Ya nedir bu erkeklerde bacakları açarak oturma olayı? Terbiyesizce birşey bence bu.. yolda giderken bile minibüste otobüste bazı erkekler bacaklarını aça aça sanki plates yapıyor ya.. ayıp ayıp.. biraz edepli oturun. Sizin ananızın kızkardeşinizin karşısında öyle otursalar hoşunuza gidermi.. yapmayın bunu. Çok edepsizce ve ayrıca iğrenç görünüyorsunuz..
Arkadaşlr, özellikle erkeklere soruyorum, bu erkekler neden bacaklarını açarak oturuyor, toplu taşıma araçlarındada aynı, amaç ne?
Ayar olurum. Sapıktır bu kişiler başka açıklaması olamaz. 1- Malum bölgeyi gösterip sözde kızları kendine çekeceğini zannetmeleri ve kendini tatmin etmek istemesi. 2- Görgü ve toplum kurallarına uygun bir oturuş biçimi olmayışı. 3- Geçen hafta başıma geldi minibüsler bizim 2 kişiliktir her sıra neyse 2 li bir sıra boşaldı geçicez neyse adam geçti cam kenarına buraya kadar her şey normal lakin ilk o oturdu diye 1 koltukta oturupta bacaklarını açıp 1.5 koltuktan fazla yer kaplaması işi bozar. Bende boş kalan yere başta oturdum fiziki bir müdahale gerekiyordu yoksa sığıntı gibi oturacaktım yol boyu ittim bacağımla adamın ayağını baktı bana bende hayırdır birader bakışı attım döndü cama kafasını. Yer işgali de ediyorlar yukarıda ki fotolar da bile belli bu. Bir keresinde video gördüm yabancı ülkedeydi sanırım kızın biri su döküyordu öyle oturanlara aslında bu tarz bişeyi ülkemizde yasallaştırıp öyle oturanlara dökülmesi serbest bırakılabilir. Fakat bence bu bir suçtur direk polisin müdahale etmesi içeri alması gerekir cinsel istismar ve toplum kurallarna uymamaktan.
Taşaklarımız sıkışıyor rahatsız ediyor o yüzden açık oturmak zorunda kalıyoruz kadınların taşakları olmadığı için onlar genelde açmasına gerek kalmıyor tabi
Ölümüne acıyor senin taşakların olmadığı için bilmiyorsun ama taşaklar çok hassastır erkeklerin en hassas yeridir o yüzden korumak gerekir iyi tutmak gerekir
Geçen yabancı bir ülkede kız böyle oturanlara su döktüğü bir video yayınlanmıştı , sorun bizde ben böyle oturana ezerek bakıyorum iğrenç bir mahluk gibi bakıyorum , eşim oturunca da demediğimi bırakmıyorum
Benim anamin kızkardeşimin yaninda oyle oturmasındna rahatsız olurum , ama görmekten rahatsız olman suç değil
Yani adam bombos koltuklarda 180 derecede açsa görüntüyü bozuyor diye şikayet edemezsin.
Ama yanına oturur veya başkasının yanına otururda bacaklarını omuz genişliğinden fazla açarsa o zaman şikayet edebilirsin , senin alanına girmeye hakkı yok
Bu tarz bir duruş sergileyen kişi son derece can sıkıcı oluyor. Ancak şahsım adına konuşayım; yolda, otobüste, metroda iki büklüm oluyorum. Bende aynı şekilde kadınlarımızdan şikayetçiyim. Gerek ayakta, gerek otururken ben aman bir yerim değmesin, aman rahatsız etmiyim diye her dakika düşünüp, dikkat ederken onlar öyle rahatlar ki anlatamam! Bence bunu bir cinsiyete yıkmak doğru değil. Her iki tarafında yaptığı yanlışlar var ve bunlar göz ardı edilecek şeyler değil.
Bu bazen güç göstergesidir, bu alan bana ait demek Bazen baskın kişilikten kaynaklanır, her yerde ben ağayım gibi.. Bazen erkeklerin fiziksel yapısından sebep rahat oturamamaktandır. Ama en kısası şudur, bayanlar her zaman podyumda yürüyen manken gibi neden yürüyorsa, neden buna göre giyiniyorsa, neden hem herkes benle ilgilensin ama ben kimseye yüz vermeyeyim ağırdan satayım tarzından duruş sergilemeye çalışıyorsa işte erkekdeki bu duruş şekli de bundandır:) .. Kral Benim Bana Gel der gibi..
Geçenlerde bununla alakalı yurt dışında bir protesto görmüştüm... kadınlar böyle oturan erkeklerin üstüne çamaşır suyu döküyordu... belki burda da uygulanmasının vakti gelmiştir...
Memurlar, hocalar, öğretmenler, iş adamları testissiz mi yaşıyor? Demek ki oturma âdabının yolu cinsel kimlikten değil eğitimden geçiyor. Sizin gibi sığ*rların bahanesi bitmez. Tekmeyi yiyince hangi acı daha katlanılabilir anlarsınız. Benim babam abim bir kez bile böyle oturmuş insanlar değiller onların bir tarafları acımıyor demek ki. bir tarafından element uydurma!
1- Görgü kurallarına aykırı ve toplumda da iyi karşılanmaz. 2- Malum bölgeyi göstermek amaçlı yapıldığı apaçık belli. 3- Geçen hafta böyle bir durumla karşılaştım boş yer oldu geçicez neyse adam geçti cam kenarına baktım bacaklarını aynı öyle açmış bakıyorum adam 1 koltukta oturuyor ama kapladığı yer 1.5 koltuktan fazla zaten 2 kişilik yer boş 1.5 uğunu o kaplıyor bende otururken fiziğimi kullanarak bacağımla onun bacağını ittirdim hayırdır birader bakışı attım çevirdi kafasını. Herkes adam gibi otursun. Yer işgali ve cinsel istismar yapmaya gerek yok asıl böyle oturanları içeri atmak lazım.
Ben kendim oturuyorum demiyorum fakat oturana da saygım var kızlar da bakmasın olur biter yanında kimse yoksa eğer oturabilir ama ayakta birileri varken 2 koltuk kapliyorsa evet ahlakı olarak doğru degil
Ben sana öyle oturuyorsun demedim sadece sebepleri saydım da, şahsen benim yok mantıken de sağlık olarak düşünsek bile o tarz oturup rahat olma bir durumu olamaz bacaklar açılıyor daha çok rahatsız eder. Kızların bakıp bakmaması değil erkek olarak beni de rahatsız ediyor o tarz oturanlar. Resmen bu koltuk sırası bana ait tarzında ve cinsel istismar amaçlı bir oturuş biçimidir. Benimde bazen yanım boş oluyor ama 1 koltukla yetiniyorum araba da kimse olmasa bile. Ayaklarımı açsam hem pantolon çabuk arası açılır hem bacaklarım ağrır hemde kötü bir görüntü oluşturur.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Arkadaşlr, özellikle erkeklere soruyorum, bu erkekler neden bacaklarını açarak oturuyor, toplu taşıma araçlarındada aynı, amaç ne?
En İyi Cevaplar