam asla zaten atıştıran biriyim zayıf kalmak için yemek yemiyorum
Erkek emekli oluyor çalış sa bile Sonra evde oturup eşini kendine hizmetçi ediyor Kadınlardada hata erkekleri yanlış yetiştiren kadındır Bide nerde saplantılı bir erkek var kadınlar onu buluyor adam ne yapsa aşkım diyor büyük hata kadınlarda
Beklenmemeli, işten eve gelince yemek yapmak çok zor. Annem çalışan bir kadın, ben işten gelince başlıyorum hazırlamaya sonra babam gelince yardım etmeye çalışır. Anne bu aralar çok yoğun çalışıyor. Gerçekten çok zor ve karşı tarafın anlayışlı olması gerekir.
Erkekler kadınları ihtiyaç robotu olarak görmeyi bırakırsa bunların çözümü de cevabı da basit. Temizlik her gün yapılmaz, özellikle kadın da erkek de çalışıyorsa ev zaten günlük pislenmez. İzin günü veya hafta sonuna denk getirilip birlikte yapılır. Yemek de birlikte yapılabilir, 2 günlük yapılabilir veya arada bir dışardan yenebilir. Seks ise haftada 3-4 günden fazlası zararlı olabilecek bir şey. Zaten yorgunluk, duygu ve ruh haline göre yapılıp yapılmayabilir.
Bundan kolay ne varki çok basit Ya eşini çalıştırmazsın zaten evde çalışması gerekiyor ikincisi calışıyor ise herşeyi sende ortak yaparsın onun kadar sende yorgun olursun ve eşitlik doğar imkanı olan mutlaka eşine araba almalı çünkü arabasız bir hayat çok zor temzilik beklenir ama danık olmak bir mutluluk sebebidir fazla detaylı AA bu burada durmalı gibi şeyler insanı rahatsız eder
Üstüne bir de baskılayıp bencillik yaparak trip atmalar? İnsanlar çok sıradanlaştı bence. Kimse de anlayış ve pozitif bakış açısı kalmadı. Herkes elime geldi nasıl olsa kullanayım modunda. İnsanlar sigaraya alkole ya da oynadığı oyuna gösterdiği çabayı bir gün eşine gösterseler sorun zaten çözülecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle bir beklenti yok da sen kendin uyduruyosun 🤷♀️ spor yapan bir erkekle beraber olursun görüceksin ki yemek = max 20-30 dk alıcağını. Temizlik zaten kendine saygısı olduğundan erkeğin %90 kendi pisliğini toplarsın onu tek de olsa yapıcaksın... jony sins değilse ve kimyasal kullanmıyorsa bir erkeğin seksi max 20-45 dk alır maxx... Hepsini toplasan günde 2-2,5 saat bile yapmıyor. Bence sen fazla tembel ve bencilsin 👌👌👌
Birilerinin beklentilerini karşılamaya çalışırken nasıl mutlu olacaksınız?
Cinsel ilişki kadının görevi mi yoksa tercihi midir? Görev olarak addedildiği zaman adına ***puluk deniyor da..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır çalışan kadın olursan evlenince esim yardım etmeli yemeğe ev işlerine hatta çocuk olursa çocuğun altını bile o değiştircekmis sevgilim oyle diyor yani bana hep ben yapcam diyor zaten bende başka türlü evlenmem ki sjsjsjsjsjsj yani ben herswyi yapabilen bir kadın olamam ona göre dedim
İkimizde çalışıyoruz o daha çok. Temizlik için haftada 1 veya 2 gün kadın geliyor hafta içi genelde dışarıdan yemek söylüyoruz , hafta sonu kendimiz yapıyoruz haftada 2-3 de birlikteliğimiz oluyor. Her gün seks , temizlik, yemek beklenmez zaten bunlar sadece kadının görevi de değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Atesli erkekle evlendiyse ve erkek istiyorsa yapin kizlar yani surekli kendi istediginizi dusunmeyin tavizde verin, sonra damin hep akli sey de kaliyor baskasina bile bakar mutlu olmayinca. Tecrubeyle sabit ondan soyluyorum, her erkek ayni değil ama çoğu oyle maalesef...
Eşim çalışacak tabii kafasında olan erkeklerin bunları beklemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Zaten kadın bünye olarak erkeğe nazaran hassastır. Tam zamanlı işte çalışıp akşam yorgun ve uykulu geldiği için fizyolojik olarak sekste performansı düşük olacaktır ve hatta sırf erkek istiyor diye mecburi yapacaktır. Çalışan kadın evinde yemek ve temizlik düzenini oturtabilir, pek tabii idare edebilir ama seks için aynı şey pek mümkün olmaz her zaman.
Bu düşünce yapısı sadece ataerkil ülkelerde daha çok mevcut ve gerçekten iğrenç sanki kadın değil objeyiz gibi hissediyorum bu düşünceleri duyunca. Tabii ki beklenmez bu kadının eli kolu ve cinsel organı varsa erkeğin de var yani.
Bunun çözümü çok basit kadın istemezse çalışmak zorunda değil iki temizlik yemek birlikte yapılabilir tek kadına yüklemek olmaz üç yatak konusu ise iki tarafında isteği varken yapmak daha zevkli olur tek taraflı ilişki asla keyif vermez 😊
iki tarafda çalışıyorsa ev işini ve yemek işini karı koca aynı anda idare edebilir eğer iki tarafında gönlü varsa cinsellik yaşarlar cinsiyetçilik yapmayalım kadın her işi yapıp halledemez hayat yoluna birlikte adım atıyosunuz
İş paylaşımı yapmayan bir adamla hayatımı paylaşmam şahsen. Her şeyi kadından bekleyen bir kültür hasta bir kültürdür. Eş olmak demek birlik olmak demektir.
Seks zaten karşılıklı olan bir şey. Kadından seks beklemek diye bir şey yoktur. Onun dışında ev işi ise zaten kadın ve erkek için ortaktır. Hele de iki taraf da çalışıyorsa
Çalışan kadından evi temizle yemeği yap hayrını bekleyemeyiz yaşandıkça sorunlar oluştukça yolu bulunur illa yeterki anlayışlı eşi olsun kadın da iyi bir eşse hal edilir bunlar
her gün temizlik ve seks yapılmaz bi tek yemek çamaşır bulaşık olur temizlik de haftasonu olur bunlar aile içinde iş paylaşımı yapılarak gayet hallolur seks de haftada 2-3 gün olsa normal zaten
bence biz erkekler evlenince, yemek için aşçı, temizlik için, temizlikçi, seks için ırıspi bulundurmamız lazım evde. karıyı da bazen çocuk doğurmak için kullanırız olur biter. ne o öyle karından ev temizliği yemek seks istemek? ayıp ayıp beyler.
pazarlikla bir yere baglanir konu :) boylelikle robotik hayat baslar :) sonra ilgi heyecan bitti diye biri digerini aldatir :) eeee ne oldu kimden ne bekledin ne aldim derken :) ver yarini ellere vur g.. nu yerlere olur :))
Ne alaka kaddın evde erkekte dışarda çalışıyo önemli olan işi eve sokmamak eski abimlerden duyduğum kavgayıda yatak odasına taşımıcan kadınlar çok yapıyomuş evlilikte küssen bile yatakta eline sırt çevirmicen ☺gerçi farketmiyoda☺
Çalışmayan kadından ev işleri beklenebilir ama seks bekliyor olmanın bir mantığı yok. Robot değil bu. Her gün de olsa haftada 1 de olsa kadının böyle bir zorunluluğu yoktur.
Yatak performansı ve ev hanımı görevini yapması yeter çünkü eşim prensestir onun çalışmasına gerek yok ben çalışırım hepimize de bakarım Allah ın İzniyle 😇
Çalışan kadınlar çabucak yaşlanıp çöküyor evlenince, aynı yaştaki evli çalışmayan kadınların cildi bebek gibi kalıyor. Feminizm ayağına kapitalizm kazandı, kadınlar çalışıp Özgür olacağız sandılar, banka ve AVMlerin kölesi oldular. Aklı olan kadın zaten çalışmaz.
O da iş, bu da iş.. Hepsini yapacak. Ama tabi kocasıyla birlikte. Çalışan karısına evde yeterli destegi vermeyen erkek, bence erkek sayılmaz. Olsa, olsa köle sahibi bir erkek musvettesi olur.
Eşlerin ikiside çalışıyorsa birbirlerine yemek olsun temizlik olsun beraber yapmalılar. Seks konusuna gelirsek günlük olacak diye bir şey yok motor bu mazotu koy sürekli çalışsın
Yok anasin , mı gitsin kendini b ecersin sonra gitsin bı temizlesin vakit kalırsa aç karnını doyursun. Hayırdır ya, ondan sonra kadın erkek eşittir, onuda beğenmiyor Lan yrrrram yiyip icip sıkıp yatiyon kadın senle nasıl esiitr.!
Üniversite bende çalışıcam haftalık gelen hizmetçi almayı düşünüyorum. Yemekleri bazenleri sipariş eder bazenleri lokantaya gider bazenleride ben beraber yaparız. Her gün sekste yapmam.
Benim gibi bir çok kişi hizmetçi diyor yardımcıyı pek kimse kullanmaz. Yani sizin duygusal algılarınız yüzünden oluşturduğumuz hizmetçi kavramını yıkamayız.
Temizlik için hafta bor temizlikçi tut, yemeği arada dışarda yiyerek hafiflet ya da eşinden yardim iste ama cinselliği aksatma yoksa onuda dışardan saglamaya çalışırlar 🙄
Temizlik Hergün yapılmaz, yemeği de çiftler birbirne yardım etmeli Fizyolojik olarak genç çiftlerin haftada 2-3 cinsellik yaşaması gerekiyor. Bence bu şekilde olabilir 🤔
Ne bu robot mu? Her seyı yapsın hadi yaptı her seyı 4 4 lük yapması beklensin? Evlılıkte bunları sorunsuz isteyen bir erkek kadınının canı çalışmak ıstemezse onun kısısel ıhtıyacları ıcın ekstra para vermeli şimdi kendımı robot yerıne koyan kadınlar bu dedıklerıme de karşı çıkar daha temızlıklerınden acız erkeklerden çamaşırları yıkamayı iş bölümü yapmasını beklemeyınn
İki kisi de calisiyorsa ev isleri ortak yapilmali tek kisiye yuklenmemeli eşitlik olmalı, seks zaten birlikte yapiyorlar ona bisi demiyoruz istege ve yorgunluga gore kendilerini ayarlarlar zaten