• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

xxx21xxx
xxx21xxx Takip Et
Xper 2 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
evet arkadaşlar soru başlıkta yer alıyor zaten. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. başından bu durum geçen var mı? merak ediyorum neler düşündüğünüzü.
Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Sağlıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım var, yakında çocuğu olacak ve evli değiller. Aldırmak da istemiyorlar, bakacaklarmış çocuğa. Ama kız da benim arkadaşım da kendi kafalarına göre, anı yaşayan, pek akıllı olmayan kişiler. Çocuk mahvolacak.

0
    3 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

o çocuğun vebali çok büyük. yazık günah.

Yorumla
    • BahtliBedevi
      BahtliBedevi
      +1 yıl

Kendilerine bile bakamayan tipler. Şimdi çocukları olacak, nolacak bilemiyorum. Çocuk büyüdüğünde annesinden babasından nefret eden biri olacak kesin.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

aynen öyle.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• feytullah
    feytullah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

kedi yavrusu değil bu, ortada çocuk varsa mecburen evleneceksin. bir çocuğun vebaliyle yaşayamazsın

0
    8 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

aynen kardeşim. ama ssende bilirsinki sayısız çocuk daha dünyaya gelmeden yok edildi. daha anne karnında. bunun vebalide büyük tadi.

Yorumla
    • Mermaidtobe
      Mermaidtobe
      +1 yıl

yok artık böyle düşünen insanlar var mı yaa

Yorumla
    • feytullah
      feytullah
      +1 yıl

hata benimse sonuçlarına katlanacağım. mesela kadın onunla bununla düşüp kalkan biri olsun ama çocuk benden olsun. yine de o kadınla evlenmek zorundayım, aradan biraz zaman geçer boşanırım, alırım çocuğuma kendim bakarım. o da bir candır, öldürmek kimin ne haddine?

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

düşünceyi bir tarafa bırakalım. bu olayı yaşayan çok insan var. ama çocuk doğuyor ama doğmadan aldırılıyor..

Yorumla
    • feytullah
      feytullah
      +1 yıl

asla aldırtmam, kendi kanımdan canımdan bir bebeğe kıyamam. sen ne anlamda yazdın Mermaidtobe. yanlış mı düşünüyorum?

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

umarım herkes senin gibi düşünüyordur feytullah.

Yorumla
    • feytullah
      feytullah
      +1 yıl

teşekkür ederim. bakıyorum da kadınlardan biri yorumuma eksi vermiş, ya dediğimi anlamadı ya da veled-i zina doğurmaya meraklı

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

evet maalesef bu konuya sıcak baknlar var.

Yorumla
  • BayanMimar
    BayanMimar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Beni evlilikten daha şu yaşımda öyle bir soğuttular ki, eğer yanlış olmasaydı ve çocuğumun psikolojisi etkilenmeyecek olsa evlilik dışı çocuğum olsun isterdim. çünkü şimdiden düşünüyorum da çocuk yapmak istediğimde eleneceğim sanırım.

0
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

bence bir bayana yakışmaz evlilik dışı çocuk sahibi olmak.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şimdi bazı entel tipler var. Evliliğe karşı olan ve beraber yaşayan. Çocukları olunca da sahip çıkıyorlar zaten, anne-baba olarak. İmzayı çok önemsemiyorlar. Böyleyse normal tabi. Ama diğer türlü zor ya.

0
    30 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

anladım. çocuğun geleceği önemsiz yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne varmış ki çocuğun geleceğinde. Anne belli baba belli, 3ü birarada yaşıyor. Kimlik var, her şey yasal, devlet bile kabul etmiş. Nikah çok mu önemli? Ayrıca da çocuğun suçu ne? Hee, anne-baba çok zorda kalırlarsa kıyarlar bir nikah bu kadar elzemse.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

farklı bir yorum gibi geldi bana. ama saygı duyuyorum tabi. ama ben çocuğun aile kavramını bilmesi o şekilde büyümesi taraftarı olduğum için yanlış geliyor bana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm ortada bir aile var zaten. Sadece nikah yok. Nikahı olup da aslında ailesiz! büyüyen çocuklara yazık asıl. Bence önemli şey huzur, mutluluk. Hee benim bu dediğim olayı türkiyede gördüm ama 1 kez, bir arkadaşımın annesiyle babası o çocukken evlenmişler :)) evliliğe karşılarmış. Sorun yaşadın mı dedim, yoo hiç bir sıkıntım olmadı dedi. Ama Avrupa hep böyle. Ben de senin ne demek istediğini anlıyorum ve kesinlikle nikahlı çocuk yapmak isterim :))

Yorumla
    • hardmen955
      hardmen955
      +1 yıl

Peki tatlım çoçuk büyünçe sokakta arkadaşlarınla oynarken PİÇİN oğlu deyinçe ne olcak.. ana baba beraber yaşasa ne olucak muhakkak kadınlar dedikodu yaparke çoçuklarda ne duyacak nede arkadaşlardan öğreneçek... piç dediler diye çoçukları mahkemeyemi vericen:):):)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuk piç değil ki, baba belli anne belli, soyad belli, kütük belli, kimlik ortada diyorum.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

hardmen katılıyorum sana. gizli kullanıcı arkadaşıma gelince sende hem savunuyosun bu olayı. hemde sonunda nikahlı çocuk sahibi olur diyon biraz tezat va bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben normal, saygı duymak gerekir diyorum ama benim tercihimi sorarsan nikahtan sonra çocuk sahibi olmayı tercih ederim.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

kusura bakma ama bence saygı duyulacak bir durum değil. hatta tplumdan dışlamak gerek. neticede çoluğumuza çocuğumuza kötü örnek teşkil ediyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm mahalle baskısı yani. Ama şunu bil, çocuğun bir suçu olmaz en azından. Sen şimdi çocuğu da suçlarsın anne-babası yüzünden. Ya o çocuk sizin çocuklarınızla arkadaşlık ederse falan di mi, eski Türk filmlerinde olurdu bunlar, ne yazık ki kafa yapısı değişmemiş.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

yoo asla. ben zaten çocuğu düşünerekten bu soruyu sordum. o çocuğun durumunu konuşmak adına açtım. asla suçlamam çocuğu. çünkü günahsız tertemiz. benim demek istediğim anne va babası. özelliklede annesi. bir bayan bu duruma düşmemeli. kendisini bu duruma düşürmemeli. nekadar sevsede aşıkta olsa kendisini kontrol etmeyi bilmeli. mahalle baskısı ile bir ilgisi yok. yaşadığımız toplum büyüdüğümüz çevre ve aldığımız terbiye bize hep bu ve benze olayların yanlış olduğunu öğretti. anlatmak istediğim bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyi bari, birden çocuğu da suçlayacaksın diye korktum.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

asıl mahalle baskısını şu an bence sen yaşıyosun. çünkü cevap verirken bile aceba ne düşünürler hakkımda aceba rahatsız edilirmiyim diye gizli kullanıcı olarakcevap vermen. içinde bulunduğun durumu ifade ediyor.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ayrıca yanlış anlaşıldıysam özürdilerim. sizin düşüncelerinizi yargılamak karşı çıkmak sizi suçlamak haddim değil. sadece ortada bir konu var karşılıklı fikir alış verişi yapıyoruz. düşüncelerinizede saygı duyuyorum katılmasamda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet çünkü insanların çoğu senin gibi. Farklı düşüncelere baskı yapmaya meraklı. Ben senle ne kadar konuşursam konuşayım kafa yapını değiştiremem, öyle değil mi? Zaten belki de insanların çoğu acaba millet ne der diye nikah yapıyordur, kim bilir :))

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

kafa yapım düşüncelerim çok mu yanlış sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yanlış değil ama doğru da değil. Hayata çok farklı bir perspektiften bakan bir çiftin hayatını örnek verdim. Birbirlerine ne kadar güveniyolar ki adam nikah yapma gereği duymamış, hala evliler bu arada. Ama sen ısrarla hayır ne olursa olsun toplumdan dışlanmalı diyorsun. Dışlamak kolay olan yol. Ne yapmışlar ki? Adam karısını mı satmış misal. Bu kadar katı olmayı gerektirecek ne var onu anlamadım.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

bende şunu söylüyorum. diyosun ya birbirlerine güvenmişler adam nikahyapmamış diye. günü geldi ve adam başka birinden hoşlandı sevdi ya da aşık oldu. çekip gitti o kadınla. arda nikahta yok bişey yok. o kadının düştüğü durumu düşün. evlimisin değilim. çocuk kimin benim. babası nerde bilmiyorum. anne babam nerde bilmiyorum. bu soruların cevabını vermek kolay değil. anlatmak istedğim bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam bekarım der. Zaten şimdi boşansan da bekar yazıyor kimlikte. Babası da belli zaten çocuğun. Ayrıca da boşanan bir çok kadının da kocasından haberi yok. Nikah kıyıpta şu dediğini yapanlar da var.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

haklısın var. işin bu boyutuda var tabi. bir anlık zevk uğruna dürüslüğüde kaybedenler. cevapları bunlarsa yani yalansa diyecek sözzüm kalmadı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam yalan söylemesin, kadın kime neyin hesabını verecek ya. Ahlak bekçisi mi kesildi millet. Bunu yapan kadın zaten sorumluluğunu da alır, milletin ne düşündüğünü takmaz bile. Devlet kapısına dikilip nerde senin kocan mı diyecek?

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

şu an çok sinirlisin belli.:-))) bak arkadaşım gizlisin o yüzden isminide bilmiyorum. taktir edersinki bu hayatı yalnız yaşamıyoruz. istesekte istemesekte mecbur olduğum görmek zorunda olduğumuz insanlarla içiçeyiz. evet şu an böyle bir durum yaşamamış olmandan ötürü rahat konuşuyorsun çevreye ona ne buna ne diyosun ama inan bana bir gün böyle bir durum başına gelmiş olsa kulağına gelen en küçük söz ble seni çok etkiler. o nedenle bir bayan kendisi bu duruma düşürmemeli diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya milleti bu kadar takıyorsa yapmasın zaten bir zahmet.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

işte bende onu diyorum. ama yaparken bunları düşünemiyorio anın şehvetine kapılıyor. ya da güvenmemesi gereken insanlara çok güveniyor. bayan bu duruma düşmemeli diyorum bende.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla bayan o duruma düşerse, sorumluluğunu alacak yapacak bir şey yok. Bu tarz durumlarda sonuçta erkeklere güvenilmezz. Kadın nikahlı kocasına güvenemiyor yeri gelince.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

şu an çok mutluyum. sonunda seni kazandık. işte bu. sabahtan beri anlatmaya çalıştığım bu. umarım gerçek düşüncelerindir. yani yorum yaazmaktan yorulduğun için söylemiyosundur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok ama sen çok garip bir boyuttan girdin. Böyle tek gecelik ilişki yaşamış, sonra hamile kalmış adam onu terk etmiş. Kadına ne olacak şimdi boyutu bu? Burdan bakarsan haklısın tabi. Ama ben sana çok farklı bir örnek verdim, senin sürekli anlamak istemediğin bir örnek. O örnekte emin ol kadın böle bir duruma düştüğünü bile kabul etmez.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

çokta farkı yok bence iki örneğin. sonuçta ikiiside evlilik dışı. sonuçta ikisindede doğan çocuk bir aile ortamı aile sıcaklığı yaşamamış olacak. çokta fark yok ama. haaa belki senin verdiğin örnek benim verdiğim örneğin biraz daha yumuşatılmış hali. sonuç olarak olacaklar aynı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neyse tartışmayalım artık.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

bencede. teşekkür ederim katkıların için.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

7

Cevap

• hardmen955
    hardmen955 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Peki tatlım çoçuk büyünçe sokakta arkadaşlarınla oynarken PİÇİN oğlu deyinçe ne olcak.. ana baba beraber yaşasa ne olucak muhakkak kadınlar dedikodu yaparke çoçuklarda ne duyacak nede arkadaşlardan öğreneçek... piç dediler diye çoçukları mahkemeyemi vericen:):):)

1
    0 Yorumla
  • cupoftea
    cupoftea Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Evlenmek istemeyip sadece cocuk sahibi olmak amacıyla yapılmışsa bir sakıncası yok. Onun dışında hoş bir olay değil

0
    9 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

evlenmek istemiyosan bence çocuk sahibi olmayıda düşünmemen gerek. ileride o çocuğun bide babaya ihtiyacı olacak.

Yorumla
    • cupoftea
      cupoftea
      +1 yıl

İllaki öyle. Ancak insanlar biriyle ömür geçirmek zorunda değiller. Hayatın amacı evlenmek ve cocuk yapmak değil. Ama belli yaştan sonra insanlar cocuk ihtiyacı duyabilirler. Çocuk istiyo diyede biriyle evlenmek biryle aynı evde aynı seyleri paylaşmak zorunda değiller

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

yani sence çocuk için evlenilmez ama çocuk için bir defalığına birlikte olunur. ben bunu anladım yorumundan.

Yorumla
    • cupoftea
      cupoftea
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

peki çocuk büyüdüğünde bunu ona nasıl ifade etmeyi düşünürsün.

Yorumla
    • cupoftea
      cupoftea
      +1 yıl

Açıkca anlatırım. Bunu anlayabilcek yaşa geldiğinde isterse babasını beraber arar buluruz.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ya bunu çocuğa nasıl anlatabilir insan. kızım oğlum ben evlenme taraftarı değilim ama çocuğum olsun istiyodum o yüzde gittim ve rasgelebiriyle birlikte oldum. çocuğa bunu nasıl ifade edeceksin. çocuğun gözündeki seni düşün bide.

Yorumla
    • cupoftea
      cupoftea
      +1 yıl

Gerici zihniyeti bırakın. Ahlak kavramına önem veririrm ama ahlak, bir davranışın etik olup olmaması bu değil yani. Bırakta nasıl açıklayacağını bunu yapan anne ya da baba düşünsün. Göze alan yapar zaten. Herkes değil.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

tabiki sorun onların sorunu. biz burada konuyu konuşalım tartışalım diye açtık. herkesin görüşünede saygımız var.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben degil emme benim panpiş jigoloydu amerikadayken p*rno yıldızı sofia staks diye bir kadın var 56 - 57 yaşlarında onu hamile bırakmıştı sonra kadın doğurdu fona kayıt yaptırıp kreşe verdi , şimdi ise herkes kendi yolunda...

0
    3 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ne diyim ki.:-) allah ıslah etsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

meslek o onunda ilişki başı 1500 - 1700 $ falan alıyor. Ücret dekontunu görmüştüm.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

alsın bakalım.

Yorumla
  • aykiiz
    aykiiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Eger oyle bisey olduyda devami gelmeli benve gayet normal.

0
    6 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

devamı derken. evlilik mi?

Yorumla
    • aykiiz
      aykiiz
      +1 yıl

Hayir yani dogsun anlaminda dedim:)

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

evliliğe gerek yok diyosun yani.

Yorumla
    • aykiiz
      aykiiz
      +1 yıl

Evet eger istemedigin biri ise ama bebek varsa evlenme derim ama tabi sorumlulklari ustune almalisin.

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

tamam da istemediğin biriyle o işi neden yaprsın ozaman.

Yorumla
    • aykiiz
      aykiiz
      +1 yıl

Zevk icin?

Yorumla
  • Jentrl
    Jentrl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok kötü bir durum. O çocuga da yazık, o kısılerın anne ve babalarına da yazık. Hıcbır sey yapmadan cocukları yuzunden rezıl oluyolar.

0
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

aynen. çevrenin bakış açısını düşünsene.

Yorumla
  • hanzadevol2
    hanzadevol2 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

ne dusunebiliriz ki etik deiil mantikli deil...

1
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

anlıyorum tabi. ama herkes siizinle aynı düşüncede olmaya bilir.

Yorumla
  • CinnamoN_TT
    CinnamoN_TT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Farklı bir fantazi :) halk dili ile ortaya çıkan çocuğa safkan p... ç derler :)

0
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

:-))

Yorumla
  • Doganaleon
    Doganaleon Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.

Sonunda evlilik olcaksa neden olmasin sonucta cocukta sizden ornek alıcak. d

0
    5 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

evlilik varsa problem yok zaten. eğer yoksasorun işte.

Yorumla
    • Doganaleon
      Doganaleon
      +1 yıl

O zaman problem buyuk panpa

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

öyle panpa :-) panpa ne la.

Yorumla
    • Doganaleon
      Doganaleon
      +1 yıl

Ne bilim la cümleyi tamamlıyo

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

:-)

Yorumla
  • AngelaJoLie
    AngelaJoLie Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.

berbat bir durum olduğu kanaatindeyim.

0
    9 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ama yaşayan çok insan var.

Yorumla
    • AngelaJoLie
      AngelaJoLie
      +1 yıl

herkesin günahı kendine

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

öyle tabi. bu arada profildekifotodaki sen misin? çok merak ettim.

Yorumla
    • AngelaJoLie
      AngelaJoLie
      +1 yıl

değilim

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

iyikide değilsin. o ne öyle ressam tualı gibi. vücutta bş yer kalmamış.

Yorumla
    • AngelaJoLie
      AngelaJoLie
      +1 yıl

Biraz abartılı oldğu doğru

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

biraz mı?

Yorumla
    • NüklüeerKarpuzz
      NüklüeerKarpuzz
      +1 yıl

offf offf angela off off

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

:-)))))

Yorumla
  • ırgalamazbeni
    ırgalamazbeni Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

yapan yapsın herkesin kendi hayatı kimseye hesap vermek zorunda değiller sizene :)

0
    9 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

kimseye hesap sorduğumuz yok zaten. sadece konu üzerinde tartışıyoruz. ayrıca cevap vermek zorunda değilsin.

Yorumla
    • ırgalamazbeni
      ırgalamazbeni
      +1 yıl

zorunda değilim ama insanları yargılaya yargılaya gelişmez bu türkiye herşeyi ahlaka bağlıyorsunuz

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ahlak dışı olaylarla gelişecekse zaten gelişmesin bece.

Yorumla
    • ırgalamazbeni
      ırgalamazbeni
      +1 yıl

gelişir her ahlaklı aileden süper çocuk çıkmıyor canım merak etme

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

her ahlaklı aileden çıkmıyor ama birinden bile çıksa kazanç. ama ahlaksız ailelerin hiçbirinden çıkmıyor. fark bu.

Yorumla
    • ırgalamazbeni
      ırgalamazbeni
      +1 yıl

saçmalık çocuk onun değilmi isterse ahlaksız yapar isterse ahlaksız yargılamayı bırakın sizene

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

hala size ne diyor ya. senin yakınından biri bu durumda olsa kayıtsız mı kalıcan yani. bukadarda vurdumduymazlık olmaz.

Yorumla
    • ırgalamazbeni
      ırgalamazbeni
      +1 yıl

evet nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın derim :)

Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

olur öyle yaparız.

Yorumla
  • isomittin
    isomittin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

öyle düşünen insanlar bu ülkeyi terk etsin.

0
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ülke nüfusunda bayağı bir azalma olur söylim sana.

Yorumla
  • 514352
    514352 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Vok kotu

0
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

bencede.

Yorumla
  • HarddBoyy
    HarddBoyy Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

yapacam bu gidişle

1
    1 Yorumla
    • xxx21xxx
      xxx21xxx
      +1 yıl

ciddi değilsin sanırım.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik dışı çocuk sahibi olmaya nasıl bakıyorsunuz? 39 cevap verildi
Evlilik dışı çocuk sahibi olur musunuz? 68 cevap verildi
Evlilik dışı çocuk sahibi olma? 12 cevap verildi
Evlenmeden çocuk yapmak? 4 cevap verildi
Evlilik dışı çocuk doğmalı mı? 23 cevap verildi
Evlenmeden evlat edinmek? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨