AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Görgü nezaket kurallarından bir haber derim bakışlarım ile aşşağılarım şahsen hiç sevmem şöyle şeyleri
Eğer yanında biri oturuyorsa onun alanını daraltmamak için böyle oturulmamalı ama iki yanı da boşsa keyfinin kahyası nasıl istiyorsa öyle oturur.
Hemen yanında birileri yoksa oturabilir.
Ben uyarıyorum herkesin içinde bozuluyorlar.. sonra bir daha öyle oturmuyorlardır umarım
Gerek yok bir şey demeye. Herkes sizle aynı edep ve kültürde olamaz
Bunu yapan insanlse görgüsüzdürler ve çok itici bana göre
Toplum içerisinde nasıl davranmasını bilmeyenlerin yaptığı kaba, düşüncesiz ve itici bir duruş.
Çok terbiyesizce bence. Kadın da da erkekte de hoş durmuyor
Aha ben de böyle oturuyorum 🤣🤣 ters ters bakıyorlar yaşlı teyzeler 😂
Öyle rahat ediyorlardır isteyen istediği gibi otursun 😂😂😂
Onu bende cok merak ediyorum rahatsz eden bisimi var acaba nie o kadar cok açyolar
Kültürsüzlük bir kimlik olsaydı belgesi bu oturuş olurdu
Daha oturmasını bilmeyen saygısız insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz ne düşünelim.
O açtıkları yerin tam ortasına levyeyle vurmak lazım
Saçmalamayın ya. Senelerdir metro marmaray toplu taşıma kullanırım sık sık. Çook nadirdir rahatsız edecek şekilde oturan. Bununla ilgili uyarıda bulunmak çok gereksiz. Bi de utanmadan uyarı falan astılar.. kadın zihniyetinin şımarıklığı... tabi bi de kadın yalakaları var.
bu meriçler oldukça bu utanmazlıklar sürer gider
Ben buradayım özgüvenliği taslıyor. Bence özgüven değil ama özgüvenliyim tavrı o.
Hiçbir yerde oturamazlar hiçkimse oturmamalı en nefret ettiğim şeydir. İğrenç
Milyon kere üzerine konuşulmuş konular artık bu bilince erişilmemişse ne dense boş
İtici bir davranış bazıları da ayağını yan yatırıp bacağının üstüne koyuyor
Bunun nedeni kültür ve bilinç seviyesi başka bir şey değil.
bayanlar size açıklıyım durumu erkeklerdeki bu durum alışkanlık.. sebebi ise.. bacakları birleştiremiyoruz.. T. şşaklar engel oluyor otomatikmen o şekil duruyor ama genede edepli olup kendimi düzeltmemiz gerek..
Doğal. Olması gerektiği gibi. Yapısı gereği o şekilde rahat ediyor.
Yer kalmayınca eziliyorum. O yüzden herkes eşit açıklıkta oturmalı krdş
Toplayarak oturmalı bacaklarını. Dingonun ahırı değil orası
Görsellerdeki gibi açmak ayıp bende ama kadınlar kadar da kapalı tutamıyorum.
büyük saygısızlık
ama şu ana kadar hiç denk gelmedim sanırım
şanslıyım galiba bu konuda
sanırım galiba kasdnasf
A1 türkçe
Tam dövülesi kardeşimle de bunun yüzünden kavga ediyoruz.😂
İstediği gibi açabilir beni rahatsız etmediği sürece
saygısızlık, hayvanlık, görgüsüzlük. valla ağzına burnuna vurasım geliyor bu tiplerin
Topluluk içinde nerede olursa olsun edepli bir şekilde oturulmalı öküz gibi değil
bir gün bi tanesiyle tartıştım özür diliyor. dileme insan ol
Aynen demi
Ben böyle açıp oturan kadına denk gelmedim, vardır illaki görmedim sadece.. onu erkekler daha çok yapıyor
Hem saygısızlık hemde yer kaplama kusura bakmayın ama gerizekialı orda bacaklarını açmış iki kişilik yer kaplamış
Kalkıp bi tane döşüycen
Neyy
Öyle oturanlara diom bi tane döşücen
Haaa evet
Sadece toplu taşıma değil cinsiyet farketmezsizin normalde de öyle oturanlar sinir bozucu.
30⁰ lik bir açı şart bayanlar. Bir erkek tam kapayamaz bacaklarını. Malum organ yüzünden.
Hele otobüste ikili koltukta falan ouruyorsan ve yanindada böyle bacaklarini nerdeyse 360° açmiş biri varsa... Bildiğin görgüsüzlük
saygisiz ve adap bilmez.. bir de utanmadan hala kadınların acik giyinmesine laf etmisler magara adamlari
Yaaa kapatınca toplar sıkışıyor mecburen açıyoruz 😁😁😁tabiii kızlarda öyle durum olmadığı için sorun yok
Bugüne kadar bötle bir eylemi olmadı zaten istesem de yapamam. Çekinirim böyle şeylerden ayrıca hoş bir görüntü de oluşturmuyor.
Tek kişilik oturup önünde arkasında olan insanları rahatsız etmiyorsa belki oturabilir ama kömüş gibi yayılarak da oturmasın. Onun dışında kesinlikle saygısızlık ve görgüsüzlüktür.
Korkuyorum sanki bir anda zükü firlayip yüzüme yapisicak gibi fobi oldu bende
Peki kadınların yolda yürürken hiç yol vermemelerine ne demeli? Kıvrıla kıvrıla bir hal olduk omuz atmayacaz diye Hanfendilerin umrunda değil, sanki babasının tarlası
Kapatınca ağrı yapıyor sizin gibi içeride değil yumurtalar.
Aradakine tekme atasım geliyor
At sister at
Patlasın
Patlasın
Bacaklarını kırasım geliyor. Ya da sert bir cisimle tam o iki bacağının arasına vurmak istiyorum.
Padişah edası nedir yahu boyle bir. terbiyesizlik için daha sert ifadeler kullanmak lazim. Çirkin bir durus kasten yapanlar icin söylüyorum bunu
Ben erkek olduğum halde böyle insanlardan nefret ediyorum
Kadınların oturdukları bankın yanındaki boş yere elinde ne var ne yok koyması kadar itici birşey
bir kere otobüste yanimda oturan bir erkek aynı bu şekilde oturmuştu bilmiyorum cok rahatsiz olmuştum bence oturmamalılar bu sekilde
Ayı gibi gorunuyorlar
Çok iğrenç babalarının mekanı gibi yayılıyorlar hayır Yani plan ne 🤦♀️🤷♀️ oturma adab-ı diye bi şey de var :/
Tabi ki pis bir görüntü ve bence genlerle aktarılan çok eski bir durum fakat bu durum değiştirilebilir
iki bacağnın arasında sosis var. öyle oturunca rahat oluyor sdfsdjfllsdkgjf.
ama evet görgüsüzlük🙃
kadınların da göğüs dekoltesinden açık seçik giymesinden rahatsız oluyoruz, o ne olacak o zaman?
Nefret ediyorum öyle oturanlardan ya çok saygısızca bir davranış , utanmalılar gerçekten..
Edepsiz olduğunu düşünüyorum
Sanki evinde oturuyor, terbiyesiz
Ben sinir oluyorum bu duruma yan yana oturuyoruz sonuçta.
Resmen saçmalık toplu taşıma da bile ben üstünüm diye bağırıyor hayır bu erkek cinsiyetinin gösteriş merakı nereden geliyor?
farklı cüssedeki insanların farklı yer kaplaması doğal değil mi? ayrıca bunun gösterişle filan ilgisi yoktur. bir erkek bacaklarını bir miktar açmaya fizyolojik olarak mecburdur.
Yani yanımızda biri rahatsız olmadıktan sonra böyle oturmamız bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum rahatız
Bizim bacak aramızda torba var. Büzüşüp oturamıyoruz kadınlar gibi 😃