Herkese selamm 🙋🏻♀️ Ünlülerde yıllardır süre gelen durumlar malum, aralarında evlilik dışı çocuk sahibi olan birçok kadın var. Peki ya gündelik yaşantımızda? Siz evlenmeden çocuk sahibi olma fikrine nasıl bakıyorsunuz? 🤔
Evlilik dışı çocuk sahibi olmaya nasıl bakıyorsunuz?
Sacma cunku cocuk ailesiz buyumemeli. Kimsenin gidip iki dk zevk icin bir cocugun hayati ile oynamaya hakki yok. Bu tip kisiler merhamet duygusundan insancilliktan yoksun bencil egolu kisiler. Amacin iliskiyse yasa iliskini korun. Yok Amacin aile kurmaksa evlen kur aileni. Yok amacin annelikse ozaman bir suru ailesiz cocuk var ailesiz cocuklara yardimda bulun. Iki dklik egosu icin bir cocugu anne ve baba sevgi ve ilgisinden mahrum buyutmek en asagi tabiri ile vijdansizliktir. Buyuk konusmus gibi olmuyayim ama boyle annem olsaydi ondan buyuk nefret eder kendi ellerimle bogazini sikardim allah muhafaza etsin.
Aslında resmiyete kavuşsa daha güzel olurmu evet ama bazen duygular ve hisler ağır basıp evlenmeden böyle durumlar oluyor sonunda birbirine sahip çıkıp dünyaya gelen mahsuma dört dörtlük bakıyorsan sorun yok zaten şuanki kanunda anne baba adını evlenmeden yazdırabiliyorlar tek sorun anne soy adını alması
Birlikte yaşamayı mı kastediyorsunuz? Eğer onu kastediyorsanız o zaten evliliğin değişik bir formatı ama yine evlilik bence. Evde doğum kontrol malzemesi yoktu mu demek istiyor sunuş?
Karşı cinsi obje olarak gördüğümden açıkcası mantıklı olarak görüyorum. Kız çocuğu zaten asla istemiyorum kız doğarsa evlenmem o kişi ile işim kolay olur.