Toplu taşımada artık bayanlarda mı bunu yapıyor?

hergün eve minübüsle dönüyorum. malum iş çıkışı kalabalık oluyor. bizim mahallenin kızları da çok güzel ve de bir erkeğe sanki 5 kız düşüyor. her yer kız kaynıyor. neyse ben minübüse bindiğimde kaptan minübüsü ağzına kadar dolduruyor. bırak adım atacak yer kalmayı nefes almak bile zorlaşıyor. geçenler arkada 3 bayan vardı ben binice yer açtılar oturdum yanlarına. sonra bir sürü bayan daha bindi minübüse. ya inanın artık bayanlara rahatsızlık vermeyeyim diye camdan dışarı çıkacağım ama baynalra sürekli ban temas ediyor. hatta araç yaylandıkça neredeyse üzerime yatacak bazısı. yanımda oturanın bacağı sağ bacağımın üzerine çıktı resmen. ben utanıyorum eziliyorum şimdi yanlış anlaşılacak diye ama kadınlara bakıyorum gülüyor hallerinden çok memnun. acaba bayanlar bilerek mi bana fortluyor yoksa ya da rahatsızlar mı. sizce hangisi. bu arada ben son duraktan önce inacektim. kaptan müsait yer dedim. hepsi birden bana baktı. nasıl ineceksiniz şmdi dediler. ben arkadaydım bu arada. tekrar soruyorum kızlar bana fortluyor olabilir mi
Toplu taşımada artık bayanlarda mı bunu yapıyor?