Neden yayıla yayıla otururlar? Yanındaki kadını sıkıştıracak şekilde... aranızda bunu umursamadan yapan olduysa yanınızdakini rahatsız etmekten hiç çekinmediniz mi? Düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu metro konusunda bile iki yüzlüdür feministler. Sen bu konuyu erkekler üzerinden neden soruyorsun? Neden kızları eleştirmiyorsun bu konuda da , sadece erkekleri eleştiriyorsun. Bahsettiğin davranışı en çok yapan kadınlar. Ayrıca erkeklerin bacaklarını açması erkeklerin anatomisi ile alakalı bir şey. Feministlik yapacağına biraz biyoloji okusan belki anlarsın bazı şeyleri. Erkeklerin t**şakları var ve oturdukları zaman bacaklarını birbirlerine sıfır yaklaştırarak oturmaları neredeyse imkansız. Bunu kadınlar yapabilir ama erkekler asla yapamaz. O yüzden çok küçük de olsa bir aralık bırakmak zorundalar.
Bunu abartıp fazla bir şekilde bacağını açıyorsa yanlış tabi ona bir şey diyemem. Ama o zaman da sen de uyarırsın düzgün bir şekilde. Bacaklarınızı biraz toplayabillir miydiniz size zahmet? dersin. O da muhtemelen toplar zaten. Bu tarz ufak şeyleri bile sorun edip, buradan bile bir erkek düşmanlığı devşirmeniz, içinizdeki yüksek erkek düşmanlığının bir tezahürüdür. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır.

Boşver bro onun yarası başka
Kimse kimseyi rahatsız edemez fakat erkeklerin oturuş şekline karışmaya hakkınız yok... Biz diyor muyuz neden bacak bacak üstüne atıyosunuz kilodunuzu gösteriyosunuz diye?
Erkeklerin yapısıyla alakalı çünkü erkek bacağını kıstırıp oturunca kendini kız gibi hissediyor pasif hissediyor o yüzden bacağını yayıyor erkekliğini hissedebilmek için.
Ha bunu abartarak yapanlara yanındaki kadına sürtenlere birşey diyemem, ama erkek dediğin kız gibi bacağını kıstırıp oturamaz doğasına aykırı bu bir terbiyesizlik falan değil, size kasıtları olduğu için de değil kimse olmasa da o erkek öyle oturur rahatlığına düşkündür erkek.
Bu konuda biraz empati yapmamiz gerekiyor erkekler icin.
Malum organin sagligi icin tamamen bacaklarini kapatamazlar.
Iyice yayilsinlar da demiyorum ama biraz aciklik olmasi gerekiyor. Fazla abartiyorsunuz bu konuyu.
Sonunda
@dönemdekigerçeklik
Yanlis anlamayin ama bunu soyleyen kadinlara 10 dk yuzustu goguslerinin uzerine yatarak durmalarini soyleyim bakalim durabiliyorlar mi?
Beni mazur gorun lutfen fakat sizin durumunuzu en iyi bu ornekle anlayabilirler
Yapıları tamamen bacaklarını kapatmaları olanaksız. sapık gibi bilerek yapmadıkları müddetçe normal karşılarım
Cevap
41Cevap
Bir karışmadığınız oturuşumuz kalmıştı, ona da karışın..
Kusura bakmayın erkek doğmuşuz, kabahatin büyüğü bizde, çükümüz var lanetliyiz.
Hakaret edenler var cidden ya. Anlamak mümkün değil sizi çünkü nedenini bilemeniz tahmin etmeniz gerek. Erkek bacaklarını sıkıştırarak oturamaz çünkü organı sıkışır ve zarar verir.
Bazen denk geliyorum öyle durumda da rica ediyorum toparlanıyor hemen ama bu soruyu sadece erkeklere yönelik sormamalıydın kadınlar daha çok yayılıyor özelliklede metroda ve vapurda buda su götürmez ni gerçek
aradaki sığmıyorsa kapatamıyordur...
Özellikle dikkat ederim etrafımdakilere rahatsızlık vermemek için. Bu kadar hiç yayılmadım ama erkeklerin fizyolojileri gereği bacakları ayrık oturuyoruz. o koca malzeme sıkışıyor çünkü.
Ben öyle oturmam. Oturanlar kaba anlayışız insanlar.
Afedersin de senin de bacaklarının arasında 18 cm olsa sen de açmak zorunda kalırsın istesen de kapanmıyor biz napalım
32 yaşındayım. bu yaşıma kadar toplu taşıma da ne böyle oturan bir erkek gördüm. ne de bu durumdan şikayetçi birilerine rastladım. bu abartılmış kasten çekilmiş bir resim.
Bildigin öküzlük iste.. Sanki bir tek onlarda var alette. Rahat edemiyorlarmis guya. Yalanlarina tüküreyimm.
Ben toplu taşımada bir kadının bile yanına oturmam. İkimiz de rahat etmeyiz çünkü. Biraz özel alan olarak geliyor bana
Haklısın oturulmaması gerekir ama malesef oluyor bu durumlar. Sadece sıkışmak sorun değil görüntü olarak da rahatsız olan kadınlar var.
Genelde o şekilde oturmam. Şayet yanım boş değilse.
Kimseyi rahatsız edemem.
Bana göre görgüsüzlüktür.
Kimseyi rahatsız etmeden..
Kalça kasları ve alışkanlık ile alakalı olduğunu düşünüyorum, bir yerden sonra özel çaba gerektiriyor toplamak, çok geç..
Videoda izlemiştim. Rus kızıydı. Böyle oturan erkeklerin üzerine su dökmüştü.
Masumlarada dökmüştü
Bomboş metrobüste açana da , bombos metrobüstr uyuya kalana da , acıcık acana da döktü
Ve ceza almamış
Valla ben kendimden sorumluyum elimi bile sakinirim kaldi bacaklarimi acmak.. :/
Çünki hayvan, edepsiz, ayı , medeniyetsiz ve maganda olduklarî için.
Topluluk içerisinde nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyoruz çünkü. Erkek kadın fark etmez
bacağı açık oturanlar şehir efsanesi bence ben daha hiç görmedim çünkü
Fızıkı bır durum bır erkegın bacakalrı yapısık oturdugunu dusunebılırmısın :)
Hay erkekler kadar başınıza taş düşsün
Sanane be pis sapık!
İster açarız ister açmayız
Bizim bedenimiz bizim kararımız!!!11
sizene nasıl oturursak otururuz bizim rahatımızın kahyası mısın lan sen
Ben vlla öyle oturutorum hiç kusura bakmayın hanımlar deyip sizi sinir etmek isterdim fakat tabiki öyle sadece kimse yoksa otururum
istemsiz olur bazen ama bu kadarı da terbiyesizlik..
Sıkıntıya gelemeyizde ondan artı bir sıkışma söz konusu
zaten bütün erkekler sapık bütün erkekler fordcu bütün erkekler subyancı bir siz temizsiniz.
😂😂😂 bu ne öfke kardeş
@asosyal_pislik iyice b. ktan feminist bir ülke olduk. Birsey yok
Çocuktur onlar başla bir duruma yoramıyorum feminaziyi
@asosyal_pislik istediğine yor ben yukardaki soru için yazmadım zaten.. Saçma sapan işler oluyor. Cinsiyet eşitliği diye ne olduğu belli olmayan saçma sapan şeylerin peşinden gidip erkeği erkekliikten kadını kadınlık tan kopardilar
Ülkede bir konu hakkında bilgisi olmadığı halde fikri olan insanlar oldukça, bu tuhaf durumlar devam edecektir
@asosyal_pislik Sende haklısın bu durumlar devam edecek. Bir Girdap gibi bizi yutacak.
Kadinlar da uzun yolculukta iki koltuğa kıvrılıp yatıyor
Kucağına biri otursun diye herhalde bir kere yanlışlıkla düştüm birinin kucağına
Ayı oğlu ayı olanlae öyle oturur ancak
Ayıoğlu ayılar eksilemiş ahahhshahdhahhdja
gelin kucağımıza oturun diye
Kızgın şiş batiracan öylesinin sikine
Miktir git bitch
S a l a k oldukları için
Görende 190 falan sanacak adamı sıkıştiyorlar cool olmak için
Metroda yanıma oturan kişiler
2m boyum var metroda siz 160 kızlar dolusunuz bacak kadarsiniz hepiniz.
Düşüncesiz oldukları için 👊
Bu kadar açık olmamalı
3 bacak sahibi olmak kolay değil
daşşahlar sıkıştırıyo beaaa ondan hep
Vucut bizim vucudumuz. Karışmayın.
Saygıszlkdır bence oo
Taşaklar sıkışması diye
dalga rahat etsin diye:)
Sadece erkekler mi?
Beyin iptal
Abartılı bu
Hepsi değil
Abartmayın
Sığmıyo nabak
Hoş değil
Salaklik
Iki tane top var
Kesin ninja bu
Feministler ile islamcılar aynı zihniyette tamamen zaten. İkisi de dogmatik bir din çünkü. Emin ol kafa yapıları, zihniyetleri tamamen aynı. Sadece farklı dinlere inanıyorlar. Mesela feministler erkeklere kimyasal hadım işkencesi uygulanmasını savunuyor ve aynı şeyi islamcılar da savunuyor. Nafakayı feministler savunuyor, aynı şekilde islamcılar da, kadın beyanı esastır ı savunanlar feministler, bunu destekleyip savunanlar aynı zamanda islamcılar. Yani arada en ufak bir fark yok. Aynı zihniyet, farklı dinler.
@Ateist_Türk
Beyefendi oncelikle nickinizden anladigim kadariyla inanciniz yok. Ben de bilincli bir musluman olarak size bir dayatma yapmayacagim tabi ki.
Fakat asagida yazdiklarimi okuyun ondan sonra istediginizi dusunebilirsiniz.
1. Islam, Hak DİNdir. Feminizm ise gorunuste kadin erkek esitligini savunan fakat aslinda erkege de kadina da zulmeden bir AKIMdir. Islam'in feminizmle alakali bir yani yoktur. Bazi kendini Islamci feminist diye tanimlayan kisiler de Islami kendi cikarlarina gore kullanan kisilerdir.
2. Hadim konusu da feministlerin tecavuzcu erkeklere ceza vermek icin savundugu bir yoldur. Fakat Islamda bu tarz suclarin cezasi hadim degildir.
3. Nafaka konusuna gelince; bu da gene feministlerin tutarsiz davrandigi bir konudur. Islamda suresiz nafaka HARAMDIR. Sadece bosanma durumunda (ki sadece erkegin kusurlu oldugu durumlarda) sadece 3 aylik gecinmeye yetecek nafaka vardir. Bu surecte kadinin evlenmesi yasak cunku. Feministler ise bosanmada kadinin suclu oldugu durumda bile nafakayi savunabiliyor. Bunlar yanlistir, haramdir.
4. Kadin beyani esastir ilkesi son derece yanlistir. Bu da Islamda yoktur. Ortada bir mesele varsa 2 taraf da dinlenir ona gore hukum verilir. Bu "kadin beyani esastir" ilkesi yuzunden bircok kotu niyetli kadin kimi erkeklere iftira atabiliyorlar.
Gordugunuz uzere feminizm ile Islamin birbiriyle alakasi yoktur ve birbirlerine terstirler.
Feminizm kendince aslinda OLMAYAN esitligi savunup kadina da erkege de zulmeder. Islam ise Hak dindir ve adaleti gozetir.
Son olarak esitlik adalet demek degildir... Iyi gunler.
@DusunenHanim Eşitlik adalet değildir derken, şunu mu kastediyorsun. Erkek ve kadın eşit olmamalı, kadınlar narindir bu yüzden üstün olmalı. Değil mi, bu da sizin üstünlük anlayışınız. Senin söylediklerin sadece anı kurtarmak ve islam dinini savunmak için. Pratikte hiçbir gerçekliği yok. İslam=feminizm=erkek düşmanlığı. Bu 3 ü birbirine kardeştir.
Feministler ve islamcılar hadım konusunda aynı fikirde, nafaka konusunda da öyle. Erkekler kadına hiçbir zaman nafaka vermemeli. Ama islam ve feminizme göre erkek kadına nafaka vermeliymiş. Bu ikisi aynı zihniyet işte.
Sen anı kurtarmaya çalışıyorsun. Feministlerin büyük bir çoğunluğu erkeklerin kadınların üzerinde işlediği suçlarda hadım işkencesini savunuyor ama aynı suçlar kadınlar tarafından erkeklere yönelik işlenirse hadımı savunmuyorlar ne hikmetse, çünkü iki yüzlüler.
Akp islam bayrağını elinde tutan ve oy verenlerin de islamcı olduğu bir partidir. Akp ye oy verenler akp nin zihniyetini taşıyor.
@DusunenHanim Ve akp feministlerin savunduğu her şeyi istisnasız bir şekilde kanunlaştırdı ve hepsini de uyguluyor. Feministler ne düşünüyorsa akp de bunu uyguluyor. Akp döneminde taciz ve tecavüz iftirası atan hiçbir kız, bak istisna bile demiyorumm, istisnasız bir şekilde hiçbir kız ceza almadı. Ama iftira ile binlerce erkek hapse atıldı. Bunların bir kısmı anlaşıldı sonradan ve erkek serbest kaldı ama serbest kalmayıp hapis yatan binlerce erkek var. Çünkü "kadın beyanı esastır" diye saçma sapan feminist kanunlar var. Akp bunların hepsini çıkaran partidir. Akp ye oy verenler de aynı zihniyette, sosyal medyada insanların fikirleri , düşünceleri her şeyleri belli. Akp ye oy verenler kadın bir suç beyanında bulunduğu zaman ne yorumlarda bulunuyor biliyor musun? Kadın böyle bir konuda yalan mı söyleyecek diye yorum yapıyorlar. Hiçbiri şunu düşünemiyor, bu kadar çok taciz ve tecavüz iftirası var. Acaba kız iftira atıyor olabilir mi, kanıt var mı? Bunları asla sormazlar.
@DusunenHanim Bunları sormamalarının, düşünmemeleri ve sorgulamamalarının nedeni, çünkü islamda kadına resmen tanrı gözüyle bakarlar. Resmen kadınlara tapıyorlar. Bak buraya yüzlerce haber paylaşırım. Kadın erkeği katlediyor ve kadın diyor ki taciz edildiğim için katlettim. Peki kanıt var mı yok. Kadın keyfine göre erkeği katlediyor. Ve sonuç ne biliyor musun, kadın serbest bırakılıyor. Bunun gibi yüzlerce haber var. Kız erkek arkadaşını bıçaklıyor ve öldürüyor aldığı ceza 10 yıl. Anne olan bir kadın 2 tane erkek çocuğa işkence yapıyor. Bak şiddet demiyorum işkence diyorum. Sadece 3 yıl hapisle yargılanıyor. Kızın biri hırsızlık yapıyor. Polislerin kadının ellerini bile kelepçelemiyor ve serbest bırakılıyor kız. Ama 7 yaşındaki baklava çalan ufacık bir erkek çocuğu 17 yıl hapis alıyor ve elleri kelepçeli götürülüyor.
@DusunenHanim Bana ne islamı savun ne de feminizmi. Bunların ikisi de erkek düşmanı. İkisi de birbiriyle yarışa girmiş durumda. İslamda erkek hakkı falan yoktur. İslam kadın üstünlükçü bir dindir. Feminizm de kadın üstünlükçü, erkek düşmanı dogmatik bir dindir. Yani bunlar aslında aynı düşünce ve zihniyet yapısında olan iki tane dindir. Erkek haklarının güçlenmesi için bunların azalması lazım.
@DusunenHanim Erkek haklarının gelişmesi meninizm ve mgtow gibi akımların yayılması ile gerçekleşecektir. Ayrıca feminizm, femdom, findom gibi erkek düşmanı oluşumların da tamamen yok olması gerekir.
@DusunenHanim Din bir zehirdir ve insanlığa sadece zarar vermiştir. Bak biraz önce bir kadının açtığı konuyu gördüm ve dinci şeyler söylüyordu, dinden bahsediyordu sürekli. Ve kadın tecavüz iftirasına uğrayan bir erkeğin haberinin paylaşıldığı konuya girip, iyi olmuş yazan bir kadındı. Her türlü kötülüğün altından din çıkıyor. Dogmatik her ideoloji ve dinler zararlıdır. Bunlarla mücadele edilmeli.
@Ateist_Türk
Dedigim gibi ben soyleyecegimi soyledim gerisi size kalmis... iyi gunler
@DusunenHanim Ben de kendi fikirlerimi söyledim. Gerisi size kalmış. Size de iyi günler dilerim.
Sıkışıyor diye
Ağrıyo o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar