Nezaket kalkıp kadınlara yer veriyor musunuz
Ben vermiyorum
Ben vermiyorum
Evet kadına yer veririm
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklere söylüyorum onalr engelli değil prenses değil ne saçma ya yer vermek yanlsikla baksan agzina sıcar seni mahkemelik eder kadının da eli ayağı var ayakta durur kimsenin prensesi kraliçesi değil hele de tıklım tıklım arabada kimse nefes alamaz yer vermek tamamen enayilik bana çok aptal geliyor öyle erkekler
Amacı zaten orada kızı tavlamaya çalışmak
Cevap
9Cevap
Benden büyük, hasta, yaşlı, hamile veya oturması gereken biriyse, cinsiyet gözetmeksizin yer veririm.
Kadınların ne özelliği varda yer veceğim.
Yaşlı, çocuklu veya ayakta durmasını zorlaştıran/engelleyen bir hastalığı yok ise vermem.
Vermek istiyorsam veririm vermek istemiyorsam vermem, vermek için 100 neden vermemek içinde 100 neden sayılabilir, vermem veririm falan filan noluyoruz kardeşim
Kadın diye yer vermek yerine yaşlı veya hamileyse vermek daha doğru Geçen biri kalktı bende inecek sandim oturdum ama meğerse yer vermiş yani🤷🏻♀️
Seni buyuk gordu herhalde 😂
Sacma
Iste o da abarti sacma geliyor onu zaten saka yapmistim :d
Tabi ki yer vermek gerekiyor. Senin vucut zindediliginde bir kadin ya da yaslinin ayni degil
Kadınlar bedenen erkekten aşağı yani?
Hamile bir kadin ya da ellerinde posetler dolu bir kadinsa demek istedigim. Yoksa genc bir kadin icin degil elbette
ellerinde poşetler olan bir erkeğe verilmiyor yalnız bu yanlış bir düşünce.
Zor durumda gorunen kim varsa yer vermek gerekir diye duzeltmeliyim ustad o zaman
evet en doğruswu bu.
Vermiyorum, kadın erkek eşit pineklesinler ayakta yol boyunca 😂😂
Yaşlı, hamile ya da sakat falan değilse asla vermem
vermiyorum, erkekler de enayi olduğu için yer veriyolar. yıl 2022 arkadaşlar şovalye mi sanıyorsunuz kendinizi.
Kadınlara değer vermek istediklerini söylüyorlar
Neden verelim onlar üstün bir varlık mı? Ayrıcalıklımı?
Çocuklu, hamile ve yaslilar disinda kimseye yer vermeyin yavrum
Asla vermem anca buyuklere
Sırf kadın diye yer vermem
Hayir kimseye vermem çocuklar dışında
Hayır maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?