Yani biraz rahatsız oturmama neden olsa da benim hoşuma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılErkeklerin bacaklarını açmalarının nedeni bacaklarının ortasında sıkışan bir şey olması, bu yüzden az bir miktar açmak zorundadır. Bunu anlayamıyorsanız erkeklerin anatomisini bilmiyorsunuz demektir. Erkekler koltuğu işgal etmek için bunu yapmazlar. Ben hiç görmedim, varsa da uyarın, biraz yer açabilir misiniz deyin.
Asıl koltukları işgal eden, çantasını koyan, bacaklarını tamamen upuzun açarak başkalarının yerini de işgal eden kadınlardır.
Feministler ise bu konuda da iki yüzlülük yapıyor. Sadee erkekler sanki bunu yapıyormuş gibi tek taraflı bir şekilde bu durumdan bahsediyorlar, buradan bir erkek düşmanlığı devşirmeye çalışıyorlar.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1.90 boyundayım ve iri bir erkeğim. Toplu taşımalara istesemde oturamıyorum, bacaklarım sığmıyor. Bacak açmak hissiyatını bir tek ben öğrenemeyeceğim galiba... :D
22 Yorumla- +1 yıl
Oo kötüymüüş
- +1 yıl
Yoo o kadarda kötü değil, oturmaya ihtiyacım olacak kadar uzak yerlerde oturmuyorum. :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsen sevmiyorum. Öyle bir bacaklarını açıyorlar ki yemin ederim tır geçer şu yönden de yanlış bacaklarını açtıklarında tabii ki bütün erkekler için geçerli değil ama bilerek bazen yanlarında ki kadına ayağıyla dokunmaya çalışıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şekilde bacağını açan bir gerzeğe iğne batırdım. Döndü baktı, Ben de yüzüne dik dik bakınc birşey diyemedi.😑
324 Yorumla- +1 yıl
Bu kadarı abartı yalnız sözlü ikazdan öteye gidemezsiniz
Cevap sahibi+1 yılöyle bir giderim ki...
- +1 yıl
O zaman toplumda her rahatsız olduğumuz davranışı sergileyene iğne batıralım?
Cevap sahibi+1 yılYaptığı normal yani öyle mi?
- +1 yıl
Sözle ikaz edersiniz kimsenin vücuduna iğne batıramazsınız
Cevap sahibi+1 yıl@yağız1997 normal değildi inan bana. Yoksa ben de aşırı tepki vermezdim. Amacı teciz etmekti inan bana.
Cevap sahibi+1 yılinan nolur niye iki kere yazdıysam 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@buse_lez 😂😂 bacağına. Sonra çekti zaten 😄
Cevap sahibi+1 yıl@buse_lez Rahatsız olmasam yapmazdım.
- +1 yıl
Daha önce gözümle şahit oldum genç bir erkek 20 lerinde. kadın 30. Lu yaşlarda erkek oturuyor kadın ayakta otobüsün sallanmasindan kalçası adamın koluna deyiyor telefonla oynuyor farkinda bile değil zaten yaygarayi kopardı taciz ediyorlar diye yani demek istediğim şu ki yanlış yorumlamış olmayasın. Eger gercekten taciz var ise az bile yapmissin
Cevap sahibi+1 yıl@buse_lez Şalımdaydı☺
Cevap sahibi+1 yıl@yağız1997 Düşünsene ben bacaklarım cam kenarına doğru çevirdim bacaklar oraya kadar gelmişti.
Cevap sahibi+1 yıl@buse_lez Mavi değilsin de mi?
Cevap sahibi+1 yıl@buse_lez burada çok pembe görünümlü mavi. yani kız görünümlü abaza
- +1 yıl
İyi yaptın arkadaş 😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
107Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Neden hoşuna gidiyor?
Sanırım alışkanlık ondan.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir nedeni var.
Fizyolojik olarak böyle oturmaları olağan aksi takdirde aradaki organ sıkışıyor ve kişiyi inanlımaz rahatsız ediyor.
Hatta bunun deneyi var kadınlara takma giydiriyorlar kadınlarda o şikayet ettikleri erkekler gibi oturmak zorunda kalıyor ve anlıyordu erkeklerin durumunu
He sen diyorsan ki bacağını röveşata çekecekmiş gibi iki yana sonsuza kadar açan jimnastikçi arkadaşlar var diyorsan onlar hayvan boşver uyar ve yoluna devam hayvanı adam edemezsin20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Yanındakine saygısızlık olarak düşünüyorum. Ayrıca ter kokanların toplu taşımaya binmesine sinir oluyorum. Duraklarda ve sigara içilmemesi gereken yerlerde sigara içenlere keşke ölsen diyorum hemde seslice. İnsan önce kendine sonra başkalarına saygılı olmalı. Epi topu 1 rollon alsın sigaraya 10 lira veren o beyinsizler. Git 15 lira 1 rollon al kokma. sigara içenlerde toplu alanlarda içmesin. Devletin yasağı var ama uygulama gücü sıfır. Tüm metrobüs durakları otobüs durakları içen içene. Daha kötüsü polislerde bunu yapıyor. Çok gördüm. Ne diyeyim Allah herkese saygı versin akıl fikir versin. Azıcık utanç ve insanlıkta verirse olur.
00 Yorumla
+1 yılFiziksel durum bahanesine siginmayin... Bir tek sizde mi var bu takim? Bacaklari kapali oturan erkek sahip degil mi buna? Bacaklari acik oturani uyariyorum, bazisi sirf bana surunmek icin aciyor cunku. Aldirmazsa yanimdakine o eblehin duyacagi sekilde "Doguracak herhalde, ikinsa cikacak p. ici" diyorum. Hem yanimdaki guluyor, hem de ebleh toparlaniyor.
10 YorumlaHic acmam acilacak yer orasi degil bir kere, toplu tasima araci adi ustunde toplu toplu derli toplu oturacaksin orada kizlarda da var oyle elinde 30 cantayla biniolar bir oturuyolar felegin iptal ztn disarida parkta nerede olursan ol tamam rahat hareket et ac bacagini sonuna kadar ama tasima araclari zaten yeterince buyuk degil birde ustune bu gereksiz hareketlerle karsilasiyorsun 🤔
00 Yorumla
+1 yılTamam erkekten kadın gibi hanım hanım oturmasını bekleyemeyiz zaten ama oturuşu usturuplu olması lazım, yanındaki kişi ister kadın ister çocuk ister erkek olsun bu onun yayılıp oturabileceği veyahut istediği gibi oturabileceği anlamına gelmiyor. Kadınlar genelde bacak bacak üstüne atarken bunu toplu taşımada yapmıyorsa, erkekte dikkat edecek oturmasına ki gelde bunu anlat milleteö
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma gidiyor derken? Toplu yaşam alanında uyulması gereken kurallar var kimse kimsenin yaşam alına girip rahatsız etme lüksüne sahip olamaz ama bu rahatlık bu kendini bilmezlik hatsafada malesef
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna mı gidiyor? Saçmalık. Bazıları var ki ayıbı adabını bilmeden yanında bir hanımefendi oturduğu halde geniş geniş yanaşarak bacağı açık oturuyor ve bu senin hoşuna mı gidiyor? Bu sadece kabalık ve saygısızlık.
20 Yorumla
+1 yılFiziksel yapıları gereği tam kapattıklarında sıkıntı yaşıyorlar o yüzden insani bir miktar açsınlar sıkıntı yok
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. Bunun neyi hoşuna gidiyor? Saygısızlıktan başka bir şey değil. Toplum içinde yaşamayı öğrenmemiş, koltukta dahi oturmayı bilmeyen zavallılar olduklarını düşünüyorum.
10 YorumlaTek baslarina 4 kisilik yer kapliyorlar metroda
Eger yanimdaki kisi yaparsa cok rahatsiz olur uyaririm. Zaten toplu tasima araclarinin hemen hepsinde bu uyari yapiliyor.10 YorumlaBir erkek olarak nefret ettiğim bir şey ya hayır bacağın orda kadının bacağına deyse ne olur neyini tatmin eder tabi bu düşünce de öyle oturanlar için söyledim ve bir çok kez denk geldim yanında erkekte oturyorsa yine bacağını açan var ama yanlış bir şey çok yanlış.
00 Yorumlacok sexy oldugunu dusunuyoruz ohhh su guzellige bak -- bu erkeklerde olmasa 1 dk yasamam su igrenc dunyada :(
26 Yorumla- +1 yıl
Abazan, aç
- +1 yıl
Sjsjs teşekkür ederim canım 😁
- +1 yıl
Seninde dudakların güzelmişş
- +1 yıl
Toplu taşıma araclarinin dolu oldugu zamanlarda yapılmamasi gereken bir hareket bence...
+1 yılEnteresan bir şekilde benim de hoşuma gidiyor ama abartıya kaçmadan açanlar
30 YorumlaNesi hoşuna gidiyor? Bundan zevk alacak kadar ne yaşıyorsunuz acaba merak içindeyim.
Gördüğüm yerde bacaklarını topla diye uyarıyorum ne düşünmem gerekiyor başka.30 Yorumla
+1 yılGariptir ama niyeyse benimde hoşuma gidiyo böyle küçük küçük dokunuşlar 😏🙄 ileriye giderse öncesini farketmemisim gibi davranır uyarırım 😊 bayan olmanın avantajı 😎😎
10 Yorumla
+1 yılBacağını değdirmeye çalışan sapıklara kamuflaj olurlar. Görüntü olarakta iğrençtir zaten. bir tane vurasın gelir
10 YorumlaRahatsız olan nazik bir dille uyarsın. Gayet normal bir durum fıtrat gereği
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmiyorum olabilir nasl rahat ediyorsa herkes öyle otursn
20 Yorumla
+1 yılHoşuna gittiğine göre sen istisnasın. Soruyu sormana bile gerek yok çok çirkin bir görüntü bu..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkeklerin cogu bacaklarini testislerinde bir sıkışma olmasin diye acar.. ve geneli de yine su malum dar kotlar sebebiyledir.. o bolge rahat etmelidir. kimi hayvanlarin ayılık edercesine resimdeki gibi yapması ayrı bir şey tabi..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İğrenç bir hareket, yanındakini rahatsız etmeye ne hakkı var? Oturmasını kalkmasını öğrenmeliler...
10 YorumlaIğrenç bir hareket yani iki yeri kaplıyor mübarek normal açabilir hani alışkanlık olmuşsa..
10 Yorumla
+1 yılBen o kadar rahatsizken onların o rahatlıği... Ağzının ortasına bir tane vuracaksin.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bir aptalsın, kendi hak ve hürriyetinin ihlal edilmesinden daha hoş ne olabilir ki, kafası budalalıkla dolu olan bir kimse için.
10 Yorumla
+1 yılBu durum çok çirkin ve itici.. nasıl hoşuna gidiyor merak içindeyim..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilerek ve isteyerek toplu taşımada zaten olmayan alanı bu şekilde zorlamam ama fiziksel özellik olarak farketmeden öyle durulabiliyo inadına yapılmadıkça sorun edilmemeli bence
00 Yorumla
+1 yılBence çok saygısızca bir durum, yanına oturacak kişinin alanını daralttığı için. Bir de kollarını da yanlara doğru yayanlar var. Kadınlar bu konuda daha özenli ve kibarlar.
00 YorumlaO kadar da açmıyoruz bacakları hani aralık oluyor illaha ki tamamen kapayamayız kusura bakmayın 😅😅 ama belli bir seviyeye kadar tabi ki kaparız. Diğer kişilerin yerini işgal etmeye hacet varmı?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılresimdeki olay aşırı abartı olsada anatomik sebeplerden dolayı sizin gibi sıfır konumda kapatamıyoruz geçen sırf insan içine karışıyım biraz diye bindim ilk aklıma gelen oydu, oturuşuma dikkat ettim ama gerçekten sizin gibi oturma imkanımız yok
10 Yorumla Genelde bacaklarımi kapatır hatta bir kadının yanına otururken koltuktan epey dışarıda otururum nerdeyse yer çekimine meydan okurum bundan hoslananda olacakki bir kere taciz edildim jfjfj :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yanındakine karşısındaki ne saygı göstermeli toplum içinde adabıyla edeniyle oturup kalkmalı kendi evinde isterse amuda kalksın kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Ysni hepsinin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama bir kısmı ibneliğine yapıyo
20 Yorumla
+1 yılKanka biz otururken sıfır kapatamıyoruz kusura bakmayın arada bir şeyler var çünkü
20 YorumlaHoşuna gittiğine göre sendeki yokluk ne seviyededir acaba merak ettim
20 Yorumla
+1 yılNesi hoşuna gidiyor? He köle ruhlusun tabi.
Öküzlük bildiğin ya yanımda hanzo oturuyor diye rahatsız oluyorum00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok itici. Toplum içinde biraz saygı şart sonuçta kendi evi değil
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Güzel bir durum değil, ananızı, ablanızı düşünün birinin yanına oturmak zorunda kalmış boş yer yok, oda açmış bacakları leylek ağzı gibi, güzel bir durum mu?
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafta olan gibi abartı olmasada cinsel organı arada sıkıştırmamak için mecburi bir miktar istemsiz açılıyor boş yapıp duyar kasmayın :)
00 YorumlaSaygısızca, başkasının yerini gasp etme bildiğin. Yanında biri yoksa isterse amuda kalksın banane. Yanında biri oturuyorsa o bacak kapanacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna mı gidiyor? Dışarıda çekicilik katıyor olabilir ama otobüs gibi toplu taşıma araçlarında görgüsüz olduğunu gösteriyor sadece..
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmesindeki amaç ne? Açmamaları iyi olur.
00 Yorumlayanımda biri varsa rahatsız oluyorum yapmıyorum ama tek isem rahat oluyorum. :) yapana da bişey demiyorum pek.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcayip medeniyetsizce hareketler bunlar. Orada çemkireceksin aslında da işte eşek ne anlar hoşaftan :/
00 Yorumla
+1 yılErkek anatomisi bunu gerektiriyor. Bacak aramızı istemsizce açıyoruz çünkü yumurtalar buzdolabı görevi görür ve genel vücut ısımızdan daha düşüktür ve sıkışmaması gerekir. Kimseye temas etmeden istediğimiz gibi otururuz. Bakmazsınız olur biter
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Abartmamak lazım.
Yani camış gibi yayılmanın anlamı yok.10 YorumlaSığmıyorım o koltuk aralarını kime göre yapıyorlar anlamıyorum aku
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç hoş degil, bir erkek olarak ben bile tiksiniyorum. Az efendi olun ulen.
30 Yorumla
+1 yılBen yanımdakileri rahatsız etmemek için özen gösteririm
00 Yorumladoğru bulmadığım hareket. kimsenin insanları rahatsız edebilmek gibi bir hakkı yok sonuçta.
00 YorumlaTestesteronlarıno havala dırma ihtiyacı. Kendi haline bırakırsan havalandırdıktan sonra yavaş yavaş kapanacaktır :))
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç tahammül etmem hemen söylerim ya da bacağına vururum. :))
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bacaklarını toplar öyle otururum. Oturan hemcinslerimede karşıyım )))
00 Yorumla
+1 yılKoltuk ihlallerinden nefret ederim o ayaklar deymeyecek yanindakine.
00 Yorumla
+1 yılBoyum uzun ama onun dışında insan sınırlarını aşacak şekilde açmam
00 Yorumla
+1 yılGördüğüm zaman uyarıyorum. Milletin eşi, kızı var o ortamda.
03 Yorumla- +1 yıl
Adamlara rahatlik dededen geliyo talebeleri uyariyon heralde bugune kadar dayak yemediysen
- +1 yıl
Rahatım , dayakta yiyebilirim sorun değil
- +1 yıl
O zaman eşek gibi efendi olacaksınız sapık i..
+1 yılNe yaparsak yapalım mutlaka hoşlanan bir kadın çıkıyor demek ki.
00 YorumlaBelki inanmazsiniz ama farkinda bile degiliz.
(Abarti olanlar haric)00 YorumlaAbartili acarsa sinirlenirm evdemiyz.
Iyi hosuna gitmesi nedn acaba:)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılBende oyle oturuyordum eskiden fark etmeden oluyor :/
00 Yorumla - Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkeklerin toplu taşımada bacaklarını açmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım